Pan E Napisano Październik 7, 2013 Share Napisano Październik 7, 2013 Tak bardzo faza na SnK i na omegle. A więc Ukeź bawi się w pseudo-cosplaye.. Tak bardzo pseudo-przesłodzony Eren.. Z pluszowym Levim i psimi uszami XD Tak mam w tym roku maturę. Eee, wut iz dat ?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Październik 7, 2013 Share Napisano Październik 7, 2013 Macie moje zdjęcie z MLK :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Październik 7, 2013 Share Napisano Październik 7, 2013 Eee, wut iz dat ?! Ukeziowy patent na rozśmieszanie cosplayerów Leviego na omegle Zresztą za Leviego też tam robiłam. Lol. To takie fajne 8D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Październik 7, 2013 Share Napisano Październik 7, 2013 Ukeziowy patent na rozśmieszanie cosplayerów Leviego na omegle Zresztą za Leviego też tam robiłam. Lol. To takie fajne 8D Ale dlaczego, uszy...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Październik 7, 2013 Share Napisano Październik 7, 2013 Ale dlaczego, uszy...? Żeby było pseudo-uroczo to raz. Dwa że Eren to taki szczeniak z charakteru i lubię jak go rysują z psimi uszami XD I przynajmniej każdy Levi nie mógł się nie śmiać z tych uszu, więc.. ZŁAMAŁAM ICH. Tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Październik 7, 2013 Share Napisano Październik 7, 2013 (edytowany) Żeby było pseudo-uroczo to raz. Dwa że Eren to taki szczeniak z charakteru i lubię jak go rysują z psimi uszami XD I przynajmniej każdy Levi nie mógł się nie śmiać z tych uszu, więc.. ZŁAMAŁAM ICH. Tak. Ostatnie pytanie. Dlaczemu Levi x Eren? Levi x Petra jest dużo sensowniejsze i bardziej hmm, niegejowskie (lol wut? to wogóle istnieje takie słowo?) Anyway Petra jest genialna, mów co chcesz (szmutłem trochę jak zginęła :( ) Edytowano Październik 7, 2013 przez Pan E Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Dahlia Napisano Październik 7, 2013 Share Napisano Październik 7, 2013 No to są już chyba gusta, ja np. też bardzo lubię shipping Leviego z Erenem c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Październik 7, 2013 Share Napisano Październik 7, 2013 Ostatnie pytanie. Dlaczemu Levi x Eren? Levi x Petra jest dużo sensowniejsze i bardziej hmm, niegejowskie (lol wut? to wogóle istnieje takie słowo?) Anyway Petra jest genialna, mów co chcesz (szmutłem trochę jak zginęła :( ) A więc żeby nie robić więcej offtopu, to ostatnie w tej kwestii. Levi x Petra. Never. Poza tym.. Petra nie żyje. (żeby nie było, w spoilerze!) I jej nie lubię. Bo mnie wkurza jazda na to, że umarła że omg jakie to straszne. A w ogóle anime miało tyle chamskich filerów pod kątem tego paringu, że wrr.. nie ważne. Mi tam było szkoda całego oddziału, nie jednej Petry, no kurde. I Marco wcześniej. I Mika później. Jeśli już ma być cokolwiek hetero to Levi x Hanji. Ale i tak wolę Levi x Eren alleluja. Bo to.. Jezu tam są takie momenty, że to pasuje po prostu Ale tak szczerze, co do mojego zdjęcia to tam Levi x Eren nie ma. Ja szukam tylko Levich którym niszczę poker fejsy w ten sposób. Wiesz ogółem to uwielbienie Erena dla kaprala itd. I jedna rzecz. Uznaję Levi x Eren za paring życia, bo w końcu.. UKE jest WYŻSZE od seme. Alleluja. Btw.. Pseudo-Levim też na omegle byłam. Przez cały dzień udało się wyćwiczyć poker fejsa. Ale ludzie chamsko próbowali rozśmieszać XD Żeby nie było tylko offtopu to idzie też zdjęcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Październik 8, 2013 Share Napisano Październik 8, 2013 (edytowany) Nie wiem czemu to robię ale ktoś prosił o zdjęcie zaspanego Yargola chwilę po wstaniu więc wrzucam x_X Nawet okularów nie założyłem tylko od razu wstałem i