trebuhpl Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 z serii Stachul udaje że jest poważny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 ojaaaa nawet się Fosiu załapał! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 No dobra, udawałem, że jestem poważny przepraszam ^^ Ano PhosiQ się załapał i nawet tył głowy Tarretha w hełmie xD Chociaż mam jego zdjęcie bardziej... specyficzne na kompie, ale ciiii... to jest tajemnica :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 ja też mam jego dziwne zdjęcia xD ciiii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 To przydatna informacja, kiedyś może zrobi się z tego kolaż, ale pamiętaj - to tajemnica, więc ciiiii Jak to dobrze, że nikt poza nami tego nie wie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bloopie Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 Rozdrapuje trochę stary post ale nowy jeszcze jestem pozdro dla tych co byli na Woodstocku miałem okazje kilka osób poznać na koncercie elektrycznych gitar( Ja byłem taka sierotka z łańcuchem obwiązanym w pasie i kamizelce taktycznej z ładownicami z frugo) (Adminie wiem zasłużyłem na kare bo nie dokładnie na temat post jest , ale nie bij mnie i nie krzycz po niemiecku ) Proncie bardzo eit [attachment=478] taki mój to ryj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Październik 24, 2012 Autor Share Napisano Październik 24, 2012 Po niemiecku nie, co najwyżej po łacinie. Nie musisz się niczego obawiać; jeśli walniesz edit i wstawisz fotkę, być może uda ci się uniknąć czeluści piekielnych Witaj na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysztal Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 Co mi tam, wrzucę siebie Więc jak zobaczycie kiedyś takiego oszołomionego człowieka w szarej bluzie to możecie podbijać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 Macie tu jeszcze raz moją "mordę".... xD Policja jest śmieszna.... http://puu.sh/1ieEW Pani kazała mi go założyć.... xD http://puu.sh/1ieEB Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 Na Świętą Celestię! Każdy z was powinien dostać pasem w język za te określenia. Czy tam paluchy, które to piszą. Nie ma nic bardziej denerwującego, niż czytanie ścian, na których każdy siebie dodaje z jakimś głupkowatym komentarzem odnośnie swojej osoby. Szanujcie się i nauczcie pierw swoich wartości. Nie liczcie na pochwały, póki sami siebie nie pochwalicie - a to nie boli. Każdy powinien być dla samego siebie największym skarbem i nie powinien tak po sobie deptać. Widzicie tę packę? Dostaniecie nią po paluchach, jeśli jeszcze raz będę skazany na psucie sobie humoru podczas czytania waszych komentarzy spod zdjęć. Tak się siebie boicie? to nie dodawajcie. Przepraszam za ten post, nie mogłem się powstrzymać, ale... każdy z nas jest wyjątkowy i wspaniały. Szanujcie to. I nie pozwalajcie sobie na pisanie brzydkich określeń twarzy, bo to sprawia, że miła atmosfera ucieka. Znowu idzie moda na mówienie, jakim to się jest brzydkim... Wszyscy wyglądacie świetnie! Nie macie co narzekać, naprawdę! Z poparciem i szacunkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 Policja jest śmieszna.... Nie grzesz, bo zrobię Ci krzywdę... Bartis, wiesz, że alkohol szkodzi zdrowiu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bass Destiny Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 http://img802.imageshack.us/img802/1241/dscn0021k.jpg Dzięki Bogu faceta z brodą i 110kg wagi ciężko jest przerobić na kobietę... Aaa.. jak ja kocham ASG Nie cytujemy z IMG ~Domine Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 No offense, Bartis, ale akurat na tym zdjęciu wyglądasz jak alfons. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 Nie grzesz, bo zrobię Ci krzywdę... Jestęś Policjantę??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 Aaa.. jak ja kocham ASG Wiem Ja też Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 Jak mi ktoś załatwi cały sprzęt to mógłbym z nim sobie postrzelać na ASG XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nister Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 Wiem Ja też usun img i daj na url bo warna dostaniesz ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 Emronn powiedział genialnie sam mówiłem że każdy jest piękny na swój sposób,tak samo każdy ma w sobie jakiś ukryty talent tylko nie zawsze o tym wie itp.Wkurza mnie osobiście też gadanie jakim to się jest brzydkim,ludzie uroda to nie wszystko.Dobra liczy się trochę,ale osobiście dla mnie ważniejszy jest charakter i to co ma się w głowie.Bo sam nie mógłbym być z dziewczyną która jest śliczna,ale gada bez sensu i mało kiedy używa mózgu.Wybaczcie offtop ale musiałem to napisać po prostu,swą drogą ciekawe czemu nikt się nie wypowiedział o moim wyglądzie pomimo że dawałem link i nawet pisałem w jakich jestem ciuchach :o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Październik 27, 2012 Share Napisano Październik 27, 2012 Nowe foty zrobione na PGA 2012 PS. Jutro wstawię jeszcze trzy foty ale na razie nie zdradzę jakie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 27, 2012 Share Napisano Październik 27, 2012 O słodka Celestio... Po tych fotkach będą mi się śniły koszmary... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Październik 27, 2012 Share Napisano Październik 27, 2012 O słodka Celestio... Po tych fotkach będą mi się śniły koszmary... Aż taki straszny jestem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 27, 2012 Share Napisano Październik 27, 2012 Aż taki straszny jestem? Nie, tylko... Bluza w kratkę?! Poza tym, niedługo dam swoje zdjęcia. Załatw sobie jakieś środki uspokajające... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Losse Napisano Październik 27, 2012 Share Napisano Październik 27, 2012 posealor nie znasz się ,ta bluza jest słodka *.* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 27, 2012 Share Napisano Październik 27, 2012 posealor nie znasz się ,ta bluza jest słodka *.* Powiedz mi coś, czego nie wiem... To jest oczywiste, ja na niczym się nie znam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evelinna Eve Pie Napisano Październik 27, 2012 Share Napisano Październik 27, 2012 Dałabym swoje ale aż wstyd się pokazywać, mogę dać takie : http://198.245.57.45/blab/attachments/f72e2d8a830e06837a37ff394d101026.jpg robione przez JoannaDeluga Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się