Ahito Napisano Wrzesień 20, 2012 Share Napisano Wrzesień 20, 2012 Nick:Nister Avek:fajny,taki alienowy Sygna:żółnierz przyszłości,bardzo ładne wykonanie user:pare razy widziałem,więc wydaje się być spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 20, 2012 Share Napisano Wrzesień 20, 2012 Nick: Jackpoint Avatar: Git avek, postać z GTA Sygna: numer GG i informacja o chęci do rozmowy User: Jest spoko, lubię go, lubi on GTA i Fluttershy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Wrzesień 20, 2012 Share Napisano Wrzesień 20, 2012 Nick:tric Avatar:Swój własny stworzony OC-syneczek Luny jeśli dobrze kojarzę Sygnatura:Nie mogę ze śmiechu,gdy ją widzę,więc wolę jej unikać XD User:Tworzy rysunki w swoim stylu, które także coś w sobie mają takiego ciekawego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrzodzio Napisano Wrzesień 20, 2012 Share Napisano Wrzesień 20, 2012 N: MacTavish A: RD i Luna S: Dla odmiany Luna i RD. U: Włóczy się po tym forum i wydaje się być dobrym człowiekiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorQ Napisano Wrzesień 21, 2012 Share Napisano Wrzesień 21, 2012 nick:wrzodzio dośc nietypowy av: glejt z czwórkami na środku sygna:nie ma obrazka ale jest za to cytat dający dużo do myślenia user :ogólem spoko ale niestety nieznam :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 N: KorQ A: Fluttershy ze słuchawkami S: Całe mane6 ze spluwami <3 U: Nie znam go zbytnio, ale wydaje się być spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 Nick:Bluedraft Avatar:Jego OC rysowane własnoręcznie przez Spromultisa(tak głosi napis w sygnie) Sygnatura:CM bluedrafta ukazujący ołówek User:Czytałem kilka postów i wynika z nich, że jest pomocniczym i miłym userem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BanditGC Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 Nick: Kojarzy mi się z komputerami apple Avatar: Rainbow nie pasuje do ciemnego tła Sygna: tu już nieco lepiej wpasowana User: Słabo kojarzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ahito Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 Nick:Bandit221,yay,mamy bandziora na forum XD Avek:Mol... chciałem powiedzieć Celestia w ramce Sygna:znaczek CSA,niestety nie wiem co to jest,;ale bardzo ładnie wygląda User:widizałem parę razy jego posty,jest wporzo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 Nick: Jackpoint ciekawy chodż kojarzysz mi się z Kantorem Avek: Ziomuś z Gta3 Sygna: Jego gg User: Ciekawy użytkownik nawet miły Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 Nick: Hairity, Rainbow Crash, Spitty Pie, Apple Teeny Flutterguy (sorry, nie mogłem się powstrzymać) Avatar: Bardzo fajny, Fluttershy Sygna: Poradzi sobie bez niej, jest też cytat. User: Za bardzo nie znam :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaqp Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 Nick : Tric (brzmi całkiem podobnie Avek : Namalowany, sądze przez niego, może być Sygna : Bardzo piękna tymczasowa sygna zastępcza z Scotaloo User : Widziałem jego temat z rysunkami, ładne, z innej strony go nie znam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 Nick:Yaqp Avek:Heh.. mi się podoba Sygna:Bardzo fajna (Ta z RD XD) A ten teścik Umm.... Mądry XD User : Spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 Nick: imka2000 Avatar: Niema to jak miły uśmiech na początek dnia Sygma: Znane hasło w kucykowym stylu. Użytkownika: Lubi grać w minecrafta. Chodź jest z nami od kilku miesięcy jest aktywna na forum. Przybyła na forum zapewne z zaproszenia brata ciotecznego znanego jako wiej007 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 N: Chief, czyli szef nie wiem czego. A: Fluttershy. S: Derpy rozwaliła system U: Niestety nie znam, ale wydaje się być spoko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 N: Stratos A: Gruby z tf2 S: Najprawdopodobniej jego OC U: Nie znam go lecz chyba lubi poznawać nowe dusze i wydaje się całkiem miły Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 Nick: Ralmir Avatar: Pinkie Pie co dorwała trampoline. Sygma: Apple Bloom uganiająca się za swoim uroczym znaczkiem. Użytkownik: Nie znam go za dobrze, niestety jest w naszym gronie od niedawna, wiem tylko że bardzo chciał być na Zgorzeleckim (mini)Ponymeet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nister Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 N: Chief A: Gut Fluttershy S: Dat doklejane oczy U: Grywa w jaka to gra/film/klip ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 Nick: MrRadoxX Avatar: Octavia przerobiona na metal. Sygma: Zdjęcie zespołu Slipknot. Użytkownik: Osobiście nie znam. Fan Metalu lubiący takie zespoły jak Pendulum, Metallica, System Of a Down, Sabaton. MrRadoxX może nas nauczyć że hejt czasem popłaca, bo pociąga nas do sprawdzenia tego czego zhejtowaliśmy. Tak kilka osób jak i użytkownik nade mną mogą zostać Brony. + Bonus dla Ciebie http://www.youtube.com/watch?v=bqTdRW_GxuI&hd=1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Wrzesień 27, 2012 Share Napisano Wrzesień 27, 2012 Nick: Chief Avatar: Fluttershy Sygnatura: Derpy i jej lampa nocna. User: Wydaje się być spoko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ahito Napisano Wrzesień 27, 2012 Share Napisano Wrzesień 27, 2012 Nick:elizabetta Avek:RD we własnej osobie Sygna:też RD,sygna nieziemaska ! User:Avatar Rainbow,więc jest 20 % cooler,ogólnie spoko użytkownik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrzodzio Napisano Wrzesień 27, 2012 Share Napisano Wrzesień 27, 2012 N: Jackpoint A: Główny bohater z GTA3 (na chwilę obecną nie przypomnę sobie jego imienia) S: 2 Pac i słynny motyw z uważaniem iż grafika nie jest najważniejsza. U: Spox Men!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorQ Napisano Wrzesień 27, 2012 Share Napisano Wrzesień 27, 2012 n:wrzodzio A: talizman z czwórkami s:ciekawy cytat U: wydaje sie być ciekawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Wrzesień 27, 2012 Share Napisano Wrzesień 27, 2012 Nick : Kurek Awatar : Fluttershy ! Sygnaturka : AK47, M4, UZI i tak dalej .. Fajnie ^^ User : Spoko, spoko gracz jak i User . Lubi sobie pożartować z mojego nicku a ja z jego. Tak Korek wiem, że to twoja słabość ^^ 10/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 27, 2012 Share Napisano Wrzesień 27, 2012 Nick: Cloud Kicker Avatar: Jakbym widział swoją minę po zagraniu w Slendera Sygna: Twilight User: Za bardzo nie znam, kiedyś miał (o ile dobrze pamiętam) avatar narysowany przez Spromultisa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się