MacTavish Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Nick:Jackpoint Avatar:Na wiki piszą,że ma na imię Claude,ale ja tam dalej tego nie wiem Sygnatura:Każdy ma swój gust muzyczny, twój należy do tego dobrego User:Rzadko kiedyś,coś pisze,ale gdy już to robi,jest to ocena poprzedniego użytkownika.Ogółem spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Nick: MacTavish Ava: Śpiąca Luna z RD na chmurze. Sygna: Tu z kolei płacząca Luna z RD...ale nie na chmurce User: Jakoś za dobrze nie znam, ale chyba jest sympatyczny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Trochę zaczynam spamować w tym temacie,ale to już ostatnia ocena na obecną chwilkę, ponieważ trafił mi się w miarę znajomy user z widzenia:P Nick:Pawlex Avatar:Kiedyś był Pyro i było spoko,teraz jest coś tam(nie znam nazwy),ale także jest spoko Sygnatura:Kojarzy mi się z Resident evil,mój ulubiony film o zabijance zombie :3 User:Ogółem fajny,da się z nim popiasć na różne tematy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Nick: MacTavish Avatar: Luna śpiąca na chmurce RD. Sygnatura: Znów Luna i RD. User: Bardzo fajny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorQ Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 nick:Elizabetta av: RD z elementem lojalności czy jak mu tam sygna: znowu RD która wygląda jak ptak user:nie znam ale ciekawa userka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slender Mane Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Fajny awatar. Nie ogarniam co piszesz pod zdjęciem ale podejrzewam że fanfik. Podobają mi się twoje teksty. I więcej pomysłów nie mam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 N:MrRadoxX A:z Octavią S:zespół Slipknot wraz z Octavią U:posiada 4 punkty repu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Nick: Stratos Ava: Pan Niko Bellic Sygna: Znowuż Niko Bellic User: Jakoś rzadko widuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ahito Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Nick:Pawlex Avek:Slendero-podobny,choć to nie on...,ogólnie fajny 7/10 Sygna:mi to parasolke przypomina...,ale ogólnie ni mam zastrzeżeń,8/10 User:Jest spoko,nic do nie go niemam(jak do każdego na tym forum...) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 Nick : Kojarzy mi się z Check pointem . Awatar : Bardzo fajny, no i kozacki ^^ Sygnaturka : Fragment piosenki User : super, naprawdę fajny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 Nick: Tak jak jeden pegaz, Cloud Kicker, kopacz chmur Avek: Cloud Kicker budząca się z koszmaru? A może ujrzała coś strasznego, np. pielęgniarkę z taaaaaaką strzykawką. Sygna: Broń Republiki, drżyjcie wrogowie! User: Ogarnięty user, już nie byle świeżak, sporo reputacji, ogólnie pozytywnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 N: Arien A: Zacny art. Luny milordzie S : Kolejny art Luny .... ładny U: Spoko user ... dał mi uprawnienia do działów NLR VS SE Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 @Arjen - Dzięki za miłą ocenę Tak samo o tobie sądzę. I to jest Daisy na Awatarze, ha ! ^^ Topic : Nick : Niebieski Drift tak mi się to kojarzy Awatar : Właśnie, zawsze mi się podobał. Super, naprawdę spoko Awatar . Sygnaturka : Ołów.. Ołówek Power ! Baj Spromultis . Fajnie .. User : Spoko, zawsze lubiłem (chodziarz słowa nie zamieniłem xD ) i zwracałem uwagę na super Awatar . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrzodzio Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 N: Kopacz chmur A: Daisy (chyba źle spała) S: Z takim sprzętem to byśmy wojnę w pół godziny wygrali U: Złego słowa powiedzieć nie mogę. I ogólnie taaaaaaaaaaaaaki użytkownik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 Nick: Czyżby przeróbka Wrzodu? tzn. Wrzód na d**ie?....ciekawe...xD Avatar:Not sure it's a something important or just stamp ._. Sygna: Cytat z nie wiem czego,so nothing to do here. User:Pierwszy raz widze xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ahito Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 Nick:Oryginalny,podoba mi się ! Avek:Taki trochu ponury(choć mój nie lepszy XD),ale ogólnie nie mam zastrzeżeń... Sygna:fajny cytat User:ogólnie nic nie mam do niego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Wrzesień 15, 2012 Share Napisano Wrzesień 15, 2012 Nick: Jackpoint Avek: Znów ten sam ^^ Sygna: Mapa do Colgate ?! User: Fajny, teraz prowadzi temat z pytaniami do Colgate Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buziol Napisano Wrzesień 15, 2012 Share Napisano Wrzesień 15, 2012 Nick: OK, ale szału nie ma... Avek: Gif! I to jaki! I'm lovin' it! Sygna: Fajna, urocza i choć nie mam na imię Patryk, to i tak przytulę User: Przyjazny jak kucyk z jego avatara:fluttershy4: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Wrzesień 15, 2012 Share Napisano Wrzesień 15, 2012 Nick: Ahzek avatar: RD. Sygnataura: cytaty i obrazek. User: Nowy, ale waydaje się być fajny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Wrzesień 15, 2012 Share Napisano Wrzesień 15, 2012 N: Elizabetta, czyli avatar Rainbow Dash A: RD z elementem harmoni. S: Znowuż RD. U: Nic do niej nie mam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ahito Napisano Wrzesień 15, 2012 Share Napisano Wrzesień 15, 2012 Nick:Stratos,kojarzy mi się z pewnym zacnym samochodem Lancii... Avek:O! Heavy,a gdzie Sasha ? XD Sygna:Nikuś,mój drugi(po Claude Speed) ulubiony bohater gta,sygna jest zacna,i mi się bardzo podoba ! user:jest superowy ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrzodzio Napisano Wrzesień 15, 2012 Share Napisano Wrzesień 15, 2012 Nick: Jackpoint Avatar: Taki jak na początku istnienia jego konta. Sygnatura: Przekierowuje do tematu jego autorstwa. User: Powiedziałem o nim już tyle rzeczy na offtopie, więc nic już mówić nie muszę Dodam tylko, że zakumplował się chyba ostatnio z Colgate. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Wrzesień 15, 2012 Share Napisano Wrzesień 15, 2012 Nick: Wrzodzio Avatar: Uuu ma go od dawna. Sygna:Cytat User: No nawet spoko :] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Therinius Napisano Wrzesień 15, 2012 Share Napisano Wrzesień 15, 2012 Nick:Future Pony ( Oryginalny ) Avatar: Fluttershy. Please. Fluttershy.Stop ( Hipnotyzuje ) Sygna: Ogólnie fajny użytkownik. Rozsądnie prawi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Wrzesień 16, 2012 Share Napisano Wrzesień 16, 2012 Co prawda nie jestem godzien, by kogokolwiek oceniać, ale to w końcu zabawa nie? Nick: Therinius Również bardzo oryginalny. Podoba mi się. Avatar: hmm... Szczerze? Luna do oryginalności za bardzo nie podchodzi. Sygnatura: To co wyżej User: Nie miałem z nim jeszcze styczności, ale jak czytałem jego posty, to wydaje się bardzo ogarniętym człowiekiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się