BiP Napisano Sierpień 10, 2016 Share Napisano Sierpień 10, 2016 To daj w 1 poście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 10, 2016 Share Napisano Sierpień 10, 2016 Fajne zdjęcie, Metka xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 10, 2016 Share Napisano Sierpień 10, 2016 Wstawiaj więcej, nie marudz :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Sierpień 10, 2016 Share Napisano Sierpień 10, 2016 Właśnie teraz Ziemovit Footballer napisał: Wstawiaj, widzisz ilu osobom sprawisz przyjemność ? W zasobie nie posiadam zdjęć które mężczyznom mają "sprawiać przyjemność" Wystarczy offtopu, jak na razie wstawiam zdjęcia średnio co 2-3 lata i chyba zostanie taka częstotliwość ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Sierpień 10, 2016 Share Napisano Sierpień 10, 2016 (edytowany) 56 minut temu Ziemovit Footballer napisał: Wstawiaj, widzisz ilu osobom sprawisz przyjemność ? To zabrzmiało nieco... dziwnie. Chociaż może to tylko dla mnie. Edytowano Sierpień 10, 2016 przez GoForGold 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Sierpień 10, 2016 Share Napisano Sierpień 10, 2016 34 minuty temu GoForGold napisał: To zabrzmiało nieco... dziwnie. Chociaż może to tylko dla mnie. W każdym bądź razie - nie miało to zabrzmieć dziwnie. Jak zabrzmiało dziwnie to sorki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Sierpień 10, 2016 Share Napisano Sierpień 10, 2016 4 godziny temu Metka04 napisał: W zasobie nie posiadam zdjęć które mężczyznom mają "sprawiać przyjemność" Poza tym w necie nie tak trudno znaleźć o wiele lepsze zdjęcia, które sprawiają przyjemność Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 10, 2016 Share Napisano Sierpień 10, 2016 ekhem... starczy już tego offtopu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 10, 2016 Share Napisano Sierpień 10, 2016 2 godziny temu Sosna napisał: ekhem... starczy już tego offtopu Ja wiem, że to temat na zdjęcia, ale nosz ku... nie przesadzajmy. Przecież rozmawiają o tych zdjęciach... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 10, 2016 Share Napisano Sierpień 10, 2016 zaczynali trochę zbaczać z tematu zdjęć to zwróciłem uwagę. Tyle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 10, 2016 Share Napisano Sierpień 10, 2016 (edytowany) 5 minut temu Sosna napisał: zaczynali trochę zbaczać z tematu zdjęć to zwróciłem uwagę. Tyle Ta, a potem dziw, że forume umiera Lekkie zboczenie z tematu i już, żeby przestać. Jak sobie chcecie Może i nie było to szczytem subtelności ale większych konsekwencji nie miałem zamiaru wyciągać :v~S. Edytowano Sierpień 10, 2016 przez Sosna 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Sierpień 10, 2016 Share Napisano Sierpień 10, 2016 2 godziny temu Sosna napisał: ekhem... starczy już tego offtopu Przypominam, że jesteśmy w dziale Off-Top Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Sierpień 10, 2016 Share Napisano Sierpień 10, 2016 (edytowany) ______________ OFFTOP_________ Jestem za @PervKapitan. Jest rozmowa jest i życie, a ludzie płaczą że forum umiera, więc nie ma co jeszcze noża w plecy wbijać. ''bo regulamin'' A nawet bardziej. Jak jest dyskusja, nawet na inny temat to nie ma co lecieć z pałą jak ZOMO-wiec, tylko niech się wygadają. Temat wyczerpie się i skończą. Więc nie widzę problemu, do puki nie przeszkadza to w tematycznej dyskusji. Ew. jak będzie się naprawdę długo ciągnęła, na tyle, że można otworzyć oddzielny wątek. W sumie dobry pomysł na temat... _____________ KONIEC OFFTOP-U_______ Tak czy siak... @Metka04 Nie wiem czego się spodziewałaś wystawiając takie zdjęcie, w końcu to forum niewyżytych facetów oglądających kucyki. Nawet nie chcesz wiedzieć co siedzi teraz w naszych broniastych główkach... ( ͡° ͜ʖ ͡°) Edytowano Sierpień 10, 2016 przez WilkU 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 10, 2016 Share Napisano Sierpień 10, 2016 Co do fotki Metki, to wyszła jak modelka na tym zdjęciu W połączeniu z super figurą, nie dziwota, że faceci się zainteresowali 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Sierpień 10, 2016 Share Napisano Sierpień 10, 2016 25 minuty temu BiP napisał: Co do fotki Metki, to wyszła jak modelka na tym zdjęciu W połączeniu z super figurą, nie dziwota, że faceci się zainteresowali A co jak faceci wolą facetów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 10, 2016 Share Napisano Sierpień 10, 2016 5 minut temu Eter napisał: A co jak faceci wolą facetów? To mają pecha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Sierpień 10, 2016 Share Napisano Sierpień 10, 2016 (edytowany) Also, facet poleci za każdą ładną... znam nawet takich co udawali wegan i zwolenników kodu xD Edytowano Sierpień 10, 2016 przez Eter Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Sierpień 10, 2016 Share Napisano Sierpień 10, 2016 Właśnie teraz Eter napisał: Also, facet poleci za każdą ładną... znam nawet takich co udawali wegan zwolenników kodu xD Jakby im się udało to całe życie przewalone. XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Sierpień 10, 2016 Share Napisano Sierpień 10, 2016 Właśnie teraz WilkU napisał: Jakby im się udało to całe życie przewalone. XD Czego się nie robi aby zaliczyć z miłości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Sierpień 11, 2016 Share Napisano Sierpień 11, 2016 No bo ja ogólnie jestem "emerytowaną" modelką. Więc raczej amatorskich fotek w lustrze nie będę wstawiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Sierpień 11, 2016 Share Napisano Sierpień 11, 2016 23 godziny temu Metka04 napisał: Nie umiem wstawić tego jako obrazek aby się od razu pokazywało. "img"..."/img" (w kwadratowym) nie daje efektu. *lubię być regentem i modem naraz* ~Frozen Pokaż ukrytą zawartość Jeju, zazdro :0 Wyglądasz super Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Sierpień 11, 2016 Share Napisano Sierpień 11, 2016 Nie wiem czy ktoś Ci to mówił, Ale przypominasz mi bardzo Ludwiczka, z bajki ,,Świat według Ludwiczka " 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 11, 2016 Share Napisano Sierpień 11, 2016 Do Ludwiczka to jeszcze musiałby mieć jego minę typu "myśli samobójcze to za mało". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Sierpień 11, 2016 Share Napisano Sierpień 11, 2016 @Ziemovit Footballer Zmień fryzurę, ta ci nie pasuje ^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Sierpień 11, 2016 Share Napisano Sierpień 11, 2016 24 minuty temu Velvie napisał: Zmień fryzurę, ta ci nie pasuje ^^ Mi w niej wygodniej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się