Chay Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 N: Coś mi on przypomina... A: Niezła humanizacja S: U: Jeszcze nie miałam przyjemności poznać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Nick: Chay. Taki, prosty, ale fajny. Avatar: Świąteczna Włinyl. Podoba mi się, tylko avatar nie ma wymiarów 200x200. Sygna: Gif z Pinkameną. Słaba jakość. User. Nie znam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 N: Kotiek ^^ Avatar: Twilight, która ani nie rusza główką ani świąteczna nie jest :(. Sygna: A tam taki tekst.. User:Bardzo fajny....taki...kobiet kot ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 N: Future Pony, coś z przyszłością. A: Flutter świąteczna :3. S: U: Wydaje się być miły, choć nie miałam okazji poznać bliżej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 N: Zapachniało Afryką. A: Lyra. Bardzo ładnie. S: Prosto i przyjemnie. U: Userkę bardzo lubię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulquiorraschiffer0420 Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Coś takie ...... ze wschodu (nie Rosji). Słodki świąteczny. Psychodeliczna. Nie znam niestety. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 N Ultra wiewiór A Gif z Fluttershy' S Tak to jest, jak się je tęczę U Nie znam, ale może to się zmieni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 N: z niczym mi się nie kojarzy A: najprawdopodobniej martwy kucyk S: ciągle ten sam, pokazuje pinkie i pinkamene U: zmienia avatary częściej niż ja skarpetki (żart), znam ją tylko z tego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 N: Zawiera w sobie delikatną sugestię łuskowatości. A: Bliżej niezidentyfikowana postać. S: Prosty a genialny komiks. Ubawiłem się setnie. U: Gdzieś mi się już rzucił w oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 N Prosty A Derpy z listami S Świetne tłumaczenia świetnych ficów U Rozmawiałam, ale krótko. daje się, że to się niebawemzmieni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melody Warbleness Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 N Przypomniało mi się dzieciństwo Pinkie... A Z Fallout: Equestria po raz kolejny. S Taka...różowa!!! U Jedyna w swoim rodzaju. Wyjątkowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 N: Wybitnie melodyjny. A: Zdecydowanie cieszący oko. S: Cieszy oko jeszcze bardziej. U: Nie moge powiedzieć, żebym znał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poppi Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 N:Przeciętny, według mnie się nie wyróżnia ;] A: Ta Derpy jest urocza ^^ S: Nic z niej nie rozumiem U: Nie znam, nie oceniam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 N Kojarzi mi sie z Pippi La...e, nie umiem tego napisac xD A Cookieshy S Flutterka, jak zawsze sliczna U Nie znam, nie oceniam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Który ja już raz oceniam Bellaminę? N: Bellamina, ładny. A: Słodkie, atak HHHNNNGGG. S: Niewiele się zmieniła, dalej bardzo ładna. U: Znam tak z widzenia, z tego co zauważyłam, miła osoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Hello again Suahili N - co ja się będę powtarzał - oryginalny, łatwy do zapamiętania i świadczący o poczuciu humoru A Lyra... komentarz zbędny. Ocena poza skalą S Co jeszcze mógłbym o niej powiedzieć? Unikaj latania w burzy, bo ewentualne wyładowanie może uszkodzić elektronikę U Na pierwszy rzut oka i kilkanaście następnych (co pająki potwierdzają) bardzo sympatyczna, miła i w ogóle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Hello djsound N:Fajny, nie wiem co jeszcze można powiedziec niestety ;( A:Mam banana na twarzy przez tą Lyrę xD S:Lyra, więc fajnie :3 U:Nie znam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 N Mniam A Miałam go kiedyś Podesłać ci wersję bez tła? S Fryka rysuje! Yey! U Nie znam za dobrze, ale patrząc na datę rejestracji lubi jedenastki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 N Mniam A Miałam go kiedyś Podesłać ci wersję bez tła? S Fryka rysuje! Yey! U Nie znam za dobrze, ale patrząc na datę rejestracji lubi jedenastki Proszę, podeślij :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Ok, oceniam Frytę. N: Kojarzy mi się z frytkami C:. A: Pinkamena, fajny. Wkrótce pewnie będzie bez tła, więc jeszcze lepszy. S: Link, skromnie, a ładnie. U: Widzę, że miła, choć bliżej nie znam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 N: Sawahili A: Toż to Lyra na poduszce S: Spitfire + Nick U: No nie poznałem, ale nie mam też żadnych zastrzeżeń Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 N:Future Pony A:Uwielbiam Futterkę :3 S:J.W. U:Nie znam, ale chyba lubi Flutterkę :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Frytko, prześlę, jak tylko znajdę N: Smaczny A Już niedługo będzie bez tła... S Link do rysunków U Wydaje się sympatyczna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Dzięki N: Kojarzy mi się z Silent Ponyville A:Rarcia :3 S: Kiedyś ją narysowałam xD U:Też wydaje się być miła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poppi Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 N: Jak go czytam mam ochotę iść do McDonalda... i znów jestem głodna... A:"słitaśny" S: Fajnie rysujesz ;] U:Nie znam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się