Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 19, 2012 Share Napisano Lipiec 19, 2012 Ohlrni jestem nie obecny od 6 Lipca, ale teraz wpisuję bo w końcu dorwałem się do internetu. Bedę nie obecny do 20sierpnia powodem jest to że jestem na turnusie rehabilitacyjnym, a internet mam na kartę, wieć ogólrm nie obecny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 no to, nie będzie mnie od 21 lipca do mniej więcej 26 sierpnia. Do 3 sierpnia na bank nie będę miała dostępu do internetu potem się zobaczy ale pewnie też nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 To i tak pewnie Wam zwisa, ale od 23 lipca do 6 sierpnia będę na forum baaardzo mało, jeśli w ogóle. Nie, żebym był ostatnio jakimś stałym użytkownikiem strasznie. No ale - wpisuję się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 No... nie ma mnie za często na forum ostatnio... ale mam wytłumaczenie! *dramatyczna pauza* *inhale* SĄ WAKACJE. I dlatego usprawiedliwiam się od wszystkich nieobecności, które były i będą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Do 11.08 będę na wyjeździe, a nie sądzę, żeby udało mi się złapać Wi-Fi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Lipiec 29, 2012 Share Napisano Lipiec 29, 2012 Jednak udało mi się złapać Wi-Fi, więc nieobecność odwołuję, choć będę tylko wieczorami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Lipiec 29, 2012 Share Napisano Lipiec 29, 2012 Nie będzie mnie cały tydzień, a potem znowu cały tydzien ale tam prawdopodobnie bedzie net. Chociaż pewnie mało kogo to obchodzi ;P Obchodzi ^^ //Xyz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluandar Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Nikt by tego pewnie nie zauważył więc musze ogłosić że nie będzie mnie od 1 do 7 sierpnia, nie będe miał dostępu do internetu i tak dalej dalej... Ciekawe czy ktoś to przeczyta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Dobra net mam, ale wciąż jestem nad morzem Będę wpadać co jakiś czas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkie Pie Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Nieobecna od Piątku 3go sierpnia do Poniedziałku 6go. WOODSTOCK!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wielka i Potężna Trixie Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 Nie będzie mnie od 03 sierpnia. Nie wiem jeszcze do kiedy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 Znikam z forum od 4 sierpnia do 20/21. Miło by było jakby znalazł się ktoś kto będzie witał nowych userów również w moim imieniu. Na kogo mogę liczyć? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Nie będzie mnie od 5 do 8 oraz od 10 do 14 powód wyjazdy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Od niedzieli do 11.08 mój dostęp do internetu ograniczy się do pół godziny dziennie, będę więc z Wami znacznie rzadziej. Na samą myśli o tym już zaczynam tęsknić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vector_Prime Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Nie będzie mnie od 5 do około 15 sierpnia. Być może kilka razy uda mi się wejść na stronę, choć nic nie jest pewne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stabi Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 Wakacje, alpy i takie tam, wracam pod koniec sierpnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 Ja wylatuję jutro o trzeciej i nie będzie mnie przez tydzień (dokładnie do 14.08). Chyba że w hotelu będzie internet, ale gdyby nie było to się tak zabezpieczę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argo Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Mnie nie ma teoretycznie od dzisiaj popołudnia do 18 sierpnia wieczór Mam wyjazd w góry, więc wątpię w jakikolwiek dostęp do internetu w tym czasie :( Edit: jednak mam internet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Wyjeżdżam na kilka dni, dostęp do forum będzie ograniczony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Wyjeżdżam na tydzień do Kołobrzegu. Nie jestem pewna czy będę mieć dostęp do internetu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Będę u znajomych od jutra przez prawie dwa tygodnie. Będzie można trafić na mnie wieczorami/w nocy, rzadko za dnia. Odpoczniecie sobie trochę ode mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McKeyPL Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 W poniedziałek wylatuje do Hiszpanii i dopadnie mnie hiszpański brak internetu < płatny 10 Euro 24 h> jak coś ważnego chcecie to piszcie na pw e temacie [W] to 1 września wrócę i odpisze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Od 24.08 mnie nie ma w wawie (choć już dziś mam urwanie głowy). Co za tym idzie będę tylko przez telefon odwiedzał forum (i tylko forum). Tak więc jedynym kontaktem ze mną będą pmki, bo nawet sb się tnie na moim telefonie ugh. Wracam dopiero 02.09 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 Jutro cały dzień mnie nie będzie. Nie wiem jak w dalsze dni, być może też nie będę tutaj wchodził (do ~31 sierpnia). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Replin będzie nieobecny na forum przez około tydzień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się