Krulig Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Nudziło mi się,więc zrobiłam sobie focię Sorki za jakość Wolałabym być blondynką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Rose Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Takie stlaaasne! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujek Tadek Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Te smocze oczy są prawdziwe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Ahh niedługo i na mnie przyjdzie pora. Wasz łowca zombiaczków i patriota coś wstawi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Rose Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Te smocze oczy są prawdziwe? Zapewniam, że to nie dzieło Painta. Wizio, nie chrzań pan, tylko wklejże coś od siebie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Z serii "Zaufaj mi, jestem technikiem" @DarkRose - kurde no powiem, że Twoje zdjęcie mnie zauroczyło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Dark Rose, jesteś piękna ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 To teraz i ja się ujawnię Tak bardzo piroman Airsoft Bronies i WOŚP'owa kwesta Na razie bardziej "twarzowych" zdjęć nie posiadam. CICHY na litość Boską to ty z krową latasz?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisk Adored Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Przyznam sie, że nie mam aktualnie żadnego zdjęcia w wersji elektronicznej za bardzo. Więc wrzucam to, na środku z kawką i białymi słuchawkami w granatowej kurtce Pumy. Teraz mi troszkę bródka podrosła, jednak możecie podziwiać moją piękną twarz (że mi to przeszło przez... zaraz gardło? Przecież ja piszę.... palce? Tak! Palce....) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 [...] CICHY na litość Boską to ty z krową latasz?! A właśnie, ile to waży? Ja sporo mniejsze repliki miałem, pewnie i lżejsze i czasem jak trzeba było w bezruchu je potrzymać przez kilka minut to łapy potrafiły się ostro męczyć.. ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Ahh nie wierze, że to robię! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Nie jestem pewien czy coś tu wstawić bo gdybyście zobaczyli moją "twarz" to by wam komp wybuchł. @up Wizio, Fajne włosy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Zdjęcie pamiętające czasy Napoleona. Mina kota wypróżniającego się na pustyni. Tutaj macie jeszcze lichą fotkę z niedawnego występu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Widzę dość żywą publikę we tle ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Żebyś wiedział, jak się pod koniec rozkręcili! Powyłazili do nas i śpiewali wraz z nami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Rose Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Wizio, Fajne włosy. Zgadzam się, loczusie są słodkie. Btw, forum to taka terapia anty-kompleksowa niezła... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiXer Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Lol, to ja. Nie wiem po co to robię, ale to fajne. Prawda, że mam słodki i uroczy wyraz twarzy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Od razu widzę że można z tobą pogadać. Rozpoznaje to po twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Lol - dzień maturzysty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Guardian - Uważaj z tą bronią bo kogoś postrzelisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Guardian - Uważaj z tą bronią bo kogoś postrzelisz. Jestę El Prezidentę xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Guardian wyglądasz jak typowy Włoski faszysta. (bez obrazy ^^) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Guardian - berecik stylowy Major Kusanagi - Tak, od czasu do czasu pobiegam z krową, choć osobiście wole miotacze ognia... Bezik - waga około 6,5kg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się