Phinbella Flynn Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 Phin zmieniła Image. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 (edytowany) Phin zmieniła Image. Edytowano Sierpień 7, 2014 przez Airlick 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 Aż grafikę wywaliło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 EJ NIE JESTEM AŻ TAK DO NIEJ PODOBNA https://photos-5.dropbox.com/t/0/AAANPxW2PKcNv6JW38FHNS9G0A1cHinZSfDmO1aDQDHB0A/12/302773466/jpeg/32x32/3/1407434400/0/2/DSC09477.JPG/FGAImK-kxi_piRI2W3t2lgdtH6QTPQljtlN13Lh27Uc?size=1280x960 wrzucam swoje zdjęcie z brudstoku. Mam podobne klapki w domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 Sry Phin, wyjątkowo arłok ma rację Tapnięte z tej pieprzonej niedziałającej cegły jaką jest Xperia Tipo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 EJ NIE JESTEM AŻ TAK DO NIEJ PODOBNA... Jesteś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 Sry Phin, wyjątkowo arłok ma rację Tapnięte z tej pieprzonej niedziałającej cegły jaką jest Xperia Tipo Ja tam nie widzę podobieństwa. [Choć nie raz mam taki komentarz] Akurat to zdjęcie zostało zrobione [Jeszcze matka robiła to wiesz] przez Xperia J więc lepszej jakości Ci nie zafunduje. ... Jesteś. Ta.. może to moja rodzina Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 Za ładnie tutaj od naszych pegasis, pora to więc popsuć Ryj inside. 8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 Za ładnie tutaj od naszych pegasis, pora to więc popsuć Ryj inside. Pierwsze skojarzenie 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 (edytowany) Pierwsze skojarzenie Kruczek jak trafnie. Edytowano Sierpień 7, 2014 przez Phinbella Flynn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 Phin zmieniła Image. Co się zmieniło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Sierpień 8, 2014 Share Napisano Sierpień 8, 2014 Pewnie włosy. To zawsze są włosy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Sierpień 8, 2014 Share Napisano Sierpień 8, 2014 Pewnie włosy. To zawsze są włosy. Tak. Skróciłam i przefarbowałam [zrobiłam na Boba] Miałam długie włosy aż do pleców. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Sierpień 8, 2014 Share Napisano Sierpień 8, 2014 Miałam długie włosy aż do pleców. COŻEŚ ZROBIŁA! Trza było sobie walnąć warkocz... Albo dwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Sierpień 8, 2014 Share Napisano Sierpień 8, 2014 Tak. Skróciłam i przefarbowałam [zrobiłam na Boba] Miałam długie włosy aż do pleców. Zmarnowałaś tyle lat zapuszczania ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Sierpień 8, 2014 Share Napisano Sierpień 8, 2014 (edytowany) COŻEŚ ZROBIŁA! Trza było sobie walnąć warkocz... Albo dwa. Zmarnowałaś tyle lat zapuszczania ;-; Jak ma się włosy jak słoma to nawet warkocz już nie pomoże. Edytowano Sierpień 8, 2014 przez Phinbella Flynn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Sierpień 8, 2014 Share Napisano Sierpień 8, 2014 no to kombajn i ścinamy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Sierpień 8, 2014 Share Napisano Sierpień 8, 2014 (edytowany) Jak ma się włosy jak słoma to nawet warkocz już nie pomoże. Czy każda dziewczyna zawsze narzeka, że włosy słabe, kolor nijaki, nie wspomnę o tym, że brzydka i gruba? Bez urazy, bo to nic osobistego. Edytowano Sierpień 8, 2014 przez Littlepip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 Takie tam zdjęcie z wczoraj, plaża w Dąbkach (tak bardzo sobie Niklas wypadł nad morze na jeden dzień :VVV) 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Sierpień 10, 2014 Share Napisano Sierpień 10, 2014 Czy każda dziewczyna zawsze narzeka, że włosy słabe, kolor nijaki, nie wspomnę o tym, że brzydka i gruba? Bez urazy, bo to nic osobistego. Każda dziewczyna ma samokrytykę. Moje włosy są słabe i to jest fakt. Do mojej figury nie jestem jakoś sceptycznie nastawiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Sierpień 10, 2014 Share Napisano Sierpień 10, 2014 Ja tylko narzekam, że strasznie się puszą przez co wyglądam zawsze jak wróbel po sztormie, ale mam strasznie mocne i ludzie chwalą za ładny brąz. ;D Nie można mieć wszystkiego. :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 10, 2014 Share Napisano Sierpień 10, 2014 (edytowany) Niklas taki grumpy. Tło nie ma mroku lel A JA mam grzyweczkę dupeczkę, taką gimbusiarską. A bo mogę. I czarne wreszcie </3 Edytowano Sierpień 10, 2014 przez Hidoi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Sierpień 10, 2014 Share Napisano Sierpień 10, 2014 Robię offtop w odniesieniu do włosów. Długie włosy są ładne pod warunkiem, że są zadbane, gęste i ogółem niezniszczone. Krótkie w dobrym stanie są lepsze niż poplątanie, zmasakrowane, ale długie. No i poza tym co komu pasuje. Niektórym ładniej jest w dłuższych, innym lepiej w krótszych. Nie wiem w jakich mi lepiej, ale walczę ze sobą, żeby się na zapałkę obciachać, bo świruję przy długich włosach, wkurzają mnie niesamowicie Tylko, że znów będą mnie wszyscy z chłopcem mylić i to jest dylemat, czy stawiać na wygodę i znów być chłopczykiem, czy codziennie się wkurzać przez te kłaki, ale pozostać dziewczyną... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Sierpień 10, 2014 Share Napisano Sierpień 10, 2014 Pytanie: czy to zdjęcie da się w ogóle odebrać bez skojarzeń? XD http://i61.tinypic.com/9an285.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 10, 2014 Share Napisano Sierpień 10, 2014 (edytowany) Pytanie: czy to zdjęcie da się w ogóle odebrać bez skojarzeń? XD Intryguje mnie źródło... Edytowano Sierpień 10, 2014 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się