Gość Nie sądzę Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 N: UkeŹ. Bardzo krótko, fajnie i tak dalej. Jest oke. A: Czkawka, wow. Nie przepadam za "jak wytresować smoka" ;-;. S: Ten sam co wyżej i ta druga, Astrid jak podejrzewam. U: Kojarzę, ale nie mam co pisać. Wiem jedynie, że ogarnia Harrego, też bym tak chciała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 N: Taki elficki i taki z filmu. A: Takie fajne SWAG'owe elfy w modnych okularkach. S: Tak to se możesz planować, ale skutek niepewny. U: Znam elfkę co się zwie i piszę z nią kiedy chce. Bo jest nawet ok. (Mimo spamu) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 N: Dłuuugi i wielokrotnie zmieniany, ale i tak spoko. A: Nie wiem co to za postaci i z jakiej bajki, ale ostatnio często je widuję na forum. S: To samo. U: Mój staaaaary znajomy, z którym full czasu nie gadałem... Mimo to spoko gość :enjoyj: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 N Tak często mylą jego płeć... Ech, a wystarczy najechać kursorem / spojrzeć na znaczek przy napisie "Płeć" A No cóż... Jako uczeń wolałbym nie mieć takiego dyrektora. Ale dyrektorkę, byle niezbyt starą... Ok, spokojnie Triste (wyłącz kosmate myśli - jak to nazywała je polonistka z liceum) S Hasbro trolluje bronies... wolę nie wiedzieć ile clopów powstało pomiędzy tą dwójką. U Całe szczęście, że to facet. Inaczej określenie "galerianka" byłoby ZBYT dwuznaczne. Tak czy inaczej, co ja bym bez bez niego zrobił. Jego regularnege uzupełniania galerii w Kąciku Muzycznym są bezcenne... Dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 (edytowany) N: To jeden z tych nicków, który się trzyma całymi miesiącami, co znaczy że właściciel przemyślał go dokładnie A: Jedna z najlepszych Flutterhy jakie widziałem S: Vinyl wiecznie żywa. U: Mistrz w pisaniu, zdobywca wszystkich nagród w konkursie Jeden z moich znajomych z dłuuugim stażem, ale stosunkowo rzadko rozmawiamy. Niemniej jest spoko i spoko prowadzi dział. I dzięki za utworzenie nowej galerii w dziale... xD Edytowano Czerwiec 24, 2014 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 N: Niezmienny, rozpoznawalny. A: Oj, Twalot coś przeskrobał... S: Niezmienna. U: Lubię, chociaż nigdy jak dotąd nie rozmawialiśmy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 N : Lis.. a lisy są fajne + A : Możecie se w tych piłeczkach widzieć kraje itd. Ale ja tam mam biało, czerwono, niebieską piłkę :3 S : Spoilerek, a w nim dużo i nic xdd niżej, pamiątka! U : Skoro nawet mnie lubi to ja ją tak samo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 N: Kiedyś był chyba dwuczłonowy, nie? Albo coś mi się miesza. W każdym razie, tak jest dobrze, prosty nick. A: ON MA CYLINDER S: Jakieś gadające zwierzęcia. Ale nie ogarniam o co chodzi XD U: Kojarzę z działu z grami XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 N: Jak dla mnie wszystkie nicki na forum są takie same A: Czkawka :3 ! S: Doby tekst, super stronki, szkoda że gif nie przedstawia mojego życia towarzyskiego ;-; U: Kojarzę z super pluszaków, super rysunków i super cosplay'ów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Nick: Tak jak wspomniała już BQ, nick postarza i dodaje powagi, choć nie pasuje do dziewczyny. "XD" również usunąłbym. Awatar: Jako fan Rarity, aprobuję. Bardzo mi się podoba, choć naprawdę nie lubię okularów tego typu i nie rozumiem zbytnio mody na nie. Sygna: Nie mam pojęcia o jaką jedność chodzi więc nie będę się wypowiadał. User: Kojarzę, niestety nie miałem okazji porozmawiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 N: Lubię angielskie nicki, zawsze dobrze brzmią ^^. Co prawda ta "pogoń za złotem" z niczym mi się bliżej nie kojarzy, ale propsuję, A: Crystal Rarity - fabulous. Użytkownik musi ją lubić, bo ostatnio na avku często tę klacz widuję. Najbardziej spodobała mi się ta mroczna Rarity, ale ta kryształowa tutaj całkiem sympatyczna i śliczna , S: Hmm... Mamy jedną z sióstr Pie, która trzyma piękna gitarę w swych kopytach. Ale jak się kliknie, to pojawia się Octavia. Zarówno jeden, jak i drugi obrazek super. U: Tajemniczy, gdyż mało o