Arpegius Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 Ok grupowe zdjęcie z woodstooku. Przyznawać się kto gdzie stoi. Bo kilku z forum było. Ja to ten w czarnej koszuce z RD na środku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viking Pie Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 Mnie akurat w obozie nie było gdy grupowe było robione, gdzieś pod sceną się wtedy szwendałem, a gdy wróciłem to dowiedziałem się, że mnie fota ominęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 Ok grupowe zdjęcie z woodstooku. Przyznawać się kto gdzie stoi. Bo kilku z forum było. https://lh4.googleusercontent.com/-aW7Qy2QFsWw/UCDjHWYSj1I/AAAAAAAACYg/oqVQyq66GCU/s600/416141_166703210131783_1266675868_o.jpg Ja to ten w czarnej koszuce z RD na środku. To mi się podoba! Zarąbiście . Więcej takich zdjęć. Tylko (mam nadzieję, że nikogo nie obrażam) niepokoi mnie ten troglodyta po prawej - zaraz *pod* kolesiem w masce przeciwgazowej (maska na taki upał? Oszalał ktoś ). Chłop zajedwabiście wygląda xD. Jak człowiek pierwotny co wyczłapał właśnie z jaskini. +5 punktów szacunku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortron102 Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 Oto moje zdjęcie profilowe z Facebooka .... które uświadamia mi, że nie chcę wchodzić na facebooka (to było rano więc bez okularków:D) Pure Facehoof Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 A tak wyglądało składanie Brohoofa ostatniej nocy… Bob przyjechał mi wpi****lić. A tak było naprawdę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komisarz Goblin Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 To ja. Łysy. Chcesz z bani? BOŻE JAK ŚMIESZNIE XDXDXD Z tego ostatniego można zrobić jakiegoś mema xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 Ja dodałbym swoje ale dbam o wasze zdrowie. Ja nic nie strace na tym ale wy-stracicie wzrok i ostatni posiłek z żołądka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 Spinwide, daruj sobie tę żałosną gadkę, proszę Cię. Ja wrzuciłem zdjęcia Bobula, nie może być gorzej. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 Spin, wytrzymaliśmy moją gębę i nawet Warmena. Uwierz, przetrwamy wszystko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortron102 Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 Mnie wkurzają już takie teksty typu: Porzygacie się jak zobaczycie moją twarz. Jeju każdy jest inny i to czyni nas wyjątkowym. Wole miasto pełne inaczej wyglądających ludzi niż ludzi wyglądających tak samo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 Zamiast zapowiadać pierdyliard razy to po prostu wstaw... ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 Dobra dzisiaj wstawię fotkę Tak szczerze to twarzy zmienić się nie da, więc trzeba się przyzwyczaić a nie jojczyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 nawet Warmena. Uwierz, przetrwamy wszystko Ej, co to było? xD Skoro tak wam się podobają moje zdjęcia, to chyba pokuszę się o jakieś nowe A na razie kilka małych zdjęć robionych poprzez screeny tego, co pokazywała kamerka jako test video w Skajpaju. R.I.P. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matjas Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 Warusiu jesteś bardzo uroczy <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 Nah a co mi tam. Sprzed pół roku jakoś Like a John Lennon Aha i sorry że nie obrócone ale jestem na najbardziej telefonie ostatnich czasów - Nokia 500 -.- Ogólnie wyszedłem dość pedalsko - włosy zaczesane bardziej na jeden bok (a normalnie mam na Dżizasa) - ale walić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yuko Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 Ok grupowe zdjęcie z woodstooku. Przyznawać się kto gdzie stoi. Bo kilku z forum było. Ja to ten w czarnej koszuce z RD na środku. No... to jak już znaleźliście Arpegiusa.. to ja jestem zaraz nad nim. takie rude yuko, poznacie ; p A tak wyglądało składanie Brohoofa ostatniej nocy… Bob przyjechał mi wpi****lić. A tak było naprawdę. ohhh, jak miło. widzę, że bobul żyje.. powiem Wam taką "śmieszną" anegdotkę na jego temat. był za mnie odpowiedzialny na Woodzie, żebym dojechała, wróciła, przeżyła etc. wziął za mnie odpowiedzialność przed moją mamą. po czym... postanowił "trochę" za dużo wypić, sprzedał swój powrotny bilet, oddał mnie pod opiekę Shingena i pojechał sobie do Szczecina. pozdrowienia dla bobula, kochamy Cię ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 Dobra oto ja xDD Nie no prawdziwe fotki wstawię jutro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 Trum... mogłaś się chociaż ogolić do zdjęcia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 Nie oddam wełny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabina Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 Oke, to ja. Mam nadzieję, że nikt mnie nie rozpoznaje. Czekam na krytykę od Xyzia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 Dobra, pewna osoba pozwoliła mi się przemóc i oto macie moją fotkę http://puu.sh/PxuY Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/524102_263735530409330_1181099531_n.jpg Oke, to ja. Mam nadzieję, że nikt mnie nie rozpoznaję. Czekam na krytykę od Xyzia Tu nie ma co krytykować ;x Przypominasz Fluttershy ze swojego avka xD No i ogólnie bardzo ładnie ^^' (nie umiem takich rzeczy pisać, z owcą było łatwiej xD ). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 Amolku +10000 za koszulkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 A co mi tam Daje druga fotke z 2009 (ten posrodku) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 nie ma to jak zdjęcie z flaszką...... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się