Gość Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 -Ta...To pewnie był mój wuj Pan Red,ale nie jestem pewien-Powiedział wzruszające ramionami -I tak go nie lubiłem...-Dodał po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Favri Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 Nemerę cała sytuacja setnie rozbawiła, pokręciła głową i poszła za generałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 -A może. Na pewno był red jak z nim skończyłem, jeśli wiesz co mam na myśli. - Laizer zamyślił się na moment - A Wy? Zabiliście w życiu kogoś ciekawego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 -Ta...-Powiedział poważnie Ciel głaskając węża. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 (edytowany) - Był taki pewien szlachcic. Nie podam nazwiska, bo wiecie - przeszedł w szept. - Tajemnica cesarska. Był strasznym fetyszystą. Miał całe lochy wypełnione pannami z sąsiedztwa. No dobra, nie sąsiedztwa, a z niewoli, ale liczy się co innego. Podobno raz nabił jedną z nich na pal i w trakcie kiedy on wbijała się coraz głębiej i głębiej - spojrzał do tyłu na swoich towarzyszy. - On również wchodził głębiej i głębiej. Nie wiem czy to prawda, ale niewolnic miał sporo. Udawałem łowcę niewolników. Jedno sprawne wbicie miecza przez szyję do serca w jego komnatach i po sprawie. Nic spektakularnego - spojrzał na Ciela. - Ile ty masz właściwie lat? Edytowano Marzec 16, 2015 przez kameleon317 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 (edytowany) -Brzmi paskudnie. Jak można komuś tak włazić w tyłek... - powiedział Laizer z udawanym smutkiem - Aż przypomniałem sobie arystokratkę która dochodziła tylko wtedy gdy robiła to z koniem. Kiedy umierała, poprosiła mnie żebym uciął prącie jej ulubionego ogiera i włożył jej...no nieważne gdzie, ale żebym jej włożył jak umrze. Jedno z niewielu zabójstw przy których nie wiedziałem czy się smiać czy uciekać gdzie się da. Edytowano Marzec 16, 2015 przez Darnok2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 -20.-Powiedział patrząc na Corwina. -Coś nie tak z moim wiekiem?-Zapytał po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 -W sumie to nie. 20 lat to piękna liczba. Pamiętam jak raz odwiedziłem piwnicę jakiegoś wojskowego z plemienia wiatru. Zarówno jego wina, jak i córka miały po 20 lat i były wyśmienite. - Laizer zaśmiał się i wypił duszkiem kilka łyków z bukłaka - Ale dobra, na gadanie kogo i z czego okradliśmy będzie czas w karczmie. Wolałbym posłuchać co nieco o naszym generale, księżniczce i tej blondynie co z nimi została. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Marzec 16, 2015 Autor Share Napisano Marzec 16, 2015 (( Ej no proszę was zaraz kolorowi zamkną mi zabawę no !!! I tylko w 5 poziomie są te budynki do cholery )) Jin-kao poprowadził Nemerę i księżniczkę do swojego domu. Było przed domem ogrodzenie, murek na 3 metry. Jin-kao wyciągnął klucz i wsadził do zamka i przekręcił, otworzył bramę i wpuścił Nemerę i księżniczkę. - Oto mój dom. - Był dość okazały, zaraz na wejściu znajdowała się stajnia gdzie Jin-kao zaprowadził konie, po czym poszedł i otworzył drzwi do domu. Było to czyste mieszkanie z wieloma stojakami na broń oraz zbroje. Gdzieniegdzie wisiały obrazy lub mapy. - Rozgośćcie się. Jeśli chcecie dam wam jakieś nowe ubrania. - Było by miło co Nemera? - Księżniczka zapytała dziewczynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 ((Pijane kobiety też występują tylko na 5 poziomie?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 ((Nie ma tu scen seksu więc nie widzę problemu, poza tym, dlaczego niby nie mogą tu być nielegalne domy publiczne?)) Katarina przeciągnęła się. - Rozmowa o mojej pracy, wspaniale. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Marzec 16, 2015 Autor Share Napisano Marzec 16, 2015 (( @up2 tak @up przeczytaj poprzednią stronę )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 ((Zatem idziemy po prostu się upić)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 ((Co to za Utopia? Bez przesady. Już widzę jak jacyś bogacze idą na ten piąty poziom. Ja tam wciąż idę do Domu Uciech na najwyższym poziomie.)) Chłopak zatrzymał się przy pięknej rezydencji. Miała z 5 pięter i była pomalowana na w różnych odcieniach czerwieni. Obok rezydencji stała stajnia i kilka wozów. Dom Uciech otaczały piękne ogrody, gdzie rosły setki rodzajów kwiatów. W ogrodzie przechadzało się kilka par i paru dobrze zbudowanych mężczyzn. - Niezbyt się kryją, prawda - uśmiechnął się Corwin po czym dał przewodnikowi kilka drobniaków i wskazał na stajennego. - Zaprowadź nasze konie do stajni i o nie dbaj - rzucił mu kawałek złota i ruszył w kierunku rezydencji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 (edytowany) ((W sumie to brzmi logicznie)) -Ech, nie mogę znowu normalnie patrzeć na konie. - Laizer skrzywił się i dopił wino - Tutaj jeszcze nie piłem. Wchodzimy ekipo? Edytowano Marzec 16, 2015 przez Darnok2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Marzec 16, 2015 Autor Share Napisano Marzec 16, 2015 (( To moja sesja i to ja tworze takie zasady, tylko na ostatnim poziomie jest dom "uciech" )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 ((Czyli utopijne społeczeństwo?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 ((Ale nie sądzisz że to jest zwyczajnie bez sensu?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 ((Czyli przeczymy rozsądkowi i zabijamy inwencje twórczą graczy i to co mówi MG to jak 10 przykazań? Nie ma sprawy. Zastanawiam się, kiedy umrzemy ze śmiechu lub nudy.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Marzec 17, 2015 Autor Share Napisano Marzec 17, 2015 (( Przecież ja wam w cale nie zakazałem tego, tak oczywiście powiedziałem gdzie tylko można iść w takie miejsca. Po prostu to miasto takie jest, w plemieniu ognia będzie inaczej. )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 Ciel zamiast wejść do środka poszedł w stronę stajni.Usiadł koło swojego konia i zaczął coś rysować w szkicowniku.Sebastian przyglądał się rysunkom Ciela. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 ((Tylko rzecz w tym że brak domów publicznych na pozostałych poziomach jest praktycznie niemożliwy)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 [To jest sesja stworzona przez kogoś więc nie wymagaj żeby domy publiczne były wszędzie.] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 ((Ale skoro nie ma nielegalnych, stworzonych po to żeby wysyłać kurtyzany do szlachty, mimo wszystko nielegalnie, to jest już utopia)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 ((Serio nie oczekuję wszędzie orgii, bo to nie o to chodzi. Ale brak burdelu w bogatej dzielnicy? To nierealne.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts