Sabina Napisano Maj 30, 2015 Share Napisano Maj 30, 2015 Dayan, dzięki. Naturalne. 1stChoice, źle słyszałeś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Maj 30, 2015 Share Napisano Maj 30, 2015 1stChoice, źle słyszałeś :< kay. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 30, 2015 Share Napisano Maj 30, 2015 @Warmę: Widzisz, ja wierzę w zasady, że takie rzeczy tylko po ślubie a ślub po osiemnastce. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Maj 30, 2015 Share Napisano Maj 30, 2015 Sabino, przyszedłem tu by obwieścić co następuje - wygrałaś. Proszę o sesję z >uszko. >uszko is love, >uszko is life. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabina Napisano Maj 30, 2015 Share Napisano Maj 30, 2015 SOON Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabina Napisano Maj 30, 2015 Share Napisano Maj 30, 2015 MOAR >uszko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Maj 30, 2015 Share Napisano Maj 30, 2015 Skoro mowa o kocich uszach to zaprezentuję coś ze swojej wstydliwej przeszłości, he-heNa pierwszym kamerkowa jakość jeszcze bardziej zrąbana fejsbukową jakością, idealnie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Maj 30, 2015 Share Napisano Maj 30, 2015 Nie wiem, czy chodziło Ci o to co myślę, ale często jestem porównywana do Grumpy Cata. A mi to schlebia, bo porównać człowieka do kota to komplement dla człowieka i obraza dla kota.Nie miało to być obrazą, a raczej delikatną sugestią - zainwestuj w uśmiech. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Maj 30, 2015 Share Napisano Maj 30, 2015 Skoro mowa o kocich uszach to zaprezentuję coś ze swojej wstydliwej przeszłości, he-he Na pierwszym kamerkowa jakość jeszcze bardziej zrąbana fejsbukową jakością, idealnie. H...hej Urocze, może gdzieś wyskoczymy razem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Maj 30, 2015 Share Napisano Maj 30, 2015 Wzór rozmowy kwalifikacyjnej, zeby się ze mną umówić: Chłopak: Wyskoczymy gdzieś? Ja: Masz motocykl? C: ...nie? J: następny! Please, mogę mieć wszystko. To gdzie i kiedy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Maj 30, 2015 Share Napisano Maj 30, 2015 First, błagam... Skończ waść, wstydu oszczędź. 9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Maj 30, 2015 Share Napisano Maj 30, 2015 First, błagam... Skończ waść, wstydu oszczędź. Ja Ciebie też Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 30, 2015 Share Napisano Maj 30, 2015 Hormony buzują. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popularny post. Sir Hugoholic :3 Napisano Maj 30, 2015 Popularny post. Share Napisano Maj 30, 2015 FirstChoice, znalazłem Twoje foto przez przypadek, nie obrazisz się jak wrzucę? 12 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Maj 30, 2015 Share Napisano Maj 30, 2015 Mrrrrrr... Brałabym. Na preparaty 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Maj 30, 2015 Share Napisano Maj 30, 2015 Nie mam kocich uszu. Mam tylko maskę konia 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Maj 30, 2015 Share Napisano Maj 30, 2015 Nie mam kocich uszu. Mam tylko maskę konia Damn... sexy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Maj 30, 2015 Share Napisano Maj 30, 2015 Interesuje mnie co masz, nie co mógłbyś XD poza tym i tak nie będziesz wyglądał przy tym jak Kim Coates/David Labrava/Theo Rossi albo EEWEENTUAAALNIE Charlie Hunnam ;c niestety, cudów nie ma, więc wybac, ale Kto nie ryzykuje nie pije szampana. Przynajmniej próbowałem. A może to było przeznaczenie? A ty je zignorowałaś? Tak czy inaczej take good care! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 30, 2015 Share Napisano Maj 30, 2015 Cholerni materialiści. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Maj 31, 2015 Share Napisano Maj 31, 2015 Teraz moje uszkaaaa :3 9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paplok Napisano Maj 31, 2015 Share Napisano Maj 31, 2015 Przyznaj się, ledwo mogłaś się powstrzymać od zjedzenia tego kwiatka 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Maj 31, 2015 Share Napisano Maj 31, 2015 Ten różeł 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Maj 31, 2015 Share Napisano Maj 31, 2015 Też się zalicza do >uszko? 8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Maj 31, 2015 Share Napisano Maj 31, 2015 (edytowany) Ten różeł Wyrwę na nią dupy Aj em żentelmę Edytowano Maj 31, 2015 przez Mistrzyni Jaskier 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Maj 31, 2015 Share Napisano Maj 31, 2015 Ej weź skombinuj ten żentelmeński ubiór z >uszkami i różełem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się