Ahito Napisano Wrzesień 27, 2012 Share Napisano Wrzesień 27, 2012 Nick:Tric,prawie jak Trixie Avek:jego OC jako podwładny Princess Luny,ogółem wygląda perfect Sygna:ciągle ta sama zarąbista sygna,ciągle nie znalazł swojej normalnej sygny XD user:jest naprawde fajny i miły Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz96 Napisano Wrzesień 27, 2012 Share Napisano Wrzesień 27, 2012 Nick: Jackpoint Avatar: gieroj z GTA3 dzierżący narzędzie do rozwiązywania problemów Sygnatura: zawiera 2 błędy interpunkcyjne i 2 błędy fleksyjne User: jeszcze nie zdążyłem poznać, ale wydaje się spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrzodzio Napisano Wrzesień 27, 2012 Share Napisano Wrzesień 27, 2012 N: Tomasz96 A: Prawdopodobnie jego OC S: Cytaty Goethe i Lenia. U: Nie znam za dobrze ale skoro założył konto na tym forum to jest spoko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Wrzesień 27, 2012 Share Napisano Wrzesień 27, 2012 N: Wrzodzio A: Pieczątka z zespołu Kaliber 44. S: Nie ma pomysłu na sygnę, więc dał cytat. U: Lubi rap tak jak ja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nister Napisano Wrzesień 27, 2012 Share Napisano Wrzesień 27, 2012 N:Startos A:Heavy S:OC i napis Jestę bógię powietrza D: U:Dophra reputacja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Wrzesień 27, 2012 Share Napisano Wrzesień 27, 2012 N: Nister A: Przypomina mi Quarianina z Mass effect S: Żołnierz przyszłości U: Nie wiem nie znam ale wygląda w porządku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Wrzesień 28, 2012 Share Napisano Wrzesień 28, 2012 N:BlackHawk A:Fajna (nie)zawiłość topologiczna S:Oczy(z czymś mi się kojarzą) U:Na razie nic nie wiem ale wygląda spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Wrzesień 28, 2012 Share Napisano Wrzesień 28, 2012 N:kochamchemie Wiem, że nie taki jest zamysł nicku, ale dla mnie jest śmieszny (nie mówię tego w negatywnym sensie) A:Derphy i muffinki. Ładnie wygląda S:brak U:Gada od rzeczy, więc jest w porządku. hmm... zabrzmiało za mało pochlebnie... Jest spoko! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ahito Napisano Wrzesień 28, 2012 Share Napisano Wrzesień 28, 2012 Nick:MrRadoxX Avek:metalowa octavia Sygna:slipknot,dobry zespół + userbar informujący,że jest fanem Octavii User:znam go dosyć,jest spoko,lubi metal i octavie,doskonałe połączenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Wrzesień 28, 2012 Share Napisano Wrzesień 28, 2012 Nick: Jackpoint Avek: Ten co zawsze, pasuje do profilu Sygna: hmmm...murzyn ? User: Fajny gościu, jest ok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Wrzesień 28, 2012 Share Napisano Wrzesień 28, 2012 Nick: Future Pony Avek: Jeden z nielicznych na tym forum, któremu udało się zmieścić animowanego awatara w 60kb'ach. Sygna: Pomysłowa i niepowtarzalna. Tylko kto to jest ten Patryczek? User: Bardzo rozpisany. Zasmucił go warn za sygme, którą prawdopodobnie dostał niesłusznie. Ale nie przejmuj się ja też dostałem warna za link Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrzodzio Napisano Wrzesień 28, 2012 Share Napisano Wrzesień 28, 2012 N: Chief A: Fluttershy S: Masowe rzyganie tęczą. U: Jak większość ludzi na tym forum, czyli spoko koleś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BanditGC Napisano Wrzesień 28, 2012 Share Napisano Wrzesień 28, 2012 N:Skojarzenia z Gothic 1 A:Od kilku lat nie słuchałem K44 S:A O.S.T.R.'ego to w ogóle nie słuchałem U:Aż go zacytuje "Jak większość ludzi na tym forum, czyli spoko koleś." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aggar Napisano Wrzesień 28, 2012 Share Napisano Wrzesień 28, 2012 -NICK - każdy z nickiem z numerem zdaje mi się być spambotem. -AVATAR - Nie jest tak beznadziejny jak mój, ale mój ma być beznadziejny z założenia. -SYGNA - To są jeszcze jakieś inne csa po za Canadian Space Agency? -OCENA KOŃCOWA - Wtapia się w tłum tak bardzo, że jutro już go nie będę pamiętał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Wrzesień 28, 2012 Share Napisano Wrzesień 28, 2012 N: Aggar z czymś mi się kojarzy i to nie z Aragornem A: Pióro z psa S: ---------------------- a chuja nie ma U: Gadatliwy jak na pióro, jest spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano Wrzesień 28, 2012 Share Napisano Wrzesień 28, 2012 Nick - BlackHawk kojarzy mi się tylko z helikopterem Avatar - Naszywka z nieznanym mi znakiem Sygnatura - przerażające oczka patrzące głęboko w duszę Użytkownik - Zbyt często udziela się w off-topie, wydaje się być miły Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaqp Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 Nick: Ralmir, z niczym mi się nie kojarzy, chociaż po wpisaniu tego w GoogleGrafika wyskoczył mi jakiś Turek przed autem Avek : Epicka Pinkie, poprostu super, 10/10 Sygna : Kręcąca się AppleBloom + 10 do epickości ^^ User : Nie znam, ale to zapewne dlatego że jest z nami dopiero tydzień Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 Nick: Yaqp Avek: RD kibic Sygna: Piękne słowa. User: A fajny, jeśli się mylę niech mi udowodni że tak nie jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 Nick: Future Pony, podoba mi się (żeby nie mówić po raz tysięczny przyszłościowy...) Avek: Legendarna, hipnotyzująca Fluttershy... Sygnatura: ... Teraz również na sygnaturze! (znowu) User: Niestety nie miałem okazji z nim rozmawiać. Z postów wynika, że w porządku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorQ Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 N: Lukpik nie kojaży mi sie z niczym A:nie widze S;twi i data pierwszego warna U;spoko user w klanie w bf3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ahito Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 Nick:Korq Avek:Fluttershy,yay! Sygna:Jego prywatna kucykowa armia User:Prawdopodobnie jest spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 N: Jackpoint A: Nie zpamiętam jego imienia, ale wiem że występuje w Galactic Football S: Cytat 2paca U: Spoko gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aggar Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 N: Jak srający Kratos? A: Wszyscy lubią TFII. Wszyscy lubią postacie wykreowane przez Valve. S: Nie urywa piór. U: Nie mam zielonego pojęcia kim jest, ani jaki jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 Nick - Skromny coś... Avek - aniołowe piórko S- Nie ma ? nieładnie, znaczy że leń jesteś. User- nie znam niestety Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nister Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 N:Ares Prime Avek: Fajny rycerz S: Hmm transformers i piwo D: U: Lolol tak dużo postów a nie kojarzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się