Hajime Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 N: Taki długi A: Gif Pinkie detektywa. Spoko. S: Takie mądre ._.. I takie z życia wzięte~. U: 2 nagrody, 0 ostrzeżeń, dość dużo reputacji. Kolejna Skoda Octavia de Lya? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 N:Taki bambusek A:jakiś smexy animiec S:Gdzie trumna? U:Obraża Artkeza, niech mnie obraża... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 N: Hidoi znaczy po japońsku "okrutny", z tym sie zgadzam. A: Takie tam zboczone nóżki Sombry S: Cóż...Już można powiedzieć, że jest sadystą U: Wróciła! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feather Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 N: Oryginalny, ale ciężko się wymawia, więc myślenie o nim i wymawianie go boli xD A: Okej. Nie wiem, z jakiego anime (o ile) albo z jakiej mangi, ale wygląda okej :I S: nie ładuje mi się U: Nie znam :'D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 (edytowany) N: Całkiem ładny. A: Dobrze wykonany jego OCek, o tym samym imieniu co sam user. N: Znowu jego OCek, ładny fanart. U: Autor "Niezwykłych Przypadków Aby" oraz kilku clopów. Znany z zamiłowania do kucykowych opowiadań XXX. Nic do niego nie mam. Edytowano Styczeń 19, 2014 przez Cahan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 N: Nadal Ca-chan. A: Oczy mnie bolą x.x. S: Jeszcze więcej napisów. U: Mistrz painta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 N: Oryginalny, ale raczej nie wpada od razu do pamięci A: Chyba z jakiegoś anime, dość rozpoznawalny. S: Trochę dziwnie mi się kojarzy U: Udziela się dużo w grach forumowych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 N: Kuba Wielki ^^. Mało skromny, lecz ciekawy. Można się domyślić, jak użytkownik ma na imię . A: Fluttershy . Śliczny art (choć uszy trochę dziwnie mi tu wyglądają), pasuje na avka . S: Fan Luny, nie rozumiem do końca tego nocnego tanczerza , muszę odwrócić monitor, by przeczytać "Reversed Skittles motherbucker" . Schludnie wszystko wykonane, więc OK ^^. U: Pierwszy raz widzę na oczy. Mam nadzieję, że jest grzeczny . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 (edytowany) @Kuba N: wstyd mi że nie załapałam od razu i myślałam że to jakieś bezsensowne literkowanie jest XD A: UROCZY TAK BARDZO, fajne cieniowanie grzywy, muszę wypróbować ten styl. S: ocka i nocka, kolory wykłuły mi łocka. x.x U: pierwszy raz widzę @Imesh N: do tej pory nie wiem o co kaman z tym, ale przynajmniej rozpoznawalny A: pjękny :3 S: nadal nie rozumiem :c U: bardzo sympatyczny, przyjacielski broniacz, wydaje się być spoko ^^ Edytowano Styczeń 19, 2014 przez Burning Question Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 N: Boooring! A: Pixelowy? Fajny gif Pinkie. S: Widziałam tą sygne u kogoś gdy był jeszcze emitowany 3 sezon. U: Widać, że lubi Pinkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 N : Aoba teraz z niczym mi się nie kojarzy. A : Jakieś anime, którego i tak nie znam. S : ,,Pomagajmy biednym!" U : Nie wiem już sama czy lubić, czy nie. Ale mnie denerwuje na pw. Więc jednak nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 N: Wilki ah te wilki nick więc jest fajny bo wilki są fajne A: Szop ze stresem z gry której nie znam ciekawe S: To samo tylko inna sytuacja U: Widzę w niemal każdym temacie wszędzie jej pełno pozytywnie zakręcona. Więc uważam że jest spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 N: Szooooop ^^. A: "Co? Ale o co chodzi?! Przecież ja nic nie zrobiłem!" S: Czy on sie ugryzł w język? ;f U: Nie lubi mnie. Nie wiem już sama czy lubić, czy nie. Ale mnie denerwuje na pw. Więc jednak nie Też Cie kocham. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 N: Krótki i zwięzły A: Muza moim życiem! S: Znów coś z anime, nawet nie wiem za bardzo co przedstawia. Wolałem poprzednią U: Jest okej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 N: Zawsze mam problem z tym nickiem. Ubzdurało mi się, że jesteś Artekz i zawsze tak to czytam XD A: Uroczo jest bo jest Fluffle. S: Za Rarity nie przepadam jakoś szczególnie, ale minkę ma uroczą. U: Nie wiem w sumie, widuję w różnych tematach, ale gadać nie gadałam. Chyba. Nie wiem, skleroza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 N: Brzmi jak nazwa gatunku zwierzęcia z rodziny myszowatych. A: Szalik przypomina szalik gryfindoru więc znając fan arty to może być Nevil Longbottom. S: Jeb! U: Nie znam zbytnio ale ma ciekawy profil na dA. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 (edytowany) Nick: Ukeś, bardzo krótki nick łatwy, do zapamiętania. Avatar: Nie wiem z czego to jest, ale nie jest zły. Sygnatura: Zabawny gif z wykorzystaniem hokeja na lodzie ^^' User: Widzieć widziałem, ale nigdy nie rozmawiałem. Ahh te ninje... Edit: N: Blazing Heart. A: Nie wiem czemu, ale kojarzy mi się z mutacją szalonego kapelusznika z królikiem. S: Spoilery, wszędzie spoilery. U: Wydaje się wyluzowaną osobą, co nie zmienia faktu że nie znam. Edytowano Styczeń 19, 2014 przez Dear Princess Futurella Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 N: Hmmm trochę mainstreamowy, dosyć trudny do wymówienia, ale ok, oryginalny A: Rarity chyba nie muszę nic dodawać. S: Nie wiem z czego to ale ładnie wkleili Twicane U: Nie znam, szczerze widzę pierwszy raz ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 Ahh te ninje... You need to be sneaky. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 N: Kojarzy się z zimnem... , a oprócz tego, to 0 skojarzeń, więc oryginalny. A: Fluffle! Bardzo ładny obrazek. S: To samo co na górze + Rarity. U: Znam i wiem że jest wielkim fanem mlp. A po za tym spoko człowiek sądząc po ilości tego i tamtego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 N: Szajbucki klaun~ A: Stary i nie zmieniony av. + S: To samo. I angielski. Bo angielski jest najlepszym językiem i nawet, jeśli używamy polskiego to będziemy używać ang. bo on jest lepszy... ;_; U: Shiranai. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 N:Krótki, drzewny, niebieski A:Asymetryczna twarz i trochę za ciemne włosy, ale tak to spoko S:Skojarzyło mi się z 5 sezonem i pięknym uczynkiem Pana Austrii "jestem na Niemczech!" U:Fujoshi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 N: Samochód i kucyk. A: "Jestem zawiedziona twoimi ocenami w szkole". S: Kontrabas >.> Chyba, że coś innego, nie znam sie na tym ;_;. U: Nah, jednak nadal wielbi hetalie. Skojarzyło mi się z 5 sezonem i pięknym uczynkiem Pana Austrii "jestem na Niemczech!" To ile w końcu hetalia ma sezonów? Oglądałam jedyne jakieś 50 odc. na video anyfiles. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 Nick: Niebieskie cośtam, dunno co znaczy "ba" Avatar: Wygląda jak Jellal z Fairy Tail. Nie lubie Jellala z Fairy Tail. Sygna: "KRÓL GIER!" (kto nie wie o co chodzi, niech szuka na YT "Gry karciane dla dzieci" User: Ni cholery nie znam, ale chyba jest otaq więc + dla niego/ jej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 N: Święta, święta i po świętach A: Świąteczny miszczu painta 2013 S: Chce się popisać jak densi przed dziewojami, o ty, ty ._. U: Jak pamiętam, założył chyba temat o łyżeczkach, dziś wrócił, nie znam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się