Future Pony Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 Nick: Nister Avek: Fajny, taki trochę postapokaliptyczny ;D Sygna:Nie wiem z czego to jest, ale nie jest źle. User:Widziałem, widziałem !!! Ale nie prowadziłem z nim żadnej rozmowy. Raczej jeden z tych spokojnych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrez Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 Nick:Future pony(kucyk z przyszłości) Avatar:Sweetaśna Fluttershy Sygna:Również tylko z tabliczką User:Nie kojarze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nister Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 N: Torrez A: W imię służby! S: Jest za duża, długo jej nie będziesz miał U: Nowy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 Nick: Nister Avek: No niezły av. Sygnatura: Pow! Pow! Ratatatata. Fajna broń. User: Niestety nie znam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 Nick: Tric (jestem raperem a nie zerem) Łatwy do zapamiętania, przyjemny w wymowie Avatar: jest ok, tylko ten hełm trochę za duży mi się wydaje Sygnatura: Moja bania jest zbyt słaba, by to zrozumieć... User: Nie miałem z nim styczności jeszcze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 N: Lukpik A: Twilitght S: znowuż Twilight oraz data 1 warna. U: Nie miałem okazji go poznać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 Nick: Stratos Avatar: Poprzedni był lepszy ;_; Sygnatura: Mojej roboty, a na sygnie jego OC. User: Nawet znam. Jest bardzo aktywny w zabawie ''X czy Y'' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 Nick : Tric (kojarzy mi się z jakimś lekarstwem Avatar : Najprawdopodobniej OC w zbroi NLR Sygnatura : Rym o scootaloo Użytkownik : Nie znam ale bardzo podoba mi się styl jego prac. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ahito Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 nick:Ralmir avek:Pinkie O_O,wystarczy że coś o nim źle powiem,to ONA mnie dorwie O_O Sygna:Applebloom zachowywująca się jak pies User:Jest wporządku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aggar Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 Już mam ares, niech wam będzie i nawet piórko zachowałem n: Nadal jak czytam ten nick widzę Kratosa na kiblu. a: Nie jest ważny wygląd awatara, lecz treść jaką ze sobą niesie. Uwielbiam. s: Kaleczenie Polskiego języka nie jest zabawne. u: Nadal go nie znam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ahito Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 nick:aggar avek:pergamin sygna:fajna,ale długo jej nie będziesz miał... user:mój nick kojarzy mu się z Kratosem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aggar Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 Spoko, zrobiłem kilka z serii robo-twilight aby trollować pierwszego broniego jakiego spotkałem Następna będzie adekwatna do stanu po usunięciu tej sygnatury PS. Ostatni opis był do Sratosa, nie ciebie. Dziwne rzeczy się tu dzieją.... nick: Lepiej niż standardowy avek: hmmm hym hyhmm sygna: Coś o tym, że poprzednie pokolenie zamiast zostawić nam coś w spuściźnie jak poprzednie pokolenia okradły nas zistawiając problemy, zniszczoną planetę i same dłógki. A teraz jeszcze zganiają na nas winę. Nie, nie zganiają. To anturalne, że każde pokolenie o nastepnym i poprzednim źle sie wyraża i zawsze w tym samym kontekście. A dlaczego? Bo sdą inne. user: Słyszałem, ze jest człowiekiem, ale nie będę mówił kto takie plotki roznosi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 Nick: od tyłu pisze Ragga Av: Kawałek papieru Sygma: Twi: Skanuje... Obiekt Wiej007... Cel zniszczyc.... Ja: Oh shit User: Nowy na serwie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dybson Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 Nick: chyba nakazuje mi uciekać Av: ciekawy Sygma: chyba dzisiaj nie zase... User: nie spotkałem go wcześniej, ale jak widać dużo się udziela Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 N: Dybson, a nie Grubson? A: Gangsta Spike S: Cztery Flutterki U: Należy do tych 11% Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 N: No ewidentnie srający Kratos A: Jakiś ziomek z dużymi brwiami S: Unoszące się opary kibla Kratosa U: Nie znam albo nie pamiętam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrzodzio Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 N: BlackHawk A: Jakieś coś z celtyckim wzorkiem (chyba). S: Straszna i jakaś taka dziwnie hipnotyzująca. U: Złego słowa na chwilę obecną nie powiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 Nick: Wrzodzio Avatar: Kaliber 44 Sygnatura: Walnę cytat, walnąłem - pomyślał zapewne User: Chociaż nie ma dużo postów, to pisze tylko wtedy, gdy jest coś ważnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorQ Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 N. Mactavish kojaży mi się ze szkotem av. RD Z kimś tam S. Luna z RD U. Obronca luny nie znam ale hyba jest mily Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 Nick : KorQ, winiacz maybe ? Avek : Ta FS sie na mnie dziwnie patrzy O_O Sygna : Pif paf m6 z bronią skład. User : Nie znam, ale widuje xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 Nick: Trumusia! Av: Me gusta. Sygna: Rusz tyłek i zrób jakąś User: Świetna osoba <3 Czy, jak to ona mówi, "bista". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 Nick : Sosik ! Awatar : Samolocik . Sygnaturka : Też. Też samolocik . Odrzutowiec ! User : Jest z dynastii Blancos, nie miałem okazji popisać i popatrzyć co on tam knuje, ale wydaje się być spoko. Znaczy na pewno jest spoko, w końcu został Moderatorem ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorQ Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 N. Klaudia kicker Av. RD z paskiem ?? Wygląda jak ja gdy musze wstawać S. Twiligh canon U. Lubimy sie pośmiać ze swoich nicków . Spoko looz gosciu oraz sniper w tf2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 Nick : Korek, koreczek :3 Awatar : Flaterszaj . Sygnaturka : Mafijna rodzina z Ponyville . Jest po mojej stronie , NLR rządzi ! \m/ User : Spoko koleś, lubi się śmiać z mojego nicku, ale szybko się to kończy śmiercią.. prawda kotuś ? Taa, super gracz w tfa i w ogóle spoko znajomy ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaqp Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 Nick : Cloud Kicker Avek : Cute RD, jednak wcześniejszy był lepszy Sygna : Twi z wyrzutnią zwojów i mądrym tekście o Rindfleischettiketierungsaufgabenubertregungsgestesa User : Znam z kilkunastu tematów, jak najbardziej spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się