do komputera w związku z czym nic nie widziałem co robię Edytowano Październik 8, 2013 przez Yargolek 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Październik 8, 2013 Share Napisano Październik 8, 2013 Jak uroczo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 8, 2013 Share Napisano Październik 8, 2013 Jakie poświęcenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Październik 8, 2013 Share Napisano Październik 8, 2013 Tak, nie pytajcie. Jestem idiotą. Oraz tak. Dalej w tym siedzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Październik 8, 2013 Share Napisano Październik 8, 2013 No ten... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Październik 8, 2013 Share Napisano Październik 8, 2013 Ślićna Hayate. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Październik 8, 2013 Share Napisano Październik 8, 2013 (edytowany) Tak, nie pytajcie. Jestem idiotą. Oraz tak. Dalej w tym siedzę. czo to? btw, widzę że nie tylko ja się bramą Steina jaram Gdzieś w grudniu ma wyjść kinówka na dvd wreszcie, to będzie można w przyzwoitej jakości obejrzeć, a w międzyczasie myślę że spróbuję przejść visual novel, bo na angielski ją przełożyli. Edytowano Październik 8, 2013 przez Bezik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Październik 8, 2013 Share Napisano Październik 8, 2013 (edytowany) czo to? Ściereczka z mikrofibry A tutaj nowe piękne foto w pięknej czapce która zawsze z tyłu wisiała na pięknej tarczy do darta która jest na pięknej, dziurawej, zielonej ścianie. Pięknie. Edytowano Październik 8, 2013 przez Yargolek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Październik 9, 2013 Share Napisano Październik 9, 2013 Wyglądasz jak Jack Black Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feather Napisano Październik 9, 2013 Share Napisano Październik 9, 2013 Wyglądasz jak Jack Black Mam nawet podobną fryzurę (na zdjęciu nie widać, wycięty sam ryjek. No w sumie, to włosy mam dłuższe), a żeby było śmieszniej, to potrafię na akustyku grać (z Tenacious d narazie "tribute" :'D) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 9, 2013 Share Napisano Październik 9, 2013 Oh,jesteś chlebem.... szkoda by było gdyby ktoś Cie zjadł razem z kechupem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feather Napisano Październik 9, 2013 Share Napisano Październik 9, 2013 Ale twardy ze mnie chleb. Taki z Biedronki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 9, 2013 Share Napisano Październik 9, 2013 Mam nawet podobną fryzurę (na zdjęciu nie widać, wycięty sam ryjek. No w sumie, to włosy mam dłuższe), a żeby było śmieszniej, to potrafię na akustyku grać (z Tenacious d narazie "tribute" :'D) Jack Black to mój idol Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Dahlia Napisano Październik 9, 2013 Share Napisano Październik 9, 2013 Jack Black to mój idol Kupiłam płytę Tenacious D za 2 funty 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feather Napisano Październik 9, 2013 Share Napisano Październik 9, 2013 Jack Black to mój idol Czyli po części mogę czuć się jak Twój idol. Ha! Kupiłam płytę Tenacious D za 2 funty W sumie nie drogo :I Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Październik 9, 2013 Share Napisano Październik 9, 2013 (edytowany) Nie umiem robić zdjęć, ale potrzebuję, aby ktoś na Śląskim wiedział jak wyglądam, cobym się nie zgubił. Macie zatym i nie przeraźcie się. Edytowano Październik 9, 2013 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 9, 2013 Share Napisano Październik 9, 2013 Czyli po części mogę czuć się jak Twój idol. Ha! Nie, Jack Black jest fajny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się