nim wiem. Ale jest zdecydowanie z tych lepszych, jeśli chodzi o forum. Kulturalny, bezkonfliktowy, dobrze moderuje dział, nawet rysuje. Dlatego użytkownik na medal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 N: W skrócie Im. A: Nowy, postać z jakiegoś anime, ale fajna jest. S: Najstarsza gra świata, "Kamień, nożyce, papier" xD U: Spoko ziomal, jeden z porządniejszych, znamy się od xx czasu i nigdy się nie kłóciliśmy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 N: Nadal niezmienny i dalej uosabia fandom. Ogólnie fajny jest A: Twilight karana przez Celestię, całkiem spoko, choć mocne saucy. S: Wciąż buziak pomiędzy Piekielnie Pie, a Applejack, urocze. U: Znam go od dość dawna i jakoś nie pamiętam, byśmy się jakkolwiek między sobą pożarli. Ogólnie jest fajny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 N: Sosna, rozpoznawalny i taki drzewiasty. A: ...Te białe pixele wokół obrazka... S: Została zmieniona! O_O U: Lubię, więcej nie mam do powiedzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 N: Kiedy byłem mały to lisy były moimi ulubionymi zwierzętami. Nie wiem co oznacza ''chan'' ale daje niezły akcent. Nick w niezmienionej formie co się chwali. A: Serbia jak miewam, Nie jetem fanem polandball-a ale całkiem ciekawie przedstawienie. S: Pozostała w niezmienionej postaci, a zdania nie zmieniłem, wąska i uporządkowana. U: Jak najbardziej sympatyczna, często aktualizuje statusy które najczęściej zawierają rożne ciekawostki. Jest w porządku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 N : Taki tam Wilczek, który nie da sobie wmówić Ó zamkniętego A : To jest ten... zapomniałam jak to... na pewno lata XD S : Spoiler! *klik* omomom pamiętam jak smoki były moimi ulubieńcami U : A dam okejkę, bo lubię . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 N: Słodkie jak te cukierki Szwedzkie z Ikei. A:Bardzo lubie taki styl ubioru, ten pchlarz wszystko psuje :c S: U:Z jednej strony bym zatłukła, a z drugiej przytuliła i nie puszczała, hmmm. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiusz fuks Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 N: Samochód Octawi i Lyry A: Chińska bajka (?) S: Zdjęcie mojego auta U: Uzależniona od tego forum, nie ma życia, ale to wciąż mój człowiek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 N : Kojarzy mi się z jakimś ptakiem.. ;- ; ale czemu? .-. A : s : Nie wiem dlaczego one płaczą kiedy powinny to zignorować/cieszyć się. U : Nienawidzę tego typa. Nie lubię... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 N: Jak wilk A: Przypomina mi taki 19 wieczny styl (nienawidzę liter rzymskich ;- S: Król Oxy U: Jedna z ulubionych użytkowniczek :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 N: Zawsze mi się kojarzyło ze stokrotką i podstawówką A: Myślałam, że to OC, ale Rarity też ujdzie. S: Teraz każda chce być gamerką... U: Nie znam. Lubi pchlarze i przeciwieństwie do reszty, nigdy nie myślałam, że to starszy facet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 N: Zawiera jedną z moich ulubionych klaczy. A: Jakiś nowy, ale nie wiem kogo przedstawia. S: Fajny samochodzik xD U: Fajna Pegasis, zdobywczyni wielu nagród i sporo pisząca na forum, ale jeszcze nigdy nie gadaliśmy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiusz fuks Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 N: Jeden za wszystkich A: Kara zahaczająca o znęcanie seksualne. Dla mnie spoko chociaż art jajców nie urywa S: Awwwwww U: Dał mi pkt reputacji więc go lubię. Po za tym nieźle spamuje i ma dużo reputacji. kojarzę głównie z tematów o artach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 N: Całkiem fajny, ale ja bym sobie zmieniła A: Nie podobają mi się tego typu avatary, ale jak kto lubi S: Ujdzie w tłoku U: Kojarzę, ale nie mam zdania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiusz fuks Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 N A więc lubisz się śmiać tia? A Jesteś chłopcem, czy dziewczynką? S Chińskie bajki, fuj U Albo zmieniła nick, albo pierwsze widzę :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się