Hidoi Napisano Luty 19, 2014 Share Napisano Luty 19, 2014 N:Oryginalny. A:Fajny lewek w fajnym stylu. S:Who U;Czasem go widzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Luty 19, 2014 Share Napisano Luty 19, 2014 (edytowany) Wiedziałam, że Hidoi tutaj w końcu dotrze. Ja to po prostu wiedziałam ;-; N: Dość... oryginalny. Rozpoznaję z mili. A: Sombra ukrywający się w krzaku. Oryginalny. S: Nie pamiętam kiedy ostatnio ją zmieniła. U: Kiedy się nie rozszaleje da się z nią żyć. Dość często widuję na forum. Edytowano Luty 19, 2014 przez Lisica-chan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Luty 19, 2014 Share Napisano Luty 19, 2014 (edytowany) N:Kojarzy mi się z moim dawnym nickiem na innych stronach "Wolf Chan". A:Hetalia taka Rosja wow. S:Spamy. U:Jest nawet spoko. Ale bazgrze Edytowano Luty 19, 2014 przez Hidoi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Luty 19, 2014 Share Napisano Luty 19, 2014 N: Uwielbiam ten nick, zawsze mi się podobał. Oryginalny i krótki. A: Sombra w krzakach forever. S: Szare sygny zawsze spoko. U: Kojarzę. Znać nie znam, lecz wydaje się fajną userką i ma fajne nagrody . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Luty 19, 2014 Share Napisano Luty 19, 2014 (edytowany) N: Oryginalności zawsze za mało. Co poradzić. A: LotR W dodatku te pozycje... S: Ładna, ale przydałoby się wyśrodkowanie. U: Widziałem kilka razy, coś kojarzę przez mgłę zapomnienia. Edytowano Luty 19, 2014 przez kubaGR8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Luty 19, 2014 Share Napisano Luty 19, 2014 Nick: Ładny, kojarzy mi się z pewnym człowiekiem z forum Mystherii, ale już nie pamiętam ;-; Avatar: Te oczyska Chrysi, cudowne po prostu :3 Sygnatura: Księżniczka Celka z przejaranymi oczkami mnie najbardziej ujęła. Oprócz tego fajny tęczowy napis. User: Nie kojarzę zbytnio, ale pisze nawet z sensem, a za to szacunek się należy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Luty 20, 2014 Share Napisano Luty 20, 2014 N: Kruczke jaki jest każdy widzi... Oryginalny nick w każdym bądź razie, po wielokroć zmieniany A: Urocza wręcz Flutterka w kapeluszu S: doktor House, jak prawie zawsze U: Ogarnięty i fajnie się z nim gada... Chciałbym poznać w życiu pozaforumowym czy coś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Luty 20, 2014 Share Napisano Luty 20, 2014 N: Najlepsze drzewo iglaste, po prostu. A: Spitfire jako Shadowbolt, nawet fajnie wygląda. S: Ciekawe zdanie i ładne userbany. U: Kojarzę, wydaje się być całkiem fajnym użytkownikiem. Ma dwie nagrody i jest awatarem Soarina . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Hugoholic :3 Napisano Luty 20, 2014 Share Napisano Luty 20, 2014 N: Bardzo oryginalny ;D A: Byłby fajny, gdyby nie postać na drugim planie :( Ten pan nie jest godny bycia na jednym awatarze z Legolasem. S: Lubię Orlando Bloom'a jako aktora, więc mi pasuje. I jako użytkownika bardzo lubię, jedna z pierwszych znajomych na forum :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Luty 20, 2014 Share Napisano Luty 20, 2014 N: dość oryginalny i dość prosty nie spotkałem się z tym nickiem nigdzie indziej A: Ładna Coco Pommel podoba mi się S: ładna kompozycja sygny i podpis kto ją wykonał podoba mi się UI: Nie znam, więc w takim bądź razie nie mogę ocenic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 20, 2014 Share Napisano Luty 20, 2014 N: Nadal drzewo. Nic dodać, nic ujać. A: Spitfire w kostiumie. S: Userbary i linki i widać że lubi Spitfire. U: Fajny moderator i często udziela się w zabawach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Luty 20, 2014 Share Napisano Luty 20, 2014 N: Kojarzy mi się ze Świętym Mikołajem. A: Facet z anime. S: Brzydki facet z anime. U: Ma dużo nagród i pkt osta. Propsy za nagrodę w konkursie literackim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Luty 20, 2014 Share Napisano Luty 20, 2014 Nick: Cahan, brzmi ciekawie. Kojarzy mi się z górami, fantastyką i pisaniem. Jest chyba też takie miasto albo stan, coś mi się tak kojarzy. W każdym razie całkiem oryginalnie. Cahan nie wskazuje za bardzo na płeć użytkownika, więc można by ją pomylić z mężczyzną, bądź patrz tutaj : ogierem. Avatar: Ładnie zrobiona grzywa i najlepszy element obrazka czyli oczyska, bardzo podoba mi się ten awatar. Być może jest to jej OC. Sygnatura: Wpis Obłąkańca skrywa pod sobą całkiem przyzwoity obrazek, jeśli to Twoje rysunki to trzeba powiedzieć że bardzo ładne oczyska. User: To jedna z takich użytkowniczek, na której posty aż miło popatrzeć. Treściwe i sensowne, ona sama również zapewne jest ciekawą osobowością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Luty 20, 2014 Share Napisano Luty 20, 2014 N: Kruk, dziś ten ptak uratował mnie podczas gry w państwa miasta na lekcji, więc... oceniam pozytywnie . A: Zawsze słodka Flutterka. S: House, często jest na sygnie lub awatarze tego użytkownika. U: Ogarnięty user, rzucający swoją oryginalnością na wszystkie strony. Na dodatek ma dwie nagrody, gratulacje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 20, 2014 Share Napisano Luty 20, 2014 N: Chyba to taki kucyk... A: Nadal Legolas (le' golas ) i jego król. S: Nadal Orlando Bloom. U: Nadal ma dużo nagród i stara się udzielać... w zabawach. (na forum też ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Luty 20, 2014 Share Napisano Luty 20, 2014 N: Sajback, sayback, Święty Mikołaj. Not bad. A: Anime znowu. S: Jak wyżej. U: Jeszcze 3 posty i będzie 999. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Luty 20, 2014 Share Napisano Luty 20, 2014 N:Oryginalny i fajny, kojarzy mi się z pewnym jeżykiem. A:Postać z Króla Lwa. S:Scenka z nauczycielem , i linki z rysunkami. U:Kojarzę. Jest w porządku. . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Luty 20, 2014 Share Napisano Luty 20, 2014 N: rozpoznawalny, ale to PL zawsze mnie trochę razi A: Jak zwykle ten sam i jak zwykle uroczy ;D S: ja bym zostawiła tylko pierwszy banner bo jest bardziej wyrazisty i nie ma co się powtarzać. Na ryskach nie komentuję, ale czasem zaglądam i widać postęp. Ćwicz dalej! U: sympatyczny, aktywny i bezproblemowy ^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Luty 20, 2014 Share Napisano Luty 20, 2014 N: Całkiem fajny, brzmi jak imię kucyka, którym jest. A: Ładna ta Luna. S: Fajny napis i uroczy obrazek. U: Chyba najfajniejsza osoba na tym forum. Jest rozsądna oraz inteligentna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Luty 20, 2014 Share Napisano Luty 20, 2014 N: Nigdy nie słyszałem, tylko tu. A więc oryginalny. Poza tym, zasada zwięzłości jest dotrzymana, Charakterystyczny, no i fajnie brzmi. A: Zapewne jej OC, pisałem już coś że ma barwy ,,Monster'' drink. Wygląda trochę mrocznie. + S: Naprawdę bardzo ładna praca. Gratulacje dla autora, kawał dobrej roboty. U: Nawet często widuje, krążą plotki że pisze całkiem niczego sobie FF. Kiedyś muszę przeczytać. Ogólnie pozytywna osóbka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Luty 20, 2014 Share Napisano Luty 20, 2014 N: Jeden z forumowych wilków. A: Ładne wykonanie. Ładny OC na dodatek. S: Pokazuje co jej posiadacz lubi. Ładna. U: Fajny user. Lubię go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Luty 21, 2014 Share Napisano Luty 21, 2014 N: wszystkie liski są na propsie ^^ A: ładny, ale za dużo detali jak na tak malutki obrazek S: dobry ten gif ;D obaczyłam wszystkie linki... nawet FB podajesz? U: dużo się udziela ale rzadko w tych samych tematach co ja przez co nie mam za bardzo opinii poza neutralnie pozytywną jak na razie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Luty 21, 2014 Share Napisano Luty 21, 2014 N: Palące pytanie, tyle, że po angielsku. Angielskie nicki zawsze fajne przeciwnie do języka ... A: Władczyni nocy z falującą grzywą . S: Ciekawy napis i świetny obrazek :3. U: Ogarnięta, uporządkowana i wesoła. Czego chcieć więcej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Luty 21, 2014 Share Napisano Luty 21, 2014 N: Do fandomu pasuje idealnie A: Scena z Hobbita kocham ten film S: Dobry aktor ciekawe zdjęcie U: Często widzę na forum lubi Raibow Dash i elfy. Szybko odpowiada w quizach. Wydaje się być fajną userką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 21, 2014 Share Napisano Luty 21, 2014 N: Magus znany na forum, przynajmniej mi. A: Discord, fajna postać i dość oryginalna, bo to nie jest kucyk xD S: Tu podobnie jak w awatarze U: Jest spoko, odpowiada w praktycznie każdym quizie jaki bym nie zrobił Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się