Mephisto The Undying Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 ((Już po prostu zezwól na to, będzie logiczniej)) Katarina przeciągnęła się. - To jak, idziemy się upić? - zapytała czerwonowłosa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 W końcu ktoś myśli jak ja. - Laizer ziewnął krótko - I tak mi się wino skończyło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 - To idziemy. Ja płacę - spojrzał na nich. - Znajcie moje dobre serce - powiedział dramatyczbym głosem i wszedł do środka. Na pierwszym piętrze była zwykła choć dobrze umeblowana karczma. Corwin usiadł przy dużym stole i przywołał karczmiarkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Marzec 17, 2015 Autor Share Napisano Marzec 17, 2015 (( To nie są dzielnice, tylko strefa mieszkalna, nie mieszka tu tylko szlachta. Na 3 poniższych poziomach są stanowiska pracy, czyli pola (poziom 2), wojsko i kuźnie (poziom 3) i kopalnie (poziom 4), ale dobra niech wam będzie)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 Laizer oparł się wygodnie, zamówił beczkę wina i krwisty stek u karczmiarki. W oczekiwaniu na zamówienie zapytał pozostałych - Dlaczego właściwie walczycie z cesarzem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 - Nie obchodzi mnie kto rządzi, po prostu tu płacą lepiej niż tam. - powiedziała Katarina i zamówiła po prostu czystą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 -Lepiej być w konflikcie z władzą. Więcej osób które można okraść. Mam nadzieję że ta wojna skończy się górą forsy. I wina. I kobiet. Więcej mi nie trzeba i tak nie mam co robić. - Laizer spojrzał w ścianę i dodał - nie dla mnie wzniosłe ideały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 Zamówił 3 kufle piwa i 3 butelki wódki i wielką golonkę. - Ja tam po prostu lubię adrenalinę i ryzyko. Poza tym klimat wojska i pieniądze nie są złe - zapalił fajkę. - Co do rebelii - karczmarka przyniosła zamówienie dla każdego i odeszła. - Przyłączyłem się dla sławy i niechęci składania przysięgi. No i trochę brat mnie przycisnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 A ja się zapisałem dla zemsty.- powiedział Raven.- Mój wuj, generał wojsk i przez krótki czas władca plemienia ognia został zamordowany bo nie chciał złożyć przysięgi. I to ja zabiję cesarza. Tylko ja to mogę zrobić.- mruknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 -Zemsta? Znam to uczucie. To ono sprowadziło mnie na tę drogę. Ale zrozumiałem że nieważne ilu żołnieży zabiję to i tak nie zwróci to tego jedynego życia. Więc odpuściłem zemstę - przerwał i spojrzał nq chwilę w górę, po czym się uśmiechnął - A zabijanie mi się spodobało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 Ciel siedział w stajni z Sebastianem i rysował coś w swoim szkicowniku. -I jak Sebastian?-Zapytał węża.Wąż syknął szczęśliwie.Ciel kontynuował rysunek. -Ciekawe jak tam im idzie...-Powiedział do siebie po cichu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 Laizer spojrzał na Corwina. - Wiesz może gdzie jest Ciel? Chyba powinien być z nami... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 - Znając jego, robi coś dziwnego. - stwierdziła spokojnie Katarina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 Do Ciela podszedł kot.Zaczął mocno kichać.Wyszedł ze stajni i wbiegł do karczmy z towarzyszami.Cały czas kichał. -Ugh..-Powiedział pod nosem i upadł na ziemię. -Tylko..nie..koty...-Dodał leżąc na podłodze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 - Masz - podał mu kufel piwa. - Ja stawiam także pij ile wlezie to później pójdzie łatwiej - wskazał na sufit i uśmiechnął się. - Chcecie trochę - wskazał na fajkę i wypił na szybko swój kufel piwa, otworzył butelkę wódki i upił kilka łyków. - Mieliśmy się napić wina i ryżówki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 Katarina napiła się trochę. - I tak oto odnalazł się zagubiony Ciel. - stwierdziła wskazując na leżącego chłopaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 (edytowany) Ciel podniósł się z ziemi.Cały czas kichał.Usiadł przy stole. -Dlaczego wszędzie muszą być koty?!-zapytał.Wąż schował się pod jego bluzę. Edytowano Marzec 17, 2015 przez SayaSuu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 -A co tam koty, ważne że jest się czego napić. - Laizer zaśmiał się głośno, po czym wypił kilka łyków wódki, skrzywił się i zapił ją winem. Następnie sięgnął po fajkę od Corwina, wziął kilka buchów i spytał Ciela - Co Ty na to Ciel żebyśmy Ci znaleźli jakąś panienkę na tę noc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 Ciel spojrzał na Laizera. -Żartujesz,prawda?-Zapytał z powagą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 -A wyglądam jakbym żartował? - Laizer spojrzał na niego przenikliwym wzrokiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 - No to może chłopaka? - zaproponowała Katarina. - Ja nie oceniam. - powiedziała podnosząc ręce w stylu memu ,,uwaga mamy tu badass'a'' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 -Nie!-Krzyknął Ciel.Wstał od stołu i rzucił krzesłem o ziemie.Po chwili uspokoił się. -Ja ma Sebastiana i koniec..-Odparł podnosząc krzesło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 -Wiesz, mogę dopłacić jeśli chcesz żeby przebrała się za węża...- Laizer spojrzał na młodego Phantomville'a z niedowierzaniem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 - Okej, czyli lecisz na węże. Okej, ja nie oceniam. - stwierdziła Katarina biorąc kolejnego łyka wódki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 (edytowany) ((Phantomhive'a :3)) -Nie...Sebastian mi starczy.-Powiedział,a wąż otulił się na jego karku. -Nie to,że na nie lecę.Lubię je i tyle..-Powiedział. Edytowano Marzec 17, 2015 przez SayaSuu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts