Burning Question Napisano Luty 21, 2014 Share Napisano Luty 21, 2014 N: jesteś legionem? A: ciąg dalszy kobiecej pedofilii XD S: jakim cudem nie zauważyłam tego w odcinku? WUT?W każdym razie urocze. ^^ U: jest trochę jak Pinkie, bo ogarnia wszystko o wszystkich na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 21, 2014 Share Napisano Luty 21, 2014 N: Ciekawy nick i wpadający w oko. A: POWALAJĄCA Luna S: Ktoś już chyba miał taką, ale i tak świetna (podobna tematycznie do mojej ) U: Znana głównie z offtopu, ale i w paru innych tematach się spotkaliśmy już xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Luty 21, 2014 Share Napisano Luty 21, 2014 N: Trochę za długi, ale spoko. A: Podoba mi się ten art. S: Urocze. U: Spoko user. Aktywny i to bardzo na tym forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 21, 2014 Share Napisano Luty 21, 2014 N: Łatwy do zapamiętania i wpadający w oko. A: Podoba mi się od dawna już. S: Nowa, ale też fajna z tą samą klaczą co w awatarze. U: Znana mi już Pegasis, znająca się na koniach i często pisząca w wielu tematach na forum... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Luty 21, 2014 Share Napisano Luty 21, 2014 (edytowany) N: Dość... oryginalny. A: LunaSparkle (czy jak ten statek/shipping się nazywał...). Mimo, że rozmazany to nic, niewiele widziałam "shippowych" awatarów na forum, więc jest oryginalny. S: Gif niczego sobie. U: Fajny. Dość często widuję. Początkowo myślałam, że jest płci żeńskiej. Edytowano Luty 21, 2014 przez Lisica-chan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Luty 21, 2014 Share Napisano Luty 21, 2014 N: uosabiający ogół fandomu niezmienny i fajny A: wiem, że jego kuzynka, która już nie ma konta miała ten sam S: ładny art z najbardziej znanym z volkaloidów czyli Hatsune Miku U: user, który jest godzien zaufania i ogólnie spoko gościu Edit N: Najbardziej znany mi lisek na forum A:ładny jest nie mogę powiedzieć, że nie S: ładna kompozycja ogólnie U: znajoma mi na tyle, że mogę stwierdzić, że ją lubię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 21, 2014 Share Napisano Luty 21, 2014 (edytowany) Lisica-chan N: Fajny taki jakby z anime. A: Ciekawy, tylko szkoda, że czarno-biały. S: Sporo linków do różnych stronek xD U: Często widuję w różnych tematach, ale jakoś mało gadaliśmy.. ps Początkowo myślałam, że jest płci żeńskiej. Jak WIELU, przed Tobą xD Sosna N: Kolejna drzewko na forum. A: Pani Kapitan, best klacz xD S: Sporo linków. U: Jeden z najbardziej zaufanych kolorowych na forum, od miesięcy... Edytowano Luty 21, 2014 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Luty 21, 2014 Share Napisano Luty 21, 2014 (edytowany) N: Wiadomo kim jesteś A: To takie słodkie ;w; S: Khm... mam nadzieję, że mi się tylko wydaję, że to jest wycięte z odcinka ( a tak poza tym to... emm... ciekawe xd ) U: Dość często widywany w różnych tematach, miły... Edytowano Luty 21, 2014 przez Beret Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 21, 2014 Share Napisano Luty 21, 2014 N: Beret, (czyżby zmiana nicku, bo jakoś nie trafiałem na Ciebie) A: Fajny, pewnie własnej roboty. S: POWALAJĄCA, znam tę bajkę jest też spoczko U: Spoko Pegasis, widuję tę sygnaturkę w wielu tematach, więc jest aktywną osobą xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 21, 2014 Share Napisano Luty 21, 2014 N : BiP (w skrócie kojarzy mi się z odgłosem klaksonu) A : Buzi buzi... ;-; S : Buzi buzi forever ;_; U : Spoko, lubi kucykowe buzi buzi i pomaga Zecorze :3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Luty 21, 2014 Share Napisano Luty 21, 2014 N: Miała wyjść z wilka, ale się rozmyśliła. A: Przesłodka Fluttershy. S: Znów Flutterka, jednak teraz ze swoim aniołkiem. U: Sympatyczna, miła i pomysłowa użytkowniczka. Miała słaby start, lecz to już przeszłość. Jest fanką wszystkiego co puchate. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Luty 21, 2014 Share Napisano Luty 21, 2014 N: 0% czystej oryginalności. A: Nawet spoko. S: Nie uważam go za jakiegoś powalającego aktora, lecz zły nie jest. U: Koleś spoko. Na pewno miły, z maniakalną obsesją na punkcie Legolasa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Luty 21, 2014 Share Napisano Luty 21, 2014 N:Oryginalny, talarkii. A:Dan S:Dat userbary. U:Ogarnięty, inteligentny, rozpisuje się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 21, 2014 Share Napisano Luty 21, 2014 N : Hidoi kojarzy mi się z krzakami, to przez Sombre ... A : Odeszła od Sombry, ale związki na odległość nie wypalają więc wróciła, a Sombra zadowolony. S : To przez Sombre... U : Ogarnięta (chyba) Mega fan Princess Sombry King Sombry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Luty 21, 2014 Share Napisano Luty 21, 2014 N:Błagam, WOLF Cassidy xD A:Idealne przebranie na Nightmare Night według FS. S:"A teraz masz mnie hugać, to się jakoś obejdziesz..." U.Coraz bardziej ogarnięta xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Luty 21, 2014 Share Napisano Luty 21, 2014 N: Fajny, bo krótki i charakterystyczny. A: Jaki słodki Sombra S; Dobra sygna, dobra sygna, niech kryształowe kuce wiedzą, gdzie ich miejsce. U: Aktywna na forum i ma dużo nagród. Buszuje w innej części forum, niż ja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Luty 21, 2014 Share Napisano Luty 21, 2014 N:Oryginalny. A:Ciągle ten sam. S:Taki bazgroł, bad OCe alicorny, zeskanowany lepszy. U:Jest spoko raczej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Luty 21, 2014 Share Napisano Luty 21, 2014 N: Krótki, charakterystyczny. Naprawdę fajny i oryginalny, a przynajmniej tak myślę. A: Przypomina mi trochę minkę ''LOL". Czyli, nawet, nawet + S: Stare dobre (?) zniewolone kuce. Doszedł też gif z Luną. ciekawe... U: Czasem widuje, użytkowniczka jak najbardziej w porządku. Jak widać fanka Sombry, kiedyś Chrysalis. Ma też 4 nagrody, pogratulować! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Luty 21, 2014 Share Napisano Luty 21, 2014 N: pasuje do OC pod względem kolorków i jest jednym z najfajniejszych zwierząt :3 mainstream'owy do nieskończoności ale ujdzie ;D A: lubię tą OCkę, nie zmieniaj ^^ Bardzo sympatyczny i pasuje do ciebie S: zwykle nie lubię sepii i szarości ale u ciebie to tak ładnie pasuje, U: ma jedne z najciekawszych zainteresowań na forum i jedną z moich ulubionych OCek, sympatyczny gostek generalnie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Luty 21, 2014 Share Napisano Luty 21, 2014 N: Zmieniany raz i lepiej pasuje A: Wciąż ładny gif z Luną S : Filozoficzny tekst, który mi się podoba + discord z celestią zarąbista jest ogólnie U: miła i ogarnięta userka, którą chciałbym poznać w życiu pozaforumowym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Luty 21, 2014 Share Napisano Luty 21, 2014 N: Ładny i oryginalny. Najbardzie rozpoznawalne "drzewko" na forum. A: Jego ulubiona klacz - Spitfire w stroju Shadowbolds. Ładna. S: Odwiecznie ta sama. I dobrze. U: Fajny i ogarnięty. Lubię go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 21, 2014 Share Napisano Luty 21, 2014 N ; Lisia..to mi coś przypomina, nie nic, lubię lisy. A : Szaro białe ;_; s : Ave Lisica-chan! napis dobrze gada u : fajny lisek ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Luty 21, 2014 Share Napisano Luty 21, 2014 (edytowany) N: Jedna z wilków na forum, chociaż słyszałam, że zamierza być szopem. A: Ładna Fluttershy. Nic do niego nie mam. Pamiętam jeszcze jak Insomnia go miała. S: Ładna Flutter z Angelem. Jeszcze tylko wyśrodkowanie i będzie pięknie. U: Wilk niczego sobie. Fajna. (Za co te punkty ostrzeżeń? ;-; ) Edytowano Luty 21, 2014 przez Lisica-chan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaenr Linnre Napisano Luty 21, 2014 Share Napisano Luty 21, 2014 (edytowany) N: Pseudo japoński ale z motywem pięknego zwierzaka... dobrze A: Coś z anime, ale jest śnieg i kosa. Mi pasuje. S: oh... Spoilers... But still funny. U: Osoba ciekawa i rozważna (Z tego co dotychczas wiem) (PS.: Dla osoby poniżej, w sygnaturze jest napis "Malkavian") Edytowano Luty 21, 2014 przez Jaenr Linnre Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Luty 21, 2014 Share Napisano Luty 21, 2014 N: Trudny, ale rozpoznawalny. A: Czerń i biel, a takie lubię. S: Również czarno-biała. Oryginalna. U: Docenia mój światopogląd. To dobrze świadczy (bo na pewno docenia i podgląd innych). User ogarnięty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się