Dadudałe Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 Tu nie ma co krytykować ;x Przypominasz Fluttershy (...) JESTĘ FLUTTERKĘ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 epic xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 Lol wut xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 O M G !!! Avan, dzięki tej fotce moje życie stało się lepsze! Już nigdy nie zapomnę tej twarzy xD Rządzisz ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 Avan, miażdżysz xD To jest tak chędogie, że gdyby było większe, ustawiłbym sobie na tapetę xDDDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabina Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 Flutterkę! >DD A, tak, tak... Zdjęcie z flaszką = dobre zdjęcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 Avan... Zabiłeś mnie ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 Avan, nie nocujesz u mnie. A jeśli już to przypięty gdzieś łańcuchami, bo się boję. Po takim zdjęciu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 Avan, zrób takie samo zdjęcie, tyle że z zezem rozbieżnym to będziesz mistrzem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 Lol, flaszką nazywacie piwo? I am disappointed. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 Ja nie pije alkoholu poza weselami A jak już się coś naprawdę trafi żeby się napić poza weselem to tylko symboliczne ilości wybranych tylko trunków. Większość alkoholów mi po prostu nie smakuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Sierpień 8, 2012 Share Napisano Sierpień 8, 2012 War, mam pomysł na tapete dla Ciebie xD Posklejaj to w jedno i gotowe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Sierpień 8, 2012 Share Napisano Sierpień 8, 2012 Chyba będę się wyróżniał będąc trochę normalniejszym.. xD http://postimage.org/image/yf450wwe5 http://postimage.org/image/5fpmna78b/ http://postimage.org/image/8qdzn5x5n/ Nie ma nawet miniaturek, bo coś mi się zepsuło i się spieszę. Ostatnia fota najbardziej aktualna Dwie pierwsze gdzieś tak rok temu robione. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Sierpień 9, 2012 Share Napisano Sierpień 9, 2012 + za G36 od JG zapewne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Sierpień 9, 2012 Share Napisano Sierpień 9, 2012 Tak, potem miałem jeszcze Hk416 od Boyi, ale już się nie strzelam, więc nie mam nic :( Czasem mam ochotę się jeszcze postrzelać, ale wiem że pójdę raz i mi przejdzie. Zawsze mogę od znajomych coś pożyczyć ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PhosiQ Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Pełna kultura edit: tak sobie przypomniałem, że w sumie też miałem do was dołączyć ale to nie dogadaliśmy się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Szkoda, że se foci na weselisku, bo było i wytrzymałam tam od 15 z hakiem do za piętnaście 2 + 2 godzinny powrót do domu z Łukowa do Legionowa. A teraz spać niechcę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
decp12 Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 No to i ja dodam coś od siebie. Ten po lewo to ja (na grillu z klasami pierwszymi LO): Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GumPony Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Takie tam z Meet'u Mam taką minę bo gumę żułem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 Xyz pokazuje swoją twarz! Udokumentujcie ten dzień http://i.imgur.com/0QaIr.jpg Za parę dni dam lepszą fotkę, bo ta była odkurzaczem robiona xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 Nie wierzę !! .... Dotrwałem tego dnia !!!!!! BTW xyziu ... wyglądasz jak .... xyziu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 Everyone's gay for Xyz! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 Muszę przyznać, Xyziu niezła partia xDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 ok Dźem wstawił swoją fotke i jeszcze Xyz doszedł do tego koniec świata Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 Xyz pokazuje swoją twarz! Udokumentujcie ten dzień http://i.imgur.com/0QaIr.jpg Za parę dni dam lepszą fotkę, bo ta była odkurzaczem robiona xD To... To TO ZDJĘCIE ZNISZCZYŁO MOJE ŻYCIE!!! Widzisz?! Nawet Toma załamało! No patrz na biedaka! http://zapodaj.net/images/c376ddab6a857.jpg Takie tam z Meet'u Mam taką minę bo gumę żułem Masz tutaj mine jak facet w Twojej sygnaturce xDDD Qrde Wybaczcie ale tak jakoś mi się wzięło... Ekhm Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się