Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Nick: Spoko, luuzik 10/10 Avatar: Cały czas ten sam 9/10 Sygna: Tak jak wyżej, ale podoba mi się bo słodko to wygląda że tak powiem 100/10 User: Jest okej, często go tu można zauważyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 N: Oto my, Polacy...9/10 A Drzewa, śnieg, drzewa, niebo, drzewa 8/10 S Brak cytatów. Ale link jest U Widzę go często w offtopie i czasem poza nim 10/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 N: Bellamina A: Widać, że święta nadchodzą :] S: Pinkie i Pinkamena U: Widuję ją w tym dziale. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Nick: Dawcio Avatar: Rose. Sygnatura: Znów Roseluck. User: Spoko user, nie mam zastrzeżeń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 N Elizabetta A Wilczek na tle księżyca... S Epicka Dash U Bardzo miła avatarka RD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 N:BELLAmina jak już mówiłam ;P A:Rarity.. S:Coraz bliżej święta! U:Często ją spotykam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 N: Estherenn, ciekawa nazwa 9/10 A: Nowy, lecz o starej tematyce koto-ludzi 9/10 S: Zupełna nowość tutaj :o 10/10 U: Ostatnio coś się nie widzieliśmy wcale, ale myślę, że nadal się będziemy spoko dogadywali xD 10/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 N Wciąż ten sam, fajny 9/10 A Jutro też trzeba wstać...20/10 S Ten sam świetny gif 10/10 U Dobre towarzystwo to rozmowy, chociaż ostatnio go nie widziałam 10/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 N: No mogę napisać że fajny A: Panna Rarity na dzień dobry ? Dla mnie bomba. S: Fajny obrazek a cytat to od jakiegoś mędrca z Azji zapewne U: Wydaje się sympatyczną osobą. Nie poznałem bliżej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 N: Ciekawy, podoba mi się 10/10 ^^ A: Piękny, genialny i po prostu brakuje słów by go opisać. Głowa też mi chodzi jak paczę na niego xD 10/10. S: 10/10 też U: Wydaje się w porządku, jak większość z tego forum zresztą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 N: Fajny i ciekawy 10/10 A: Oryginalny awek 10/10 S: Oryginalna z fajną muzą xD 10/10 U: Znamy się już trochę, spoko osoba, do pogadania i pogrania 10/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 N 10/10, tak zwykły i oczywisty, że aż oryginalny i niepowtarzalny A Bez większych zmian, 5 minut to szmat czasu...10/10 S Księżniczki EVERYWHERE 10/10 U Czasem gadamy na Skypie, chociaż nasze rozmowy ograniczają się do powiania xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Nick: Ujdzie jeszcze, ale taki zły nie jest 8/10 Avek: Już jakiś nowy, ale podoba mi się ^^ 10/10 Sygna: Non stop ta sama, no cóż z jednej strony smutek z drugiej radość 7,5/10 User: Często ją tu można zauważyć, jednakże nic do niej nie mam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 N: 10 za PL A: Drzeewaa S: Link, do którego nie chce mi się wchodzić. U: Nie znam, ale ocena będzie pozytywna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 N: Swahili - coś jakby z Afryką 10/10 A: Super kucyk, Trixie zawsze super wygląda xD 10/10 S: :o Intrygujący ..... 10/10 U: Jedna z niewielu pegasis na forum, raczej jeszcze nie rozmawialiśmy, ale raczej się dogadamy xD 10/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 N:Bez zmian,jak zawsze A:Ciągle ten sam S:Ciąfle tak samo wspaniała U:Miły i dobry gust do książek ma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 N: Kropka :3. A:Różowy... A nie, czerwony. S: Lubię czarne koty. U: Pegasis, dlatego pozytyw. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 N Jak jakieś jedzenie 9/10 A Beautiful and Pretty Trixie 20/10 S Szczera...10/10 U Nie znam, ale mam nadzieję poznać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 1. 10/10 2. 9/10 (dziwna poza) 3. 9/10 (ładnie narysowane, ale nie wiem, czemu mi się te 9 nawinęło) 4. 