Aaaa Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 Taniec z Guardianem... best tango ever! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemur Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Dziwię się, że was wszystich poznaje i mogę powiedzieć, że znam <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rajtek Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Dziwię się, że was wszystich poznaje i mogę powiedzieć, że znam <3 tak <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 To moje ze Świąt Bożego Narodzenia i z pracy: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lone Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 Tak, to ja. Nawet podobny do tego z avatara. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firenza Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 http://i50.tinypic.com/27zhrar.jpg Z dzisiaj bo nudy I nie, nie noszę zerówek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 Raz się żyje niby, jako że znalazłem jakieś zdjęcie z tamtego roku, podzielę się z Wami teraz ^^. http://ciechanowinaczej.pl/wp-content/gallery/koncert-charytatywny-10-11-2012/dsc050.jpg Jak dziwnie ręce ułożyłem i ogólnie jakoś dziwnie wyszedłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matjas Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Suaba jakoś ale jestem Pajro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 "Lul!! To jest Pajro!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Znowu pokaże mordkę tutaj xD bez prostowania włosów ;_; a tu proste prawie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angel Wing Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Hayate kupiła aparat fotograficzny czy mi się wydaje? D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 naaaah, był w domu tylko go odkopałam xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angel Wing Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Tak bardzo... ...wyraźne xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Ziemniak w laptopie xD bez spamu xD kradziona koszulka od Syskola Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Zrobione daaawno temu w Mamerkach. Obok bunkra. Dziś jestem starszy i brzydszy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 "True Story" ^^ A tu ponadprogramowy bonusik, lekko wstawiony Marti z koleżankami (uwaga, saucy) xP Stachul, Twoja kolej ;x Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Buahahahahah! :N9EAZ: Marti... serio? Serio mnie podpuszczasz, jak dostałem zdjęcia ze studniówki? No dobra... niech będzie Oto jakieś... 7? Tak chyba 7 zdjęć. Dwa z dnia maturzysty: No i oczywiście 5 z początku studniówki Próba Ach ten mój "sexapil" :3 Kwiatek i mój kochanek Tyle wygrać! Like a buuus! Dance! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 No to tak, gdybym Smoka nie spostrzegł w tłumie (co jest raczej mało prawdopodobne ) to żeby mógł mnie rozpoznać na Pyrkonie. Pytanie tylko którym drzewem jestem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 @El Martinez: Pierwsze skojarzenie: @Stachulę: Bez peruki to nie to samo ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Boże... Czemu ja to robię?! Uwaga!!! Zdjęcie zamieszczone poniżej może wywołać atak śmiechu! Mam 13 lat więc proszę nie zostawiać głupich komentarzy na mój temat Tylko to znalazłem PS. Na co dzień nie mam zeza xD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Hmm, ok. ***GŁUPI KOMENTARZ NA TEMAT BROPONY'EGO*** Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 O widzę że Viste masz na kompie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 O widzę że Viste masz na kompie Jasne. Vista najlepsza ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Nie jest to najlepsza jakość zdjęcia... no cóż... zawsze jakieś. Ja po lewej moja koleżanka po prawej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Boże... Czemu ja to robię?! Uwaga!!! Zdjęcie zamieszczone poniżej może wywołać atak śmiechu! Mam 13 lat więc proszę nie zostawiać głupich komentarzy na mój temat Tylko to znalazłem PS. Na co dzień nie mam zeza xD. Hmm... iMac z Windowsem. Normalka. Też tak miałem Aha. Głośniki są źle ustawione Muszą stać w takiej samej odległości - tworzyć z głową "trójkąt". Dopiero wtedy otrzymasz efekt stereo. No chyba że to zestaw 5.1 - wtedy musisz siedzieć w centrum. Dobra... przyznaję. Mam świra na punkcie muzyki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się