Spinwide Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 Nick: Srebrna Tarcza. Czyżby lubił srebrne tarcze? 5/10 bo przeciętny taki jakiś. Av: Twarz OC czyli ostatnio standard a więc standardowa ocena też 5/10 Sygna: Trochę bezsensu ale ja lubie bezsens :3 7/10 User:Wydaje się spoko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 Nick: Spinunununununusiu Avek: Dobre to, mroczne... zupełnie nie jak on Sygna: No tak, wciąż żal mu offtopa User: Spin to Spin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 Nick : Arjen super oryginalnie Av : Śliczny Sygna : Luniak :3 User : Super z niego wujek :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 Nick: Trum Avek: Fajny, przez jakiś czas miałem jako tapete Sygna: Fajna, zbaraniałem User: Fajny z niej avatar Discorda :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 Nick : Futurystyczny Awatar : Przyjemny . Nie no, jedwabny ^^ 9/10 Sygnaturka : Zacna 8/10 User : Lubi się napić Heleny . xD No bo kto nie lubi ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ver Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 Nick: Przypomina mi Cloud Chaser. To ktoś z rodziny? ;3 Avek: Kolejny pegaz... i dziwnym trafem nie kojarzę, OC? sygnaturka: Też czekam kolego... też czekam... User: Szczerze? To nie znam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 Nick : Oryginalny tylko te liczby psują efekt Avek : Dlaczego ta NMM na mnie warczy ? Sygna : Brak, ale cytat to święta prawda. User : Świetny i pomysłowy pisarz, fajnie się z nim gada, porządy ziom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Sierpień 19, 2012 Share Napisano Sierpień 19, 2012 Nick: Ares Prime Avek:Honor Sygna: Ciekawe czy ten robot zastanawia się co zrobić z tym piwem ;P. User: Fajny, prowadzi ciekawie postać w sesji rpg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Sierpień 19, 2012 Share Napisano Sierpień 19, 2012 Nick : Future Pony, po prostu ^^ Awatar : Czy wcześniej był z Mass Effecta ? Jak tak to tamten bardziej się podobał ^^ 7/10 Sygnaturka : Kiwająca główką Fluttershy, inteligentnie 9/10 User : Kiedyś się z nim spamowało . 9/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Sierpień 19, 2012 Share Napisano Sierpień 19, 2012 Nick: Cloud Kicker Avatar: Ciągle ten sam, ale mi nadal się podoba Sygnatura: Wszyscy na to czekamy User: Potrafi dobrze wypowiadać się o innych i także prowadzi cieakwe ozmowy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Sierpień 19, 2012 Share Napisano Sierpień 19, 2012 N: MacTavish czyli człowiek mydło! A: Rainbow z Luną na chmurce. Mi się podoba. S: Jak wyżej tylko, że na ziemi U: Jest Honorowym obrońcą Luny I ogólnie spoko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Sierpień 19, 2012 Share Napisano Sierpień 19, 2012 Nick : Niezwyciężony Awatar : Różowy 9/10 Sygnaturka : Sama prawda 8/10 User : Dawny dobry 8/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy Napisano Sierpień 19, 2012 Share Napisano Sierpień 19, 2012 Nick: Cloud Kicker Avatar: Cloud Kicker raz jeszcze. Sygnatura: Nie wiem co napisac, wiec napisze ze czeka na 3 sezon ^^ user: Wydaje sie calkiem przyjemny, jednakowoz nie mialem przyjemnosci poznac blizej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Sierpień 19, 2012 Share Napisano Sierpień 19, 2012 Cichy swoją drogą czekam na przyjęcie zaproszenia na Steam ^^ Nick : Cichy Awatar : Militarny 9/10 Sygnaturka : Anti-Hate 6/10 User : Wydaję się być dobrym Graczem w te forum ^^ Zauważyliście, że zawsze jest - Wydaje się .. ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorQ Napisano Sierpień 19, 2012 Share Napisano Sierpień 19, 2012 n:cloud kicker av :rysowany kucykowy komentator sygna : też czekam na 3 sezon user : wydaje sie ciekawy ( nie znam do końca ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Sierpień 19, 2012 Share Napisano Sierpień 19, 2012 Poznasz Nick : Kojarzy mi się z Gornem a tobie samemu ? Awatar : Flutterkowy ! Tylko jak by tło było jaśniejsze ( chmury ) to by było lepsze, zaufaj Sygnaturka : W niej piszę, że słucha : Systemu, Linkin Parku, Skillet . Już Cię lubię bro . 9/10 User : Na pewno nowy i świeżutki . Nie daj się wciągnąć w falę na Rozmówkach ! 9/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Sierpień 19, 2012 Share Napisano Sierpień 19, 2012 Nick: Cloud Kicker, nic dodać nic ująć Avatar:Cloud na chmurce i w słuchawkach. Sygna: Też nie wiem xD User: Fajny, forumowy spamer p.s: poprzedni był z Mass Effecta ale przeniosłem się na Bleacha(przynajmniej z avkiem). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Sierpień 19, 2012 Share Napisano Sierpień 19, 2012 Nick:Kucyk Przyszłości. Cuś jak super-żołnierz xD Av:FS na tronie chyba bo sie rozeznać nie mogę Sygna:Hmm. Znów standard jedna z M6 User: Nie znam całkiem ale wydaje się spoko I chyba lubi SF oraz Mass Effect. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Nick: Spinwide 6/10 Av: To mi wygląda na jakiegoś demona 9/10 Sygma: Ktoś wpadł w szaf (Uciekać!) 8/10 User: Nadal jest mścicielem starego offtopu ale mimo to spoko 9/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Temat jest bez sensu! Miało być ocenianie! Nick: 700jeiw Avatar: Mr. Alicorn Sygnatura: Oczęta. User: 600 postów w niecałe 3 miesiące, impressive. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Nick: Koala Ava: moja dusza płacze ;_; Sygna: hmmm wojenka? User: Wiecznie mu coś nie pasuje, ale ogólnie jest w porządku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Nick: Przeróbka imienia Paweł? 8/10 Av: Ja widzę Pyro z tf2 9/10 Sygma: Korporacja Umbrela= Resident evil= Uwielbiam tą grę i film 10/10 User: Może i forumowy psychopata ale jest spoko gość 10/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Nick: MrRadoxX Avek: Kod kreskowy, ty agencie 47 ty ;P Sygna: Pinkie co ty tam robisz ?! User: Nie znam, ale no poznam ;P Wydaje się ok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ahito Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Nick:Future Pony Avek:Fluttershy na tronie Sygna:Fluttershy!kocham jej te oczka User:Na pewno super Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 N:Jackpoint. A:Claude Speed z gta 3 :] S:Trzy userbary. U:wydaje się być spoko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się