Gość Napisano Marzec 29, 2015 Share Napisano Marzec 29, 2015 Ciel milczał patrząc na Laizera. -Nieważne..-Powiedział po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Marzec 29, 2015 Share Napisano Marzec 29, 2015 Można i tak, sam jej zapytam. - Laizer usiadł na sofie i założył ręce za głowę - Ciekawe czy spotkam kogoś znajomego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 29, 2015 Share Napisano Marzec 29, 2015 -Bardzo ciekawe..-Odparł Ciel siadając koło Laizera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Marzec 29, 2015 Share Napisano Marzec 29, 2015 Corwin wyszedł ubrany w piękne szaty. - Pożyczyłem sobie ciuszki od Jin-kao. Całkiem fajne - spojrzał na Laizera. - Trzeba skoczyć po jakiś alkohol. Skoro ma być podawany co 2 godziny. Bankiety na trzeźwo. Pierwsze słyszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Marzec 29, 2015 Share Napisano Marzec 29, 2015 Laizer wyciągnął pokaźnych rozmiarów bukłak z winem z torby - Na czarną godzinę. Reflektujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 29, 2015 Share Napisano Marzec 29, 2015 O mnie zapominacie?- zapytał Raven. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Marzec 29, 2015 Share Napisano Marzec 29, 2015 Wybacz ponuraku, to zupełnie przypadkiem. - Laizer uśmiechnął się przyjacielsko - Reflektujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 29, 2015 Share Napisano Marzec 29, 2015 Z wielką chęcią.- powiedział z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Marzec 29, 2015 Autor Share Napisano Marzec 29, 2015 Jin-kao nie miał ochoty nigdzie iść, poza tym musiał dzisiaj spotkać się z bratem. - Nie dziękuje - Odpowiedział i poszedł do łaźni żeby się umyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Marzec 29, 2015 Share Napisano Marzec 29, 2015 ((Jeśli Favri dłużej nie będzie odpisywać, to trzeba będzie chyba coś zrobić z jej postacią, czy jak to w Twojej grze funkcjonuje Draft RedLine?)) Laizer wstał z z sofy, spojrzał na Ciela, Ravena i Corwina. - To co? Komu w drogę, temu nóż w plecy. Idziemy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Marzec 29, 2015 Autor Share Napisano Marzec 29, 2015 (( Znam się z nim ogólnie, jutro pójdę do niego i go zmuszę do napisania tego posta. A jak nie no to nie będzie uczestniczył w sesji )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Marzec 29, 2015 Share Napisano Marzec 29, 2015 Lekarz cały czas był zamyślony. - Już wiem! Skoczę na chwilę jeszcze do burdelu. Chyba załatwię sobie mundur. Pogadam z złodziejami. Dokumenty mam dalej, więc nie powinno być problemu. To za mną - Corwin wyszedł z domu i ruszył w kierunku burdelu. - No chyba, że mam iść sam? Przy okazji kupimy więcej alkoholu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 Raven ruszył za Corwinem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 Ciel ruszył za Corwinem i Ravenem. -Rezydencja Aloisa jest kilka godzin z tąd.-Odparł Ciel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 Laizer podążył na końcu, podszedł do Ciela i powiedział do niego cicho. - Bądź czujny na tym bankiecie. Mam złe przeczucia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 -Spoko...W razie co wiem gdzie trzymają broń.-Odparł do Laizera po cichu Ciel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 -Z własną wejść nie mogę? - Laizer poprawił krótki miecz przy boku. - Czy księżniczka źle to odbierze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 O czym gadacie?- zapytał Raven podchodząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 -Prawie wszyscy wnoszą swój alkochol...Księżniczka raczej się nie pogniewa.-Powiedział Ciel. -Mogę was z nią poznać.-Dodał po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 -O bezpieczeństwie Raven. Mam dziwne przeczucia. - Laizer spojrzał na Ravena i Ciela. - Jasne, możesz nas poznać. Też ma takiego anioła stróża jak nasza Yona? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 - No i jesteśmy - powiedział stojąc przed burdelem. - To ja idę na górę, a wy kupcie alkohol. Tylko tyle, żeby starczyło - ruszył szybkim krokiem do burdelu, a później na samą górę po schodach. W malutkiej wnęce ukryta była klapa prowadząca do jednej z kryjówek złodziei. Gdy dotarł już prawie na miejsce musiał uniknąć kilku pułapek i pokazać wręcz niewidzialnemu strażnikowi odpowiedni znak. Wszedł do środka i powiedział. - Potrzebuję tego munduru. Pułkownik oddziałów specjalnych. Możecie dorzucić kilka orderów - uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 -Ha. Tyle żeby starczyło. - Laizer roześmiał się - Ma ktoś taczkę, skoro ma starczyć na niego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 (edytowany) -Księżniczka Avalon ma aniła stróża...Raczej ma ich chyba trzech..-Powiedział Ciel. -Możemy się pośpieszyć? Chcę zdąrzyć na tort..-Dodał po chwili. Edytowano Marzec 30, 2015 przez SayaSuu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 (edytowany) -Dajcie mi chwilę. Laizer pobiegł do środka burdelu, a po kilku minutach wrócił do Ravena i Ciela. -Zostawiłem w burdelu zamówienie na 10 litrow. Na jego koszt rzecz jasna. Ja i tak nie zamierzam za dużo pić dzisiaj. Idziemy? Corwin nas dogoni. Edytowano Marzec 30, 2015 przez Darnok2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 Możemy. A takie pytanie. Kogo zabiłeś że byłeś poszukiwany, to było ściśle tajne.- powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts