Serox Vonxatian Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 Rex zamiast zabójcy chciałby pewnie inny tytuł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 Rex zamiast zabójcy chciałby pewnie inny tytuł Coś czułem że fala się zbliża. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 Fala ostrzy poszła już chyba ze dwa razy, więc twoje odczucia są trochę opóźnione. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 (edytowany) Po prosu się wstrzymywałem z ujawnieniem myśli. Edytowano Styczeń 11, 2015 przez Rexumbra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 Skoro DC jest już kompletne, kto będzie moim przeciwnikiem ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 I pojedynek Cadance- Rex zakończony, ciekawi mnie tylko jego wynik skoro ani Rex ani Cadance nie mają chęci walczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 12, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2015 I pojedynek Cadance- Rex zakończony, ciekawi mnie tylko jego wynik skoro ani Rex ani Cadance nie mają chęci walczyć. O wyniku zadecyduje nasz tajemniczy juror. Też jestem tego ciekawa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 Ja uważam, że powinien być remis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J#42 Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 (edytowany) Wiem że to może zabrzmieć troszeczkę upierdliwie ale ja naprawdę nie rozumiem ludzi którzy się zapisują z potem są tak zajęci że przez 7 lub < dni (straciłem rachubę) nie mogą napisać posta i jedyne co piszą to "przykro mi jestem zajęty". Czuje się taki bezużyteczny PS.Rex! wyluzuj najpierw Lying, teraz księżniczka, co dalej? Przynajmniej postacią męskim nic nie grozi... PRAWDA? Edytowano Styczeń 12, 2015 przez J#42 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 (edytowany) Przynajmniej postacią męskim nic nie grozi... PRAWDA? Kto wie, może to klacz w przebraniu ogiera. Nie zdziwiłbym się. Dobrze że mam skórę-paralizator. Edytowano Styczeń 12, 2015 przez Emiel Regis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 Emiel, gdzie mogę taką kupić? Wolę być zabezpieczony na wszelkie ewentualności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 Very funny, uśmiałem się po pachy, a Rex z Cadance się tylko przytula. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 Emiel, gdzie mogę taką kupić? Wpadnij do mojego warsztatu i złóż zamówienie. Pierwszy klient 50% taniej. Reszta niech się nie pcha, starczy dla każdego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 U nas też jest jedno miejsce wolne Cava. Nie dodasz tego do ogłoszenia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Styczeń 13, 2015 Share Napisano Styczeń 13, 2015 Goddamit, a już myślałem, że z tym blaszakiem wygram. Wy na serio rzucaliście kostkami przy wyborze kto z kim ma walczyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Styczeń 13, 2015 Share Napisano Styczeń 13, 2015 Masz zawsze Lying do pomocy. Specjalnie ją usadowiłem wysoko aby można było ją zauważyć i jakimś gestem przywołać do pomocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J#42 Napisano Styczeń 13, 2015 Share Napisano Styczeń 13, 2015 Masz zawsze Lying do pomocy. Specjalnie ją usadowiłem wysoko aby można było ją zauważyć i jakimś gestem przywołać do pomocy. OK ja wiem że my tu nie giniemy, nawet jak zdarzy się taka sytuacja to ostatecznie "ofiary" są zdrowe ale jest coś w stylu "wyrzucono go z areny". Wiem też że nigdzie nie pisano o wyrzuceniu Lying z "areny" ale biorąc pod uwagę iż przegrała czy nie powinna odpaść z WW1? Oczywiście mogłem przegapić jakąś zmianę w regułach więc proszę mnie uświadomić jeśli się mylę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Styczeń 13, 2015 Share Napisano Styczeń 13, 2015 Lying chyba wygrała. Chyba że ja coś źle zrozumiałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Styczeń 13, 2015 Share Napisano Styczeń 13, 2015 (edytowany) Lying wygrała. Arceus przegrał z nią, ale walczy teraz z... w sumie, to teraz tylko stoi. @edit Niech Ci będzie: RAY przegrał z nią* Edytowano Styczeń 13, 2015 przez KubaGR8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Styczeń 13, 2015 Share Napisano Styczeń 13, 2015 Walczył ze mną ale dostałem innego wroga i musieliśmy skończyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Styczeń 13, 2015 Share Napisano Styczeń 13, 2015 To akuratnie też czytałem. A tak w sumie, mam pytanie: czy do końca walki zamierzasz siedzieć ok. 2 km od reszty drużyny i strzelać z tego muszkietu? Just askin'. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J#42 Napisano Styczeń 13, 2015 Share Napisano Styczeń 13, 2015 OK tak to jest jak się straciło zainteresowanie tym co się dzieje w WW oczekując na przeciwnika. po prostu wchodzę i czytam czy jest coś ze mną a jak bym znalazł to chciałem, czytając wszystko, na świeżo ogarnąć sytuację (zdarzają się wyjątki np. jak usłyszałem że Rex znowu coś "kombinuje") Więc wracając do pytania zmieniono zasady czy to jest tylko wyjątek by przynajmniej jeden z oczekujących mógł już walczyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Styczeń 13, 2015 Share Napisano Styczeń 13, 2015 (edytowany) zdarzają się wyjątki np. jak usłyszałem że Rex znowu coś "kombinuje" Jestem Polakiem, a Polak nie kombinuje tylko wtedy kiedy umrze. Edytowano Styczeń 13, 2015 przez Rex *Monster* Crusader Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J#42 Napisano Styczeń 13, 2015 Share Napisano Styczeń 13, 2015 Jestem Polakiem, a Polak nie kombinuje tylko wtedy kiedy umrze. True Story! Osobiście jednak bardzo lubię Rexa. Większość DS to ponuracy albo psychopaci (wiem jestem współwinny) a taki narwany idiota (w pozytywnym sensie) to całkiem miła odskocznia. Oczywiście niczego nie sugeruję innym. Jesteśmy w końcu DS! JESTEŚMY ELITĄ KRÓLA POWSTAŁĄ BY PODBIĆ IMPERIUM (jesteśmy także przypadkową zbieraniną) Każde z nas jest zły, na swój sposób. Zanim zaczną się jakiekolwiek protesty (np.Choco) Już bywało udowadniane że nawet w Mane Six czai się "zło"(początek sezonu 2 ) Z drugiej strony ta sama postać posłużyła za przykład iż w każdym tkwi jakieś dobro. Pozostaje pytanie jakie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 ... w każdym tkwi jakieś dobro. Pozostaje pytanie jakie? hmmm czy coś takiego może być złe? Nikt nie jest tak do końca zły tak samo nikt nie jest tak do końca dobry. Tia I tak poległem, nie mniej tu pojawiła się drobna "luka prawna" j i jako że Ray nie zginął, nie wypadł z areny i... Ma chwilę aby się poopalać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts