Zexel Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 Mrok i ciemność i ja... Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 (edytowany) godzinę temu Zexel napisał: Mrok i ciemność i ja... Ukryj zawartość Twoje włosy są jaśniejsze niż moja przyszłość. Co nie zmienia faktu, że ładny kolor na zdjęciu. Co do dyskusji o wyglądzie wtrącę swoje trzy grosze. Chodząc po ulicach mijam naprawdę dużo urodziwych i zadbanych ludzi, więc często trudno mi jest uwierzyć, kiedy ktoś mówi ,że jest brzydki. No ale to wtedy są albo kompleksy, albo szukanie uznania. A co do forum - na tych 184 stronach jest wiele osób które naprawdę można uznać za atrakcyjne Edytowano Sierpień 8, 2016 przez Selenium 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 Wszyscy jesteście piękni i wszyscy trafiacie do mojego fap-folderu. No chyba większego uznania nie może być. 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 11 minut temu WilkU napisał: Wszyscy jesteście piękni i wszyscy trafiacie do mojego fap-folderu. No chyba większego uznania nie może być. Ja pobieram od siebie opłatę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 10 minut temu WilkU napisał: Wszyscy jesteście piękni i wszyscy trafiacie do mojego fap-folderu. No chyba większego uznania nie może być. Przyznaję, trochę mnie poniosło. Chodziło mi o co innego, a wyszło jak zwykle. Po prostu zauważyłam u wielu problem z pewnością siebie, a brzydotami wcale nie są :I Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 Takiego hitu to jeszcze tu chyba nie było xDDD Cytuj 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 1 minutę temu Mates napisał: Takiego hitu to jeszcze tu chyba nie było xDDD Ten brzuch Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 46 minuty temu PervKapitan napisał: Ten brzuch Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Sierpień 9, 2016 Share Napisano Sierpień 9, 2016 9 godzin temu Ziemovit Footballer napisał: U mnie też? Z ciekawości się pytam, bo ja akurat uważam, że jestem brzydki i tak jest. Wystarczy się akceptować. Wiem jak to banalnie brzmi, ale tylu tu pisało o sobie negatywnie, czy choćby nawet w Wyżal się, że mają problemy ze sobą. I nie mam na myśli samouwielbienia i przemiany w egoistycznego dupka. Każdy potrzebuje trochę pewności siebie, ale też samokrytycyzmu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Sierpień 9, 2016 Share Napisano Sierpień 9, 2016 22 godziny temu PervKapitan napisał: Ten brzuch Dali mi koszulke o rozmiar za mała :PP L-ke, a powinienem mieć xl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 9, 2016 Share Napisano Sierpień 9, 2016 2 godziny temu Mates napisał: Dali mi koszulke o rozmiar za mała :PP L-ke, a powinienem mieć xl Spoko, ja w pracy swojej za małe za to spodnie mam i muszę mieć odpięty guzik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Sierpień 9, 2016 Share Napisano Sierpień 9, 2016 2 godziny temu Mates napisał: Dali mi koszulke o rozmiar za mała :PP L-ke, a powinienem mieć xl A co jak powiem Ci, że to nie wina koszulki? Tylko tego, że masz po prostu baniok i jesteś gruby? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popularny post. Metka04 Napisano Sierpień 10, 2016 Popularny post. Share Napisano Sierpień 10, 2016 (edytowany) Nie umiem wstawić tego jako obrazek aby się od razu pokazywało. "img"..."/img" (w kwadratowym) nie daje efektu. *lubię być regentem i modem naraz* ~Frozen Spoiler Edytowano Sierpień 10, 2016 przez FrozenTear7 15 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 10, 2016 Share Napisano Sierpień 10, 2016 @Metka04 Leśna nimfa Ale wyszłaś wspaniale ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Sierpień 10, 2016 Share Napisano Sierpień 10, 2016 1 minutę temu FrozenTear7 napisał: @Metka04 Leśna nimfa Ale wyszłaś wspaniale ^^ Cieszę się, że się podoba. Muszę jakieś nowe porobić zdjęcia do dodania bo to stare jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Sierpień 10, 2016 Share Napisano Sierpień 10, 2016 11 godzin temu FirstChoice napisał: A co jak powiem Ci, że to nie wina koszulki? Tylko tego, że masz po prostu baniok i jesteś gruby? lubię jeść xDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Sierpień 10, 2016 Share Napisano Sierpień 10, 2016 11 minut temu Mates napisał: lubię jeść xDD Ale ćwiczyć to już nie bardzo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 10, 2016 Share Napisano Sierpień 10, 2016 @Metka04 zdjęcie naprawione 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 10, 2016 Share Napisano Sierpień 10, 2016 @Metka04 super wyszłaś na tym zdjęciu 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Sierpień 10, 2016 Share Napisano Sierpień 10, 2016 7 minut temu BiP napisał: @Metka04 super wyszłaś na tym zdjęciu Dziękuję ślicznie, cieszę się, że się podoba 15 minut temu FrozenTear7 napisał: @Metka04 zdjęcie naprawione Juhuu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 10, 2016 Share Napisano Sierpień 10, 2016 enyłej... wszelkie posty nie dotyczące zdjęć zostały ukryte. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Sierpień 10, 2016 Share Napisano Sierpień 10, 2016 godzinę temu Mates napisał: lubię jeść xDD Cza było się od elity wcześniej wypisać . Ja też lubię jeść 2 godziny temu Metka04 napisał: Nie umiem wstawić tego jako obrazek aby się od razu pokazywało. "img"..."/img" (w kwadratowym) nie daje efektu. *lubię być regentem i modem naraz* ~Frozen Pokaż ukrytą zawartość Nice. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Sierpień 10, 2016 Share Napisano Sierpień 10, 2016 Właśnie teraz Ziemovit Footballer napisał: Cza było się od elity wcześniej wypisać . Ja też lubię jeść Nice. merci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 10, 2016 Share Napisano Sierpień 10, 2016 (edytowany) @Metka04 czekamy na nowe Edytowano Sierpień 10, 2016 przez BiP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Sierpień 10, 2016 Share Napisano Sierpień 10, 2016 Właśnie teraz BiP napisał: @Metka04 czekamy na nowe Nie będę spamować tematu swoimi zdjęciami bo ich dużo jest ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się