Wilcza Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 Dobra, ktoś mnie prosił. Nieśmiałek pokaże swoją niezbyt ładną twarz. Ciekawe, jak Lud zareaguje, pewnie będzie wrzeszczał, bo mu oczy wypali. Zdjęcie stare, bo z wakacji, ale cśśś... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 Ale wszyscy przesadzacie, przecież nie jesteście brzydcy. Ładnie wyglądasz, Nati. Sprawiasz wrażenie nieśmiałej. Śliczne włosy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 Ale wszyscy przesadzacie, przecież nie jesteście brzydcy. Ładnie wyglądasz, Nati. Sprawiasz wrażenie nieśmiałej. Śliczne włosy Atencjusze Albo strasznie niska samoocena Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 Atencjusze Albo strasznie niska samoocena Tutaj dużo osób zakompleksionych i niedowartościowanych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
black_scroll Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 Ja tam jestem dowartościowany, że aż się pochwalę swoimi zdjęciami z imprezy Halloweenowej. Ładny jestem prawda? xD Ach no i tak, wiem, że nie umiem zrobić normalnej miny do zdjęcia. Taki już jestem. Nie wierzycie? Tu jest drugi dowód. U know what rhymes with black_scroll? Rape. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 (edytowany) Yargol nowy pokemon I can see you Edytowano Listopad 2, 2013 przez Yargolek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 Czo ten Yargol? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Listopad 3, 2013 Share Napisano Listopad 3, 2013 Fabulous pink shirt Oraz przestraszona zaciskarka do kabli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 3, 2013 Share Napisano Listopad 3, 2013 Gaaaaaaaaaaaaay Fabulous Yargol Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Listopad 3, 2013 Share Napisano Listopad 3, 2013 Oraz przestraszona zaciskarka do kabli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Listopad 3, 2013 Share Napisano Listopad 3, 2013 Fabulous pink shirt Moje stwierdzenie, że jesteś gejem nabrało sensu 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Listopad 3, 2013 Share Napisano Listopad 3, 2013 Ja na bal bal gimnazjalny (podajże) miałem różową koszule. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 Zdjęcia z II Piotrkowskiego Minimeeta. Tak, wiem brzydki jestem Tak, wiem xD Jam jest waż Buk ;-; Nasz piesek-Reksio. Będzie na każdym naszym spotkaniu :'3 Zdjęcie grupowe. Już chyba wiadomo jak wyglądam. I jeszcze zdjęcie bez mnie (Gdyż BRO fotograf ) 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 Jak kogoś interesuje to proszę: Próbowałem się uśmiechać, ale nie wychodzi mi 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geralt of Poland Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 Próbowałem się uśmiechać, ale nie wychodzi mi Oj tam, zaraz nie wychodzi. W życiu liczą się chęci i wzrok zawodowego killera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 wzrok zawodowego killera. To by wyjaśniało dlatego ludzie tak uciekają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 Jak już Bartis wrzuci zdjęcie, to nie ma ch a we wsi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 Bartis, fajne m16 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 Bartis... ZABIJ Małego Głoda !!! http://puu.sh/59QTL.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 7, 2013 Share Napisano Listopad 7, 2013 Trzeci raz widzę dziś to zdjęcie, a i tak nadal jest... hmm... wspaniałe Co to za sztandar? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Listopad 7, 2013 Share Napisano Listopad 7, 2013 Luny, NLR, albo coś w ten deseń pewnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 taki Tam Sosna w nowej koszulce tylko jakość słaba bo mam kiepski telefon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 Kawaiii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 Bartis taki asasyn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 nie jest źle bartis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się