MacTavish Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Nick:Moonlight Avatar: Moonlight w samej postaci, bardzo ciekawa postać Sygnatura:Bardzo dobre rysunki, a jest ich więcej User:Niedawno poznana osoba,ale za to bardzo miła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 N: Światło księżyca A: Prawdopodobnie własny rysunek (zresztą ładny) S: Jej rysunki. U: Wyjechała do Zakopanego. Wraca jutro. A o sobie coś napisze jak będzie miała wenę EDIT: N: Powiązany z Modern Warfare (człowiek mydło atakuje!) A: RD z Luną na chmurce. S: To samo jak wyżej tylko, że na ziemi. U: Nie gryzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Nick: MrRadoxX Avatar: Kod agenta 47 ( ciekawe czy tego samo produktu co w pierwszej części ) Sygna: Mroczne złe i różowe ! User: Nie śledziłem go, ale też lubię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Therinius Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 nick: Future Pony - hmm... przyszłościowy Avatar : Flutterka na swym tronie. Nie mam pojęcia z jakiego uniwersum ale git Sygna: Pacze pacze i nie mogę przestać U zytkownik ogólnie spoko. Często widuje na offtopie 9/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrzodzio Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Nick: Therinius Avatar: Luna Sygnatura: Luna User: Nie kojarzę ale lubię jak każdego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Nick: Wrzodzio... watwatwat Avatar: yyy no ten... 47? Sygnatura: cytat nawet spoko User: oh god, nie znam kompletnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 N: Czarne coś-tam A: Uśmiechnięta Daring Do S: Daring Do na linie U: Miała bardzo blisko do forumowego zjazdu, odbiera ludzi z dworca (Handel ludźmi?). Jest nieoficjalnym awatarem Daring Do - Kucykowego odpowiednika Indian'y Jones'a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 Nick: niezwyciężony został przezwyciężony Avek: Pinkie Pie Sygna: Ja również User: Jest spoko, polubiłem go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ahito Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 Nick:BezimiennyKot1(gothic sie kłania,oh YES !) Avek:No musze przyznać że mnie rozwalił totalnie,jest super Sygna:to samo,ale dodatkowo Flutterka fajne oczy ma User:Czytałem jego posty,jest naprawde wporządku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Therinius Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 Nick : MrRadoxx Avatar : Dałbym głowę, że to gdzieś widziałem. Co nie zmienia faktu że fajnie się prezentuje Sygna: \m/ Slipkno i Pinkie, która widzi cię zawsze!!! ZAWSZE!!! Użytkownik: Nieznam zbyt, ale często widuje przy muzyce 9/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SystemShy Napisano Sierpień 28, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2012 Nick: Therinius Avatar: Luna - fajny ale widziałem lepsze Sygna: .... wymiarowa ... A tak to spoko bardzo ładna User: cos widziałem cos kojarze ale nie za wiele. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 Nick: Windows, Linuks, a może amelinium? A, no i cichy. Av: Zacny! Sygna: SB :3 User: Spoko człowiek. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SystemShy Napisano Sierpień 28, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2012 Nick : tisos ... sos pewnie pikantny xD Avek: fajny ale czemu nie kucyk?! Sygna: F16 strasznie głosna menda -.- Ale to jest F-22A, Systemku ;_; A co ja znam sie na tym czy co XD User: jest inkwizytoręę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 Nick: Tisosek... brzmi tak niewinnie... niepokojąco niewinnie... Avatar: Minimalistyczny, ale pasuje. Sygnatura: Cóż... samolot User: A tam, lubią cię. I dzięki za organizację meetu Damn it, prawie zdążyłem. EDIT: Nick: Utwór świetny, też lubię Comę Avatar: Dziwne trochę te słuchawki, ale awatar ciekawy. Sygnatura: Awwww.... :3 User: Bardzo go cenię, sporo mi pomógł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 Nick: taki śmieszny: Ti w sosie Ale innego już mieć nie może xd Av: dziwny xd Da hell is dat. Sygna: fajny obrazek ^^ User: więcej niż fajny ^^ I lubi młotek Fosika Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ahito Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 Nick:Niklas,kojarzy mi się z Niclasem z Gothica II 9/10 Avek:bardzo uroczy,chciałem napisać,że to derpy,ale tego nie jestem pewien 8/10 Sygna:Twilight,bardzo fajnie w tej sygnie wygląda, 9/10 User:Nie znam za dobrze,ale raczej ma jakąś władze na tym forum,więc nie śmiem nic złego powiedzieć 8/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 Nick: Jackpoint Avek: Gdzie się podziałyy stare bejsbolle !!! Sygna: I gdzie samochód ?! User:Fajny często występujący w offtopie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 Nick: Kuc przyszłości Avek: Mhoczna Fluttershy Sygna: Kiwająca główka ^^ User: Jest spoko, lubię go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 Nick: Radek ^^ Avek: Kod paskowy Sygna: Pinkie i nieumarli (chyba ) User: Jest spoko, też cię lubię ^^ (i zna się na Gothicu ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 Nick: Kotek Avek: Fus ro yay ! Sygna: Fluttershy w skórzanej czapce User: Często widuję na forum, fajny gość ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matjas Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 Nick: KŁucyk pszyszłosci :3 Avek: Fluttershy jako zero :o Sygna: Ta Flutterka się dziwnie buja :C Ona chyba czegoś chce ode mnie User: Na pewno uroczy i słodki :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 Nick: Majtas... dziwny nick. A nie, to Matjas Avek: Nie widzę go :/ Sygna: Fragment SB User: Kapitan Kociej Załogi... muszę się do was zapisać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 Nick: Skoro nie ma imienia to czemu nazywają go bezimienny? Av: Fluttershy która wygląda epicko w hełmie Sygnatura: *słyszy FUS RO YAY i leci przez cały pokój* Może mnie ktoś zdjąć z tej ściany? Bo przez ten krzyk się do niej przyczepiłem. User: Jest prorokiem. Podziel się ze mną twoją wiedzą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ahito Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 Nick:wiej007 Avek:własne OC,fajne,choć mroczne Sygna:Jak już wiele razy wspominałem,czarne tło,pazury,i ocka fajnie wyglądają user:jest spoko,bardzo dużo siedzi w grach i zabawah,lubię go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Nick: Jackpoint Avek: Widzę, nowy Sygna: "No dobrze, cieszę się" ^^ User: Jest spoko, często go widzę w dzisiejszym off-topie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się