Skocz do zawartości

Daj swoje foto :P

Michael89pl

Recommended Posts

Wielu z was dodając zdjęcia pisze teksty w stylu "Jestem szpetny", "Uwaga, w razie czego nie ma odszkodowań" itd. Aż człowieka kusi, by być wrednym i napisać coś takiego:

Ała! Moje oczy, ku*na! Jesteś taki brzydki/a i jeszcze mimo tego śmiesz walić swoje fotki tutaj? Za takie coś powinni dożywocie dawać! W ogóle idź się utop, bo nikt ciebie nie zechce w przyszłości.

A teraz lecę do szpitala ratować wzrok...

Ludzie, więcej wiary i pewności siebie.

• +1 1

kozackie włosy. Rainbow ci je ukladała?

Nje :drurrp:

Kiedy znalazłem te włosy, to były w takim stanie, że męczyłem się całe 15 minut układając je tak, żeby jakoś przyzwoicie wyglądały na zdjęciu (trzeba przecież jakoś zrównoważyć fakt, że ja wychodzę na zdjęciach nieprzyzwoicie :megusta:)

Nie każdy posiada takie wartości w sobie.

W życiu należy dążyć do wyrobienia sobie tych cech, by móc sobie w życiu poradzić (studia, praca, rodzina).

Tekstem "Na Celestię, ale jestem brzydki" człowiek daje do zrozumienia, że chce dowartościowania ze strony innych ludzi. Potem tradycyjnie ludzie piszą "Wcale nie" itd. I potem człowiek się od tego uzależnia i bez tego nie potrafi samemu w sobie wyrobić pewności siebie.

W życiu należy dążyć do wyrobienia sobie tych cech, by móc sobie w życiu poradzić (studia, praca, rodzina).

Tekstem "Na Celestię, ale jestem brzydki" człowiek daje do zrozumienia, że chce dowartościowania ze strony innych ludzi. Potem tradycyjnie ludzie piszą "Wcale nie" itd. I potem człowiek się od tego uzależnia i bez tego nie potrafi samemu w sobie wyrobić pewności siebie.

Dobrze Linds, rozumiemy Twoje podejście, jednak PROSZĘ, to nie jest temat do takich dyskusji... ludzie tu mają dawać swoje zdjęcia, a potem mają być wychwalani. Koniec off-topu pls.

Dobrze Linds, rozumiemy Twoje podejście, jednak PROSZĘ, to nie jest temat do takich dyskusji... ludzie tu mają dawać swoje zdjęcia, a potem mają być wychwalani. Koniec off-topu pls.

Nie nazwałbym tego off-topem :squee: 

Nie mam nic do dawania zdjęć, ani nic do dawania dobrych komentarzy do tych zdjęć. Mam jedynie do jawnego proszenia się o pozytywny komentarz :fluttershy3:

Nie nazwałbym tego off-topem

Nie mam nic do dawania zdjęć, ani nic do dawania dobrych komentarzy do tych zdjęć. Mam jedynie do jawnego proszenia się o pozytywny komentarz

A ja miałbym zastrzeżenie głównie do kłamania. Jeśli ktoś napisze, że "w swojej opinii jest brzydki", to ok. Jeśli wyraźnie da znać, że żartuje pisząc, że jest brzydki, to też ok. Ale jeśli pisze całkiem na serio, że jest brzydki (to już pomijając fakt, że to rzecz względna), to jest normalne kłamstwo i dlatego mi się nie podoba.

A żeby nikt nie mógł mnie oskarżyć o offtopowanie...

Zdjęcie ze studniówki (to będzie jakieś 5 lat temu?) Ten w pozie na supermana to nauczyciel polskiego, za nim stoi WFista, a ja to ten wąsaty z kucykiem.

2cd12eb1ca.jpg

I z czasów gimnazjum, na żaglach. Lubiłem wtedy szerzyć MH0K.

38e3b7dae4.jpg

Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...