1000000000000.../10 (pomaga mi w ficu, jest fajna) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Nightmare (uprzedziłaś mnie więc... here we go again) NICK - Ok, wiem że chodzi o kucyka, ale rozłóżmy to na czynniki pierwsze: "bella" - piękna; mina - twarz (lub mina co to robi BUM jak się na nią nadepnie, ale ja wybieram to pierwsze). Podsumowując - "Pięknatwarz", "Piękneoblicze" Ładne - 10/10 -AVATAR - Jakby to ujął Król Julian: Morris tam się jakiś chaos dzieje! Nie do ogarnięcia! Ja domyślam się, że Rarity stroi się na spotkanie ze Spikiem -SYGNA - fajny obrazek i jeszcze fajniejszy podpis. Krótko, zwięźle, węzłowato i na temat - 10/10 -OCENA KOŃCOWA - bardzo sympatyczny user, który pomaga jeszcze sympatyczniejszemu userowi pisać ciekawie zapowiadającego się fica. Nick - mimo że jej nie znam to wydaje się być zupełnym przeciwieństwem swojego nicku. Ma poczucie humoru, jest bardzo sympatyczna... kurcze nie znam jej, ale nie da się jej nie lubić Avatar - lubię tą świąteczną serię. Nic dodać nic ująć - 10/10 Sygnatura - Ok, nie przepadam za animowanymi sygnaturami bo mulą stronę, ale ta o dziwo działa płynnie. A do tego przedstawia jedną z fajniejszych scen - 10/10 Ogólnie - Pisze znakomicie zapowiadające się opowiadanie, ożywiła mój temat... jak to mówił Siara - "Ty jednak jesteś De Beściak" EDYTKA Sygna: Cóż.. Każdy ma smutne momenty w życiu, a do dziewczyn jakoś sam nie mam zbytnio szczęścia ale co poradzić, może się to kiedyś zmieni. O i teraz dylemat mam, ale łap te 9/10. Szczerze? Od wielu lat cale moje zycie to jeden wielki "smutny moment", a najmniejszym, o ile w ogole jakimkolwiek problemem jest tu dziewczyna. Od lat powtarzam sobie: "moze kiedys sie to zmieni" - owszem, zmienia - na gorsze 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Nick: Bez jakiejś rewelacji, ale jedno trzeba przyznać że jest krótki i fajnie się go wymawia 6,3/10. Avatar: Jako że lubię takie klimaty to dam mu 10/10. Sygna: Cóż.. Każdy ma smutne momenty w życiu, a do dziewczyn jakoś sam nie mam zbytnio szczęścia ale co poradzić, może się to kiedyś zmieni. O i teraz dylemat mam, ale łap te 9/10. User: Da się lubić, widać że potrafi pogadać mądrze, nic do niego nie mam . A i zapomniałbym ma świetny gust muzyczny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 N:Z niczym mi się nie kojarzy,lecz łatwo je zapamiętać 9/10 A:Taki bardzo...zimowy 10/10 S:Nie ma ani cytatu,ani obrazka,lecz ma link i życzy miłego słuchania ^^ 8/10 U:User aktywniejszy ode mnie mimo iż konto założył później ode mnie 11/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 N:Lubię maliny :3 A:Świąteczna Derpy,całkiem fajnie S:Też świątecznie U:Sympatyczna,pomaga mi zdobyć stronę 666 w banowaniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Nick: Estherenn. Avatar: Fajniutki. Sygnatura: Fajny kotek. User: Kot, pijaczyna Ale tak na serio bardzo miła i fajna userka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Nick: Moja Malinka, nawiazanie do tytułu serii^^. 12 to wiek, więc tu też bez żadnej rewelacji. Nick oceniam na 8/10 Avatar: W końcu jakiś uśmiech, lepsza uśmiechnięta Derpy niż smutna 10/10 Sygnatura: Kolorystycznie moim zdaniem nie pasuje. Zamiast niebieskiego można było by użyć srebnego tła, byłoby bardziej estetycznie^^. Derpy też tak nie na miejscu, ale za to, że jest to sygnatura zrobiona, a nie ściągnieta z internetu daje 7/10. Ogólnie: Malinka jest dobrym użytkownikiem, miło było ją pocieszać jak miała chandrę. Daje jej 8/10 Zaraz ocenie Elizabettę, ale kot woła Nick: Pierwszy raz widzę taką wersję imienia Elżbiety (chyba, że twoje imię Eliza^U^). W obydwu przypadkach genialne w swojej prostocie 10/10 Avatar: Odrazu do głowy mi przychodzi Winnetou i inni Indianie. A do tego to wszystko się rusza. 10/10 Sygnatura: Superowa Dashie. Jej zajebistość przekroczyła obecnie poziom 120%. Tutaj też w pełni zasłużone 10/10 Ogólnie: Wszystko wygląda ciekawie, ale po postach widzę, że pisze bardziej lakonicznie. Gdyby tutaj był shoutbox, to by sie ciągle tam udzielała. W dodatku...jest piratem. Daję dyszkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się