Ja i kropka Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 A oto i ja! Przybywam tu z odległej galaktyki! I witam was serdeserdecznie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 Nie ma to jak solidny BiP. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 Według mnie to jest bardziej coś w stylu. "A teraz zginiesz Harry Potterze" Bzdura to jest pozycja na czarnego rapera. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 Ja i mój prywatny brony pozdrawiamy z Malborka. ^^ 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popularny post. psoras Napisano Styczeń 14, 2015 Popularny post. Share Napisano Styczeń 14, 2015 [zawiera przekleństwo] 31 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 nie żeby coś... ale jarwin chyba zostanie sławnym memem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 Wait, ja cię kiedyś na oczy widziałem... Ambermeet? Ja i mój prywatny brony pozdrawiamy z Malborka. ^^ O, Malbork! Skorzystam z okazji i polecę schronisko młodzieżowe w szkole przy ul. Żeromskiego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 Kupione za 50 zł w empiku. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 Ale odbić obrazu ci się już nie chciało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 (edytowany) Jestem leniwcem. Gram w Raymana. Nie mam czasu. Edytowano Styczeń 15, 2015 przez Phinbella Flynn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 większej fotki się nie dało zamieścić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 A takie... z piątkowej dyskoteki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 23, 2015 Share Napisano Styczeń 23, 2015 Zdjęcie "ruchome". To ja mam taki głos? (na głodniaka) Miłego oglądania Triste jest w: 0:19 - kazali gapić się w sufit, to się gapiłem...0:24 - Triste mówi 0:47 Triste rozmawia z neurologiem1:19 Triste wchodzi na EEG1:46 Triste podczas badania EEG (to co gada reporterka, pochodzi z mojej rozmowy z nią )1:59 TADA (?) Eee... a może nie? Tak czy siak, to ja. Aha, tego dnia miałem mieć wizytę u gastrologa. Od ok 6 do 14 na głodniaka. Drobnostka... 2:22 Kolejna gadka... Kręcone kamerą internetową, nie pytać o synchronizację audio/video. Sam nie wiem co poszło nie tak. A i tak namęczyłem się w PD11. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 hue, aż mi się przypomniało jak moja facjata była w TVP lublin xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Styczeń 25, 2015 Share Napisano Styczeń 25, 2015 A tak pilnie Gold uczy się w poniedziałek o godzinie 6.30. Nic, tylko brać przykład. 7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Styczeń 25, 2015 Share Napisano Styczeń 25, 2015 Nie wziął Rutinoscorbinu i taki niewyraźny teraz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 A tak pilnie Gold uczy się w poniedziałek o godzinie 6.30. Nic, tylko brać przykład. Jakbym widział siebie na wykładach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 (edytowany) Proszę bardzo Edytowano Styczeń 27, 2015 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 (edytowany) Nie widać mordki, i mogę być piękna :v Piękna ja I'm Slenderwoman... Edytowano Styczeń 28, 2015 przez Celly 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 Myślałem, że niepospolity będzie bez kopru, ale to widać jednak jest element nieodłączny dla wszystkich gatunków Yaxów. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 Nie widać mordki, i mogę być piękna :v Piękna ja I'm Slenderwoman... "Mogę?" Ty jesteś... O FAQ!... "jedynka" z przodu przy wieku [Triste ucieka w popłochu] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabina Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 (edytowany) Zdjęcie sprzed roku, ale przez ten czas niewiele się zmieniłam Wstawiam, bo GFG kazał http://i.imgur.com/E7YrNIl.jpg Wcale nie kazałem. ~Gold Edytowano Styczeń 29, 2015 przez Sabina 9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 30, 2015 Share Napisano Styczeń 30, 2015 Kopru* XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Styczeń 30, 2015 Share Napisano Styczeń 30, 2015 BQ, on chyba lepiej wie co goli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lordek Napisano Styczeń 30, 2015 Share Napisano Styczeń 30, 2015 Nie ten sam Yax co kiedyś. 2/10 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się