Darnok2 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Laizer bez zwłoki skierował się do pokoju Jin-Kao, lecz go nie znalazł. Zobaczył go jednak w ogrodzie i podbiegł do niego. -Generale. - skłonił głowę - Wróciliśmy. I jest kilka...kwestii do omówienia. Pierwsza to...ktoś z kim musisz porozmawiać. A druga to...powiem tylko że zostaliśmy zaatakowani. A chciałbym, to szerzej omówić z Tobą. Ale na osobności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 -Dobry wieczór generale!-Powiedział Ciel machając do generała. -Ktoś chce do nas dołączyć!-Dodał po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Corwin wyciągnął miecz i postanowił się na niego rzucić. - Popuś krul - krzyknął po czym przebił się aż po samą rękojeść. ((Moja postać postanowiła popełnić samobójstwo będąc świadkiem tego co się tutaj wyprawia. Poza tym nie mam tyle czasu, żeby w święta siedzieć i odpisywać. 40 postów w ciągu kilku godzin. Nie zauważyłem, żeby ktokolwiek w ogóle przejmował się moją postacią(może poza Laizerem, ale i on i ja, wiemy dlaczego). Także, powodzenia. Może nawet skończycie tą sesję)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 7, 2015 Share Napisano Kwiecień 7, 2015 ((Czemu nikt nic nie pisze? DraftRed? Lucjan? Mephisto?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Kwiecień 9, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2015 - Tak o czym chcesz porozmawiać? - Zapytał mężczyzna i napił się herbaty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 9, 2015 Share Napisano Kwiecień 9, 2015 -Pierwsza sprawa to...znajomy Ciela który chce do nas dołączyć. - Laizer wziął głęboki oddech. - Na bankiet króla Somy wbili się najemnicy. Cesarza. W dodatku jedna z lepszych jego najemniczek, Violet i jej ludzie. Udało się nam ich odeprzeć ale...-W Laizerze coś pękło i gwałtownie wstał i oparł się o stół. Jego twarz była kilkanaście centymetrów od Jin-Kao. - Jesteś świetnym wojownikiem generale. Ale czy byłbyś w stanie sam ochronić Yonę przed ponad trzydziestką wyszkolonych napastników z najbardziej bezlitosną kobietą jaką znam na czele!? Odsunął się i uspokoił. Spojrzał dziwnym wzrokiem na Jin-Kao. - Rozumiesz dlaczego chcę obok niej czuwać? Ja umiem ich wyczuć. Nie wiem jak...ale wiem kiedy się ich spodziewać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Kwiecień 9, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2015 - Jestem najsilniejszym wojownikiem z cesarstwa, chociaż jak chcesz ją chronić to nie mam nic przeciwko. Mam nadzieje że nie skrzywdzisz jej. A co do tego nowego to co on w ogóle potrafi? - Zapytał Jin-kao. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 9, 2015 Share Napisano Kwiecień 9, 2015 -Jestem mordercą i złodziejem generale. Ale zabijam jedynie wrogów. Ty i Yona jesteście jedyną nadzieją na pokonanie tego zwyrola który bezprawnie nazwał się cesarzem. - Laizer powiedział to surowo - A ta nadzieja jest jedyną w moim sercu. Usiadł spokojnie na sofie i przetarł twarz. - Nie wiem co umie. Nie widzieliśmy go podczas napadu, tylko przed. A jak przyszedl to bylo po wszystkim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Kwiecień 9, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2015 - Nie przekaże ci o razu Yony, chyba mnie rozumiesz. - Jin-kao skończył pić herbatę. - Wypoczęci jesteście? Bo musimy ruszyć na ziemie plemienia Ognia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 9, 2015 Share Napisano Kwiecień 9, 2015 -Nawet nie śmiem o to prosić generale. Chcę jedynie być w miarę blisko by zdążyć zareagować w razie potrzeby. - Laizer uśiechnął się naturalnie a z jego czerwonych oczu biła wesołość. - Jeśli o mnie chodzi to nie ma problemu, ale polecam zapytać resztę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 10, 2015 Share Napisano Kwiecień 10, 2015 Pierwsze co zrobiła Katarina po powrocie, to szybki bieg do swojego pokoju, po to żeby pozbyć się swojego ubrania. Chciała się przebrać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Kwiecień 10, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2015 - Dobrze to miej na nią oko. Damy dzisiaj radę opuścić to miasto - Jin-kao zapytał rebelianta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 11, 2015 Share Napisano Kwiecień 11, 2015 -Może Cloude do nas dołączyć? Idzie akurat w tamtą stronę?-Spytał Ciel będąc na rękach Cloude'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Kwiecień 11, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 11, 2015 (edytowany) - Tak właściwie to po co cię on nosi - Jin-kao był zarówno zdumiony jak i rozśmieszony zaistniałą sytuacją. - Nie mam żadnych obiekcji ale żeby nie sprawiał kłopotów. - Yona wyszła z tacą na której były kubki z herbatą dla wszystkich. Położyła na stoliku, jedną podała dla Jin-kao drugą wzięła dla siebie i usiadła obok generała. - Częstujcie się - Powiedziała do wszystkich. Edytowano Kwiecień 11, 2015 przez Draft RedLine Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 11, 2015 Share Napisano Kwiecień 11, 2015 Laizer wziął filiżankę do ręki i podziękował, po czym dopiero usiadł obok Jin-Kao. Nie ufał Cloude'owi, który sprawiał wrażenie podwójnie stukniętego w porównaniu do Ciela. Chciał jeszcze coś dodać widząc zwłoki Corwina w korytarzu, ale zrezygnował. - Może taki tu zwyczaj. - mruknął pod nosem - Generale, mam jedno pytanie. Skoro Raven jest faktycznym wodzem plemienia ognia, to właściwie jaki jest sens tam iść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 11, 2015 Share Napisano Kwiecień 11, 2015 Cloude odstawił Ciela na ziemię. -Nie będę sprawiał kłopotów.-Powiedział Cloude z uśmiechem. -Znam go od dzieciństwa.Można mu ufać.-Powiedział Ciel biorąc filiżankę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 12, 2015 Share Napisano Kwiecień 12, 2015 Laizer spojrzał swoimi czerwonymi oczyma na Cloude'a a potem w oczy Ciela z lekkim wyrzutem, ale nie rozwinął swoich myśli. - Skoro tak mówisz Ciel...będę i tak Cię obserwował Cloude. Dla pewności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 12, 2015 Share Napisano Kwiecień 12, 2015 -Jak chcesz.-Powiedział Cloude patrząc ze złością na Laizera. -Cloude...-Powiedział Ciel widząc spojrzenie Cloude'a. -Tak?-Odparł Cloude kierując swoje spojrzenie na Ciela.Ciel wyszeptał mu coś do ucha.Cloude ukłonił się i odszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Kwiecień 13, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2015 - Jak mówiłem widzisz żeby Raven taszczył za sobą swoje plemię? Jeśli ich opuścił nie chciał ich narażać na większe niebezpieczeństwo , dla tego też musimy ruszyć się i dotrzeć tam i wzniecić bunt na większą skale. Trzeba będzie także zabezpieczyć granice z tej strony, Kai także zapewne ostrzy sobie na nas zęby. Gdy tylko skończymy z Sei oraz Xing zaatakujemy Kai. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 14, 2015 Share Napisano Kwiecień 14, 2015 -Rób co chcesz generale. - Laizer wzruszył ramionami, po czym zwrócił się do Ravena - To będzie zdecydowanie lepsze od dalszej stagnacji. Jakie mamy szanse powodzenia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 14, 2015 Share Napisano Kwiecień 14, 2015 Max 80%. Bo Rada się zwykle sprzeciwia moim decyzją.- powiedział spokojnie.-Jak by ich nie było to mamy 100% powodzenia.- mruknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 14, 2015 Share Napisano Kwiecień 14, 2015 Laizer uśmiechnął się w dziwny sposób i z tym uśmiechem zapytał - Coś się stanie jeśli zrobimy tak żeby ich nie było? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 14, 2015 Share Napisano Kwiecień 14, 2015 Nie zabijamy ich.- upomniał go Raven.-Może i ich nie lubię ale szanuję.- powiedział.- Są przeciwko rebelii ale też nie trzymają Cesarzem. Chcą tylko dobra dla ludu.- powiedział spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 14, 2015 Share Napisano Kwiecień 14, 2015 Katarina usłyszała część rozmowy. - Chcecie kogoś zabić? Jak tak to wchodzę w to. - powiedziała. ((Po prostu chcę cos w sesji zrobić)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 14, 2015 Share Napisano Kwiecień 14, 2015 Nie zabić a pozbyć się na pewien czas.- wytłumaczył Raven. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts