Geledrin Napisano Wrzesień 27, 2011 Share Napisano Wrzesień 27, 2011 Tutaj wpisujemy kiedy ma nas nie być, żeby nie było sytuacji, że nie ma jak się z kimś skontaktować i nikt nie wie dlaczego. Więc odrazu wpisuję, że Tarretha nie będzie conajmniej dwa tygodnie, ale prawdopodobnie wróci już po 10 października. Dzwonił do mnie przed chwil więc informacje sa pewne. ================================================================================================================================== Nie będzie go PRZYNAJMNIEJ 2 tygodnie. Niestety może być też tak, że nawet miesiąc. Jeśli ktoś chce do Niego zadzwonić pisać mi na PW. Podam informacje. On przecież podał nr swojej mamy, można do niego dzwonić wieczorami i pytać o Mateusza :3 tylko w pewnych godzinach... no i jest jeszcze drugi nr Prosił bym o nie komentowanie nieobecności. Tutaj jest temat do ich zgłaszania. Na prośbę Tarretha podaję numer pod którym jest dostępny prawie cały czas przez najbliższe dni: 513425454 Jeśli nie odbierze on, to pytać o Mateusza. Rly so hard to use edit ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Październik 6, 2011 Share Napisano Październik 6, 2011 Adisso nie będzie do końca tygodnia, a ojciec mu telefon zabrał, wiec po szkole nie będzie mógł z nami gadać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakoon Napisano Październik 6, 2011 Share Napisano Październik 6, 2011 Mnie nie będzie od tego piątku do (7.10) do niedzieli (9.10) lub poniedziałku (10.10). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirara Napisano Październik 10, 2011 Share Napisano Październik 10, 2011 Z racji tego, że jestem regentką Twilight, wypadałoby uprzedzić, że w dniach 11.10-12.10 wyjeżdżam na szkolenie i niestety, bardzo jest możliwe, że mnie nie będzie w tych dniach, bo nie wiem czy będę mieć dostęp do wi-fi w hotelu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rethemorn Napisano Październik 29, 2011 Share Napisano Październik 29, 2011 Nie będzie mnie...długo....nie wiem....nie rozumiem....co się dzieje....dragon age ii... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Listopad 8, 2011 Share Napisano Listopad 8, 2011 Bronies. Mam dla was przykrą wiadomość od Tarretha, cytuje: Jest zagrożenie, że jak wrócę do domu, to internetu już nie będzie. Przekaż to innym. Miejmy jednak nadzieję że tak się nie stanie, trzymajmy kciuki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Listopad 15, 2011 Share Napisano Listopad 15, 2011 Jutro (16.11.2011)mnie nie będzie jadę na wycieczkę z moją klasą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Listopad 16, 2011 Share Napisano Listopad 16, 2011 Nie będzie mnie...długo....nie wiem....nie rozumiem....co się dzieje....Skyrim... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Listopad 17, 2011 Share Napisano Listopad 17, 2011 A ja chciałam już teraz uprzedzić, że prawdopodobnie nie będzie mnie na święta, bo wyjeżdżam. Chyba że u cioci będzie internet to wejdę z raz lub dwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Grudzień 22, 2011 Share Napisano Grudzień 22, 2011 Nie ma mnie na czas na nieokreślony, w moim komputerze popsuła się karta graficzna, dopóki nie wymienie, nie mam dostępu do komputera. Czasami, ale to rzadko będe miał szanse wejść na laptopa mamy i coś obczaić w dziale Pinkie Pie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiter Napisano Grudzień 22, 2011 Share Napisano Grudzień 22, 2011 Nie będzie mnie 24 i 25. Powód chyba każdy zna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geledrin Napisano Grudzień 22, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2011 Nie będzie...mnie...święta...debilna atmosfera...nie lubie świąt...to wszystko...jest sztuczne...wyjazd do babci...nie chce mi się...wracam...w poniedziałek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Grudzień 22, 2011 Share Napisano Grudzień 22, 2011 Mnie też raczej na forum przez święta nie będzie... jestem na wsi końcówka transferu (jak się skończy to se nie posiedzę, chyba, że z telefonu ale edge na laptopie to przeginka) Potem jeżeli nie wrócę do łodzi to i sylwester przepada... od soboty (24.12) do poniedziałku (26.12) na 100% mnie nie będzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Grudzień 23, 2011 Share Napisano Grudzień 23, 2011 Same u mnie. Od dzisiaj 23.12 nie będzie mnie do 26.12-27.12 Wyjazd do Babci. Cya later. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Grudzień 23, 2011 Share Napisano Grudzień 23, 2011 Prawdopodobnie mnie jutro(24.12.2011) nie będzie chyba każdy wie - Święta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Grudzień 23, 2011 Share Napisano Grudzień 23, 2011 No to moja kolej... Przez święta mnie nie będzie. Praise the Empror. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Grudzień 24, 2011 Share Napisano Grudzień 24, 2011 Nie mogę... nie rozumiem... co się dzieje... Minecraft... i święta... siostra jest w domu po 2 miesiącach nieobecności... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geledrin Napisano Styczeń 19, 2012 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2012 Przez jakiś czas, niedługi, Tarretha nie będzie, ale nie martwcie się, parę dni maksymalnie i wraca do nas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Luty 19, 2012 Share Napisano Luty 19, 2012 Uwaga! W poniedziałek o szatańskiej porze zwanej siódmą w nocy rano wyjeżdżam na zimowisko z drużyną pierścienia harcerską. Powrócę w piątek wieczorem. Podobnie zresztą z Porterem i Pandą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Luty 19, 2012 Share Napisano Luty 19, 2012 Podpisuję się pod tym i potwierdzam prawdomówność Vandala:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Luty 19, 2012 Share Napisano Luty 19, 2012 Dodam jeszcze, że z tego powodu nie będę mógł pisać w sesji. Nie oznacza to w cale, że się z niej wycofuję! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SystemShy Napisano Marzec 16, 2012 Share Napisano Marzec 16, 2012 taaaak urlop sie skonczyl a w pracy taki nieogar ze robie praktycznie za 2 osoby.... Do nastepenj soboty mam tak bardzo ograniczony czas wolny ze na 99% nie bede w stanie aktualizowac zabaw, quizu oraz odpowiadac na pytania ... mozliwe ze cos sie zmieni w miedzy czasie i wróce szybciej. Smutne ale z tego powodu poraz pierwszy od kad jestem bronym nie bede nawet w stanie zobaczyc nowego odcinka w sobote -.- ... edit: jutro/dzis jak uda mi sie to dam jeszcze odpowiedzi do pytan bo mam je zrobione na dysku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Marzec 26, 2012 Share Napisano Marzec 26, 2012 Cóż...nie będzie mnie jakiś bliżej nieokreślony czas. Być może przeżyję ten ragnarok i obędzie się bez strat własnych. GG niet, forum niet, jakikolwiek kontakt niet, chyba, że telefon (501426832), a i to nie jest pewne. Tzn, to wszystko to moje przypuszczenia, ale nie spodziewam się niczego innego. Niech Celestia ma mnie w opiece. EDIT: No i proszę, rodzice okazali łaskę, jednak trochę będę i nawet mnie nie ubili. Dat fatality. Chwała Celestii! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Marzec 26, 2012 Share Napisano Marzec 26, 2012 Nie będzie mnie, Vandala i Pandy 30, 31 marca i 1 kwietnia. Mamy harcerski historyczny rajd Arsenał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Marzec 27, 2012 Share Napisano Marzec 27, 2012 True story. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się