Pan E Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 (edited) ALCYONE: Jakie Ty masz długie nogi... Lepiej bym tego nie ujął człeku. Acylone, planujesz zostać modelką? bo jeśli nie, to zacznij. Nie mogę przestać się paczać. Edited June 8, 2013 by ESH3R Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Lepiej bym tego nie ujął człeku. Acylone, planujesz zostać modelką? bo jeśli nie, to zacznij. Nie mogę przestać się paczać. Popieram, masz predyspozycje do tego Alcyone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linds Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Linds już na bani Ja to na bani całe życie jestem, z alkoholem lub bez W sumie tamto moje zdjęcie bym podsumował komentem "Why so serious". Link to comment Share on other sites More sharing options...
War Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Wrzucam zdjęcie z radości po zmieleniu wiatraka i przeżuciu paru liści laurowych i garści zieła angielskiego. Have fun ^&^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aaaa Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Warmiś jak zawsze uroczy ♥ A to może ja dam zdjęcie z meetu? Jak zawsze zdjęcie z moim "partnerem zyciowym w samotności", czyli bobulem xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unbridle Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 @Up Ładne. Wrzuciłabym swoje, ale... nie. :ming Link to comment Share on other sites More sharing options...
War Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Stachul, czy ktokolwiek w to wątpi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aaaa Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Stachul, czy ktokolwiek w to wątpi? Nigdy w to nie wątpiłem i nie będę xD Co to, to nie @Up Ładne. Wrzuciłabym swoje, ale... nie. :ming Ale skoro ładne... to może... nie każ się prosić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Hayate Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 czy to dwa nagie miecze Boba i Stachula? :3 if you know what I mean Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaniPunz Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Ech, te programy robiące fotke kiedy chcą ;-; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Ładni jesteście nawet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
War Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Warmiś jak zawsze uroczy ♥ Tric, pewnie. Wszyscy jesteśmy piękni, zastanawiam się tylko czy powinienem się cieszyć, że podobam się Stachulowi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matjas Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Takie tam z Meet'u Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan E Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Ja daję foto ino na PW Jak chcecie to piszcie Wszelkie prawa zastrzeżone. Edytowanie, rozpowszechnianie i kopiowanie publikowanych zdjęć jest zabronione bez pisemnej zgody autora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aaaa Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Tric, pewnie. Wszyscy jesteśmy piękni, zastanawiam się tylko czy powinienem się cieszyć, że podobam się Stachulowi Oj tam, narzekasz... jak się mnie podobasz, to i innym też się podobasz. Tak to działa Zdjęcia iście urocze ^^ A jak znajdę swoje, to jeszcze podrzucę, bo coś mało xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ever3Tree Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 (edited) St'chulhu w przeszywanicy wyglądasz zdecydowanie drapieżnie Ja ze swojej strony wrzucę coś, co w sumie nie miało wyjść poza wąskie grono, ale czuję się zobligowany faktem, że Yarvin trzasnął w swoim wątku rysunek z dedykacją dla mnie ._. A więc - z dedykacją dla Yarvina: Edited June 9, 2013 by EverTree Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omega Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 kozackie włosy. Rainbow ci je ukladała? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KawaiiHipstaNekoLampa Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 *Gryzie klapkę, pod którą znajduje karta pamięci* Nosz w pietruszkę. *Przestaję gryźć. Klapa otwiera się. Yay~* To nie ja, ale panicz, który pomógł mi w robieniu zdjęć.Pan skarpeta Ale to coś to już ja I tu też. Zdjęcia mają słabą jakość ,ale tak to jest jak takie małe stworzonko chce sobie zrobić zdjęcie, a tu trzęsą się łapki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unbridle Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Jesteś ładna. Zazdroszczę ci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Ty Un też nie brzydka jesteś, widziałem Twoje zdjęcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Khornel Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 (edited) Czas znowu postraszyć ludzi moim wyglądem. UWAGA!!! Obejrzenie tych zdjęć może (ale nie musi) spowodować zgon na miejscu lub trwałe kalectwo psychiczne bądź fizyczne. Oglądacie na własną odpowiedzialność. Odszkodowania nie będą wypłacane. Jakby ktoś się pytał to na tym zdjęciu się uśmiecham. W tle widać mnie i czołg bodajże IS-2. Edit: jednak to Sherman Edited June 10, 2013 by Qebor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yargolek Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 W tle widać mnie i czołg bodajże IS-2. Yargol się nie zna na czołgach ale według niego to M4 Sherman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Khornel Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Yargol się nie zna na czołgach ale według niego to M4 Sherman W Muzeum Wojska Polskiego raczej nie ma shermanów. Poza tym na 100% to było coś ruskiego i był to czołg ciężki, a KW nie ma w MWP, więc najprawdopodobniej to jest IS-2 (bo wiem, że IS-2 jest w MWP) Link to comment Share on other sites More sharing options...
War Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 W tle za tobą, jest Sherman, towarzyszu. To jest IS-2 A to jest KV, w tym wypadku KV-2. Widzisz różnicę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Null Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 (edited) akby ktoś się pytał to na tym zdjęciu się uśmiecham.Spoiler http://img833.imageshack.us/img833/8286/imag0166lz.jpgW tle widać mnie i czołg bodajże IS-2. To jest Sherman ale to drobny szczegół A to jest IS-2 Dobra, myślę, że zrozumiał. Kolejne posty tego typu będą usuwane i/lub nagradzane odpowiednią ilością drewna i ognia ^&^ ~Warmen Edited June 10, 2013 by Domine Nie cytujemy z IMG~Domine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts