Syskiev Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 #SWAG #YOLO #NIGDY #WIĘCEJ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 (edytowany) UP@ Fajna koszulka + reklama pasty do zębów Edytowano Wrzesień 1, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 To dodam siebie. Jako że nie mam żadnych zdjęć, bo po prostu nie rajcuje mnie to i nie lubię sobie ich robić to dodam zdjęcie z kadru filmowego co prawie nic mnie nie widać, ale można tam sobie mniej więcej coś zobaczyć Jak wszyscy coś dodają to też chyba mogę MÓJ PÓŁRYJ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 To dodam siebie. Jako że nie mam żadnych zdjęć, bo po prostu nie rajcuje mnie to i nie lubię sobie ich robić to dodam zdjęcie z kadru filmowego co prawie nic mnie nie widać, ale można tam sobie mniej więcej coś zobaczyć Jak wszyscy coś dodają to też chyba mogę Kolejna cudna mordka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plx Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Oto i kolejne moje zdjęcie, nie przestraszcie się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 (edytowany) Dziwna sprawa. Na początku miesiąca zmarła mi babcia. Trzy tygodnie później zaproszono mnie na wesele. Stąd taki a nie inny garniak. Krawat nie jest jeszcze w ostatecznej wersji.Triste Cordis wygląda O TAK Edytowano Wrzesień 2, 2013 przez Triste Cordis 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Oh well, nie zamknąłeś spoilera. Fajna meblościanka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 To spojrzenie mogłoby góry przenosić, Triste Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 (edytowany) Tak to jest gdy chcesz poprawić krawat i jednocześnie nauczyć obsługi aparatu, a "fotograf" jest o 1.5 głowy niższa. Ostatnie słowa - "nie teraz!" Poza tym takie oczy (podkrążone) mam od urodzenia. A meblościanka - Made in PRL Edytowano Wrzesień 2, 2013 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Dobra, mogę podzielić się z wami moją SO FABOLOUS~! twarzą, ale ustawcie się w kolejce... Tak serio to lepiej nie patrzcie na to zdjęcie, jakość tak jak i twarz - do plotu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Głaskałbym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Chyba Molestyne ( moją świnkę ). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Rwałabym Wait,czy ja widzę świnkę morską?Rauć,jak ma na imię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Chyba rzodkiewkę Moja świnka? Molestia, Molestyna - ale wołam na nią w skrócie Tia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Nie lubię rzodkiewek ;_: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 No to kolejne zdjęcie, tym razem kolorowe z kamerki Oczywiście w spoilerze, by nikt zawału nie dostał. :LZ1bP: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 No to kolejne zdjęcie, tym razem kolorowe z kamerki Oczywiście w spoilerze, by nikt zawału nie dostał. :LZ1bP: MAM TE SAME DRZWI! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 Ej ja też, nowy fandom ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KawaiiHipstaNekoLampa Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 Moja babcia ma takie! Tak będziemy doornies i doornisters! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 Hahaha nagle wszyscy z tego forum mają te same drzwi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 Ja nie mam takich drzwi. Słaba jakość tego zdjęcia, ale przynajmniej zawału nie dostałem, więc nie jest źle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 Ze szczerą radością informuje że te oto drzwi są oficjalnymi drzwiami Bronies ! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KawaiiHipstaNekoLampa Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 Też jechałam na takowym! Kiedyś wrzucę i postraszę Was moją cudowną mordką^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Pierniczyć spoilery. Oto Cynos zasłuchujący się w niemieckim folku na Altstadtfest 2013. Zawiera śladowe ilości Fisków, tacitów i Diegów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Tak się jeździ w Przewozach Regionalnych.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się