Dolar84 Napisano Październik 31, 2014 Autor Share Napisano Październik 31, 2014 Tagi autorskie jako te dwa dowolone są jak najbardziej dozwolone. Gdyby było inaczej, to zostałoby to w poście otwierającym powiedziane, a jedynymi niedozwolonymi są clop i gore. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 Lanternjack [Oneshot] [Dark] [Adventure] [Lovecraft] Jak ma być powieść grozy, to tylko na podstawie dzieł mistrza Lovecrafta, którego styl staram się odtworzyć po raz pierwszy. Taka mała opowiastka stanowiąca epilog jednego z odcinków MLP i sądzę, że nie trzeba być geniuszem by stwierdzić którego. PS: Nie cierpię limitów słownych... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 Dobra, jednak nie napiszę tego wierszu bo nie mam pomysłu Powodzenia pozostali Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyxgrim Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 No, noc strachów trwa, trza się brać do pisania.(muhahhahahahahahhahahah) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scootaller Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 Limit słów jest niewielki, a o konkursie zdążyłem dowiedzieć się we właściwym czasie, dlatego mogę wziąć udział. To raptem dopiero drugi raz. Cudów po swoim tekście nie oczekuję, ale przynajmniej wyszedł tak jak sobie zaplanowałem. Mam nadzieję, że wyeliminowałem wszystkie literówki, nie narobiwszy po drodze nowych... Wieczny stan [dark] [romance] [sad] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 Ciężko było z limitem, ale jest. Równo 1200 słów.Przedstawiam wam oto mój najnowszy fanfik - sequel Kwiatu Paproci, kolejny epizod przygód pogańskich kucy [jedynie inspirowane pogaństwem].Everyday a Little Death[Dark] [sad] [Fantasy]https://docs.google.com/document/d/1rs5vmBnGPNsfKhIq6FnC2UMG92PPOXtoS89jaBv8SFU/edit?usp=sharing 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 pierwsze miejsce gwarantowane (Dolar, przelew będzie wieczorem) Ciemny Romans Pełen Smutku [Dark][Romans][sad] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 Jeszcze nikt nie stworzył czegoś tak głupiego, w tak krótkim czasie, wypijając tyle kawy, ale oto jest, zrodzony w bólach i cierpieniu, mój fanfic. [Dark][Romans][sad] Upiór Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 Jeszcze nikt nie stworzył czegoś tak głupiego, w tak krótkim czasie, wypijając tyle kawy, ale oto jest, zrodzony w bólach i cierpieniu, mój fanfic. [Dark][Romans][sad] Upiór Nie udostępnilaś pliku, docu żądają permission ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 Nie udostępnilaś pliku, docu żądają permission ;p Już zrobione. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 Gdy Śmierć puka do twych drzwi [Dark][slice of life][Comedy?] Dlaczego przy tagu comedy jest znak zapytania? Dlatego, że ten tekst nie rozśmieszy każdego, ani nie doprowadzi do uszkodzenia przepony, jednak powinien wywołać przynajmniej mały uśmieszek na twarzy czytającego. Wiem, że jest to krótkie jak kwestie Sombry, ale cholewcia, nie potrafię już niczego więcej dzisiaj wymyślić. Szkoda, że nie zacząłem nad tym pracować wcześniej. Anyway, hope you like it! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyxgrim Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 (edytowany) Na ostatnią chwilę, ale zdążyłem. "Pewnej nocy w Everfree" [Dark] [Adventure] [Crossover] Edytowano Listopad 1, 2014 przez THEKOSZMAR77 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 Advilion, pomysł niezły, ale nie do końca rozumiem fabułę( tak, wiem jestem tępy; nie rozumiem losu Bob bon). Nie jest to wcale krótkie, ale u mnie nie wywołało uśmieszku o którym pisałeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 A ja zrozumiałam i rżę. Widzę, że konkurencja jest mocna. Chyba wiem kto wygra. Ideał może być tylko jeden. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 Chyba wiem kto wygra. Ideał może być tylko jeden. Znając Dolara to wygra jakiś [Random] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoffman Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 Czas minął, toteż nie pozostaje mi nic innego jak ogłosić zamknięcie konkursu. Serdecznie dziękujemy za wszystkie prace, znakomicie, iż zgodnie z tradycją, w ostatni dzień otrzymaliśmy serię opowiadań! Wasze prace postaramy się przeczytać i ocenić najszybciej jak tylko będzie to możliwe. Wtedy też, poznacie wyniki konkursu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 Ja tam stawiam na komedię slice of life . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scootaller Napisano Listopad 2, 2014 Share Napisano Listopad 2, 2014 Nie ma wątpliwości, że wygra utwór rymowany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Listopad 2, 2014 Share Napisano Listopad 2, 2014 A ja obstawiam, że wygra opowiadanie pisane po polsku Nie no, żart. Co prawda nie czytałem wszystkich prac konkurentów (vivat lenistwo!), ale swojego faworyta mam... Aczkolwiek wolę to zachować dla siebie, bo w obstawianiu zwycięzców nie mam szczęścia Sam osobiście większe nadzieje sobie robię z edycją specjalną. Tutaj... Byleby nie być ostatnim, to już mnie usatysfakcjonuje xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Listopad 2, 2014 Share Napisano Listopad 2, 2014 Dziady mają duże szanse. Bardzo duże. Ale imho Wielka Mistrzyni Fanfików [mogłaby mnie przyjąć do terminu :C] zwycięży. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakitta Napisano Listopad 3, 2014 Share Napisano Listopad 3, 2014 Byleby nie być ostatnim Spokojnie, oto się nie martw. Ja zaklepuję sobie te miejsce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 3, 2014 Share Napisano Listopad 3, 2014 Spokojnie, oto się nie martw. Ja zaklepuję sobie te miejsce Mimo to uważam, że to ja będę ostatnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Listopad 3, 2014 Share Napisano Listopad 3, 2014 A ja jestem przekonany, że wygram Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 3, 2014 Share Napisano Listopad 3, 2014 A ja jestem przekonany, że wygram Ależ ty skromny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Listopad 3, 2014 Share Napisano Listopad 3, 2014 Gdy ktoś miesza siebie z błotem jest skromny, a gdy ktoś wierzy w swoje umiejętności jest egoistą, hurr Taka dygresja, już mnie tu nie ma *boop* 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts