Berette Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 N: Kojarzy mi się z kozłem .w. A: "uśmiechnięty" kuc... sam rysowałeś? S: Tak jak powyżej. U: Do tej pory nie widziałam, więc się nie wypowiem ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 N: Takie ''cuś'' na głowie! Bardzo fajny nick, łatwy do zapamięta, kojarzący się. Prostota najlepszą rzeczą jest! A:Smutny piesełek, nie wiem z skąd są te postacie, ale sporo ich ostatnio. Może ktoś mi w końcu wytłumaczy? S: Jeszcze bardziej smutny, na dodatek deszcz, tak dramatycznie. Poza tym ta sama postać co na avku. U: Jakiś czas już jest na forum, widziałem kilka razy ale wydaje się być naprawdę fajna. Ma też ciekawego OC. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 N : Wilku...wzywam się Wilku. A : Fajny poniacz ale lepiej wyglądał by bez podpisu. S : Wydaje się zbyt szara, ale to może dobrze? U : Jest spoko userem, który wydaje się po sygnaturze, avatarze i czcionce taki szary xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 N: Cassidy było jak dla mnie lepsze, ale i do tego zaczynam się przyzwyczajać. A: Postaci nie kojarzę. Albo jest tak narysowana, albo ma zjarane oczy S: Jakaś animacja której nie łapię, tak samo obrazki w spoilerach. U: Dużo nagród i ok 662 razy więcej postów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 N: Kojarzy mi się z imieniem papieża... i z Bizancjum. A: Niezbyt mi się podoba. S: Sklejanka bardzo, bardzo, bardzo mi się podoba, tylko ten tekst trochę za mały. U: Nie znam, ale z widzenia zdaje się być miłą osobą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Nick: Podoba mi się, krótki i łatwy do zapamiętania. Avatar: Przypomina mi pixel arty z Minecrafta. Sygna: Całkiem fajny gif, pasuje do awatara. User: Widziałem może ze dwa razy. Nie znam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrozny Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 N : GOLD ACQUIRED! A : Lil' Miss Rarity? S : Praca Foxa. Czyli krótko mówiąc, bardzo mi się nie podoba. Ale to moje osobiste zdanie. U : Sporo postów, dużo nagród. Nie bez powodu moderator działu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 N:Kojarzy mi się z kozą i klozetem, oh. A:Kreska niby dobra, postać też niby mi nie zawadza. Ujdzie w tłumie. S:Briarcliff czeka. U:Już 2 punkty, nie ładnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 N: Jedynie, co mi przychodzi na myśl- samochód Skoda. A: Może być, średni. S. To samo. U: nie znam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 N: ładny nick taki francuski A: "pixie" nawet ładnie to wygląda S: nie mam zdania, ale kojarzy mi się z Rapem U. Nie znam, ale na pewno to miły user Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 (edytowany) Nick: Kolejny nick z udziwnieniami. Zandi było lepsze. Avatar: Nie mam pojęcia cóż to za postać. Sygna: Reklama swojego Aska i twórczości. User: Kojarzę z SB, ale nigdy nie gadałem. Edytowano Kwiecień 22, 2014 przez GoForGold Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 N: Ciekawy, szkoda że nie ze złota xD A: Rarity? Całkiem fajna. S: Fajny kucyk, ale nie znam go. U: Jeden z kolorowy z którym chyba nigdy nie pisałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 N: Niechaj wszyscy się zjednoczą za przewodnictwem. A: Niechaj Twilight okaże uczucie Lunie. S: Niechaj Pinkie pocałuje Applejack. U: Niechaj każdy pamięta naszego drogiego dostawcę artów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 N : tak bardzo batonik z aluminium yay A : Tak bardzo król Oxy S : Tak bardzo król Oxy, Lola i Paint. U : Tak bardzo bezczelnie wchodzi mi do snów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 N: Farelka... czyli taka ciepła i miła osoba A / S: - tak wspólnie U Cassidy, Wilczyca, a teraz udomowiona farelka Niemożliwością jest nie lubienie niniejszej użytkowniczki... Ale o co chodzi z tymi psami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 N:Kojarzy mi się z kośćmi i filmem "Cube" A:Fluttershy w szpanerskich słuchawkach, tak uroczo. S:EFRI BADI DENS N...a nie, te ten bit U:Już od dość dawna zajmuje się działem muzycznym, fajna i miła osóbka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 N: Wciąż ten sam i wciąż Skoda. A: Zgaduję, że to Islandia (pisze tam Iceland, więc...) S: Gif w spoilerze bardziej mi się podoba. Ogólnie sygnatura ładna. U: Często widuję, lubi anime i mangę, w przeciwieństwie do mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 N : No nie wiem czemu kojarzę z papryczką Chili ;-; A : ,,Ależ zacny kawał szlachto..." S : "Och dziękuję lordzie, mam za to focha *język* xd " U : Jest bardzo fajna kiedyś po nazwie myślałam, że to chłop Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 N: Może nowe skojarzenia? Niech będzie palma kokosowa A: Paint pisze esemesa i nagle widzi że reklamy atakują. S: Nawiedzam moja kochankę w nocy U: Przerobiła mnie na Furry 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 (edytowany) N: Zawsze kojarzył mi się z powtarzaniem jakiegoś zdania. A: Oxy, taki słodki. S: Oxy i Lola lub jak jej tam,a w spoilerze jeszcze Paint... Gif ma lepszą kreskę. U: W końcu go ubłagałam, by zmienił na liście mój nick z Malinusi, na MaLinkę. Mój szwagier. *rzuca się na niego i Ferecośtam z kosą* Edytowano Kwiecień 23, 2014 przez MaLinka Vessalius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 N:Jak zawsze, niby słodko, ale ten Pandorowato Masłowe nazwisko już nie jest. A:Oz rejdż, Oz demon S:Padora - spoko, daje okejkę, pieski do śmietnika. U:Też się wkręciła w te psowate z GMO. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrozny Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 N : Samochód. A : Anime kawaii sugoii desu. S : Kolejna manga/anime (?) U : Mnóstwo postów, dużo nagród, aktywna osoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 N : Koza, kotlet, klozet ;-; A : Jakiś szyderczy uśmiech. S : Tu też mógłby być taki uśmiech jak na Avatarze, zamiast śliniącego się kuca ;-; U : Nie chciał mi narysować requesta *chlip* Ale strasznie wnerwia mnie wymądrzając się bez powodu, więc go nie lubię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 (edytowany) To nie demon, to po prostu Oz. ;-; N: moje pierwsze skojarzenie: Octavia i Lyra jadą Skodą. A: Islandia z tego gif'a, co pare razy miała już w sygnaturze. S: Obrazek - uroczy, Gif - epicki. U: Narzeka, że jest nielubiana, a to mnie tu nie lubią. Znam ją od roku i nawet wspomniałam o niej w rymowance. Lubię. Fere... i Kozel... chcecie kosą po głowach? EDIT N: Ferecośtam, ale na zawsze Cass. A: Czy ona ma czerwone pazury? S: Wolę scenę jak Oxy obrywa telefonem, ale o gustach się nie gada. U: Moja siostrzyczka. Zrobiła mi papkę z mózgu i zaraziła "psami zombie". *wyciąga kosę. Złowieszczy uśmieszek* Edytowano Kwiecień 23, 2014 przez MaLinka Vessalius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 N:MaLinka Wersalka A:Szkoda, że taki mały obrazek, mało widać ;_; S:Hmmm, od jakiegoś czasu mam ochotę powiedzieć na głos "Zjadłabym psa", chyba już wiem czemu. U:Wykazuje zachowanie Yandere~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się