Advilion Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 2+1 pozostanie, lecz z modyfikacjami. Dużymi modyfikacjami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 (edytowany) Mam nadzieję że w modyfikacjach będzie zwiększenie liczby możliwych akcji ale to zapewne tylko moje życzenie. Edytowano Grudzień 21, 2014 przez Rexumbra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 Przykro mi, lecz to pewnie kolejne z tych mechanik, które były robione za moimi plecami. Nic nie obiecuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 Zawsze można stworzyć inną. Jak proponowałem wcześniej.Niech każdy kto posiada pomysł na mechanikę gry przedstawi go po zakończeniu symulacji. Sam nad czymś główkuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 Przykro mi, lecz to pewnie kolejne z tych mechanik, które były robione za moimi plecami. Nic nie obiecuję. Nic nie było robione za twoimi plecami, bo to są jeszcze tylko plany w mojej głowie. Ale jeśli chcesz, mogę wszystko rzucić w cholerę i zostawić sprawy związane z ST tobie, bo widocznie jakoś strasznie ci nie pasuje to, że staram się coś zrobić, by grało się lepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 Chyba : Heil Cava! Kusi się o komentarz, ale się oprę. Bez nerwów ludzie, wszyszczy wszak chcemy by była to przyjemna rozgrywka nieprawdaż. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 Rexumbra już miałem punkty za Nazizm. Teraz seria pytań( jak z AK 47): 1. Z jakiego powodu nie będzie HP? 2. Na jakich zasadach odbędzie się to spotkanie 25 grudnia? 2. Kim jest kapitan, który to ogłosił? 3. Ile osób może iść na to spotkanie? 4. Czy to spotkanie nie powinno być później? DS jeszcze nie jest w połowie treningu. 5. Czy łucznik może korzystać z kuszy? 6. Jak Sombra będzie traktował te postacie, które pójdą na spotkanie? To chwilowo wszystko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 (edytowany) 1. Z jakiego powodu nie będzie HP? Z powodu skomplikowania którego powodem jest że kilka postaci jest "niezwykłych" przez co trzeba wymyślać dodatkowe zasady. Edytowano Grudzień 21, 2014 przez Rexumbra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J#42 Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 Mam wrażenie że to głupie pytanie ale o jakim spotkaniu mówi Rex i gzie coś o tym pisze? Także chciałem się zapytać o tych nowych graczy, jak to będzie, dołączą do naszych dziesięcioosobowych drużyn czy powstaną jakieś nowe? (obawiam się iż nastanie chaos) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 Masz jako trzeci temat u DS. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 Link do obwieszczenia o spotkaniu: http://mlppolska.pl/watek/11871-tablica-obwieszcze%C5%84/#entry624517 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 (obawiam się iż nastanie chaos) emmm... nie żeby coś ale chaos jest spoko Ale na temat: Trzeba tworzyć jakieś specjalne zasady bo ktoś musi być inny? (ekhem nie no spoko nic do Was nie mam ale nie miałem Was jak nazwać ) nie można lekko zmodyfikować broni aby mordowała wszystkich tak samo? co za różnica obrażenia fizyczne czy magiczne i tak koniec będzie ten sam (tak wiem pamiętam nie zabijamy graczy, ale chociażby zranić... poważnie i boleśnie) tak będzie prościej a i nie myślcie że będzie to OP jeden rodzaj obrażeń wyklucza drugi (z jakiegoś powodu którego nie jestem w stanie wymyślić...) takie ujednolicenie było by łatwiejsze do stworzenia, ogarnięcia i, w moim przekonaniu, było by sprawiedliwe bo każdy KAŻDY! był by równo traktowany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Ta Błonia będzie otwarta cały czas czy tylko na niektóre okazje ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Chyba, będzie jednorazowo. Lub ew. jak ktoś się będzie samemu dogadywał. Tak sądzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 24, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2014 Błonia są dla Was dostępne przez 3 tygodnie. Później, jeśli napiszecie w relacjach, że posiadacie przyjazne stosunki z kimś z drużyny przeciwnej, będziecie mogli umówić się z nią na spotkanie na błoniach itp. miejscach, których będzie przybywać do Waszej dyspozycji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Takie pytanie: Czemu( z jakiego powodu) trening w DS stoi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Wigilia. + niektórzy się skupili na błoniach co jest zrozumiałe skoro to czasowy event. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 (edytowany) Gdyż nie ma czasu, weny bądź ochoty by coś napisać. Edytowano Grudzień 24, 2014 przez Rexumbra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 @Ostatni post w symulacji w team'ie Sombry "Byli w nim już Red i Rex. którzy umarli wcześniej w symulacji." Ehm, czyli miałem napisać jeszcze post, że umarnąłem od tego wrzucenia do wody, czy to tylko niedopatrzenie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 Jeśli dobrze pamiętam to śmierć w symulacji oznacza wyrzucenie z symulacji w DS jeszcze jesteś bo w Evencie nie ma śmierci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 Nie musisz niczego pisać, raczej każdy wie o co chodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 W Koszarach każdy ma własny pokój wyglądający według woli lokatora ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 25, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2014 W Koszarach każdy ma własny pokój wyglądający według woli lokatora ? Owszem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Co do treningu. Ambery ma tylko zbroję (lub balową suknię bo tak ją zapamiętałem :/) czy ma też jakąś broń? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 Co do treningu. Ambery ma tylko zbroję (lub balową suknię bo tak ją zapamiętałem :/) czy ma też jakąś broń? Owszem, ma broń. A zbroję zdjęła, gdy uznała, że wszystko jest w porządku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts