Sajback Gray Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 Nie ma to jak dać foto <_< Czasem lubię sobie posiedzieć z kotem na fotelu like a boss 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 Chyba Cie męczy to siedzenie bo na drugim zdjęciu zgon już xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 Chyba Cie męczy to siedzenie bo na drugim zdjęciu zgon już xD Zmęczyło mnie pozowanie i to że kot nie chciał usiąść. xD Spójrz tylko na jego wzrok. Jakby mówił "no co ty stary, nie poddawaj się, w końcu przestanę się wiercić" . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 I tak to nikogo nie obchodzi ale meh... Ciężko je rozczesać. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 (edytowany) sry hedzio, musiałem Edytowano Sierpień 13, 2014 przez JimJoy 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 Fak u Żimżoj xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 Hedzio! Nic się nie zmieniłeś! Dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 I tak to nikogo nie obchodzi ale meh... Ciężko je rozczesać. Pewnego dnia... ja też będę miał takie włosy. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 (edytowany) Jako ze mnie po*ebało a i zdjęcie i tak już było na sb... będę żałował tej decyzji... bardzo ;-; to jest zły pomysł to jest naprawdę CHOLERNIE ZŁY POMYSŁ dalej nie wiem czemu ja to robię .-. chyba mnie już to reszty pogięło... ehh... raz się żyje, łapta turniejowego WTF'a Edytowano Sierpień 18, 2014 przez JimJoy 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 Jim, a już myślałem, że zrobisz trolla w ostatnim I nie wiem, czemu miałbyś żałować - morda jak morda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 morda jak morda. Może właśnie dlatego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 Cóż... Mam swój powód dlaczego nie oznaczyłem żadnego ze swoich zdjęć... Przez wiele lat tępiłem wszystkie które sie gdziekolwiek pojawiały .-. Tapnięte z tej pieprzonej niedziałającej cegły jaką jest Xperia Tipo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 Z okazji że w końcu znalazłam mieszkanie na ten rok, podzielę się kolejnym zdjęciem. Tym razem Kristina w podczerwieni hohoho. W końcu coś mi będzie pasować do nicku. ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 Wiesz że jeśli nie wyraze na to zgody to grodzi ci pierdel? HALO POLICJA, PROSZĘ PRZYJECHAĆ NA FEJSBUKA Tapnięte z tej pieprzonej niedziałającej cegły jaką jest Xperia Tipo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 JJ wyglądasz jak ziomeczek co sprzedaje zielsko po osiedlu. Dredy se zrób i masz gwarantowane zatrzymanie przez policję. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 JJ mam te same słuchafony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 Eh, zrobiłam sobie selfie, a nie mogę się pochwalić, bo na telefonie mam problemy z internetem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 Eh, zrobiłam sobie selfie, a nie mogę się pochwalić, bo na telefonie mam problemy z internetem No to zrzuć na kompa 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 No to zrzuć na kompa Nie wiem jak A poza tym: Teraz wiem jaka gęba siedzi przed forum! Buahahah! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Sierpień 15, 2014 Share Napisano Sierpień 15, 2014 Nie masz kabla USB? Czy czymś w tym rodzaju? Mam, tylko nie umiem się tym obsługiwać Zaraz,zaraz... Przecież mam brata ! Pomoże mi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Sierpień 15, 2014 Share Napisano Sierpień 15, 2014 Właśnie, od tego są bracia. Moja siostra już dobrze o tym wie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 Właśnie, od tego są bracia. Moja siostra już dobrze o tym wie. Hue hue Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 Nie zgodził się bo niby to nie jest aż takie ważne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cersei Lannister Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 (edytowany) Obiecałam wstawić jeszcze fotki, więc właśnie to czynię Pełnia radości życia spowodowanej posiadaniem rooshoffego kucykowego plecaczka: Edytowano Sierpień 18, 2014 przez Cersei Lannister 8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 Mierzi mie to, ale masz okejkę, boś z twarzyczki urocza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się