Gypsy Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 N: Za bardzo memowate 6/10 A: To już fajne 9/10 S: 10/10 wystrzałowa U: nie znam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 N: Oryginalny. A: Christmas Trixie, podoba mi się S: Szczera... U: Sympatyczny :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poppi Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 N: Nawet fajny, ale jakby to ująć.. zbyt... Wyrafinowany? w każdym bąź razie nie w moim guście A: Bardzo ładny S: BAAARDZO mi się podoba, jest super! U: Nie znam- nie oceniam, ale wydaje się miła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Bellamina: N: Nick od siostry Pinkie, kojarzy mi się ze słynnym fanficiem. A: AJ na świąteczno wiesza bombke. Pasuje teraz S: Znowu Applejack z liną w ustach, podoba mi sie ta sygna U: Bardzo dużo udziela się w dziale Pinkameny, cieszy mnie to. Osobiście nie rozmawiałem, ale wydaje się bardzo dobrym kandydatem na kogoś więcej niż jest obecnie... duży plus. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 N:Orginalne myśle że innej Syrenki Arjen nie znajde A:Ładna ta luna S:Duża Luna... 10/10 U:Nie znam.... a szkoda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 N: Syrenka...kolejna syrenka...ale zawsze Podoba mi się A: Luna. Bardzo ładny art S: Pasuje do avatara U: Nigdy nie rozmawiałam, ale jest moderatorem...jakoś musiał zachwycić swoją osobą, skoro doszedł do tak wysokiego stanowiska. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujek Tadek Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 N: 7/10 A: Kojarzy mi się z zombie apokalipsą, więc 9/10 S: 8/10 U: Pomocnica Pinkameny :O Źle mi się to kojarzy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 N: Chaos, 10/10 A: Trixie :3. S: Lyra *-*. U: Nie znam, ale wydaje się być miły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 N: Orginalne 10/10 A: Lyra! :3 S: Slitfire :3 10/10 U: Nie znam ale wydaje sie być miła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 N Ladny, nawet bardzo. A Swiatecznie S Tez calkiem calkiem U Wydaje sie bardzo sympatyczna osoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poppi Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 N: Nawet fajny, ale nie w moim guście, kojarzy mi się z klasą i wyrafinowaniem A: Fajny, bardzo tajemniczy S: Nawet fajna, podoba mi się U:Za często zmienia awatary i sygnatury Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Nick: Poppi. Avatar: Słodka Fluttershy. Sygnatura: Znów Flutter. User: Widać, że kolega lubi Fluttershy, wydaje się miły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 N: Fajny, 10/10 A: Wilczek :3. S: Dashie, w epickiej pozie. U: Nie znam, ale wydaje się być miła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 N: Swahili, nietypowy. Fajnie brzmi A: Lyra. S: Spitfire. Be lateksowego kostiumiku w dodatku. U: Wydaje się być b. miła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 N: Bellamina A: No szczerze...nie mam zielonego pojęcia, ale jest ok. S: Fajna, podoba mi się U: No z tego co widzę to spoko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 N: Future Pony A: Świąteczna Fluttershy S: Jak miło U: Miły regent Flutterki P.S. Mój avek jest z Fallout: Equestria Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melody Warbleness Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 N: Trzecia siostra Pinkie A: Z Fallout: Equestria S: Mój ulbiony fragment piosenki i dwa odzwierciedlenia Pinkie U: Sympatyczna pomocnica Pinkameny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Nick: Meldy. Oryginalny, kiedy na forum rejestruje się miliard ''Fluterek'' Avatar: Uśmiechnięta Celestyna z aparatem na zębach. Niezły. Sygna: Fluttershy. Nie podoba mi się, bo za żółte :I User: Nie znam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 N: Tric. Wskazuje na skłonność do sztuczek A: Kłet. Bardzo ładny zresztą S: Tekst piosenki zapewne - bliżej mi nieznany U: Wiem tyle, że rządzi u Neurotycznej Bibliotekarki i raz czy drugi wymieniliśmy słowo czy złośliwość na SB Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 N: Dolar. Ach, te pieniądze A: Derp. S: Reklama tłumaczeń xD U: Nie znam bliżej, ale wydaje się bardzo w porządku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 N: Bellamina, bardzo ładny. A: Słodki. S: Słodka. U: Miła osoba, choć nie znam jej długo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 N:Swahili. Orginalny... taki hawajski A:Lyra :3 *aj lajk it* S:Ładne,nawet bardzo U:Nie znam,a szkoda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 N: Pani Octavia A: Świąteczny S: Ja cię mogę tulnąć :3 U: Nie znam, ale wydaje się miła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megaxsardas Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 N ciekawe .... A ciekawszy S najbardziej ciekawa U ciekawa milordzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 N: Oryginalny kojarzący się z serią Gothic A: FS na niebieskim tle, które znajduje się na białym S: brak U: nie znam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się