FaithFire Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 N: Nick znany (nie zabijasz ludzi prawda?) A: Fajny ale widziałem S: Fajna ale wstaw obrazek! U: Super user, dobry doradca w przypadku problemów życiowych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 N: kojarzy mi się z walczącym ogniem A: Twili i Luna ... takie słodkie S: nie ma obrazków D: U: fajna osóbka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 N: Zwierzę . A: Połączenie myszy i psa? S: Mysz . U: Fajnie rysuje, ma nagrodę za drugie miejsce w konkursie "Rarity waszym natchnieniem". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Nick: Kojarzy mi się z językiem Suahili Avatar: Sygnatura: Podoba mi się :3 User: Nie znam, ale wydaje się w porządku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 N: Moim zdaniem bardzo szlachecki A: Jak zawsze jeden z Mane6 nudy! S: Buuu kocham cię??? O: Ogólnie to go nie znam, ale widzę że jest częstym bywalcem OffTopu. Więc razem wychodzi mi: 6/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 N: jacob.zvierz... hmmm.. zwierzęcy XD A: ŁOOOGIEŃ!! XD S: RD w majestatycznej pozie U: A widziałem go nie raz w wielu tematach na forum, wydaje mi się być spoko osobą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 N:Oryginalny i dobrze współgrający z avatarem> A:Dobrze zrobiony , bez zarzutów S:No cóż Co kto lubi ^_^ U:Jak widać Narcystyczny materialista Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 N Postać z serialu, ale za to moja ulubiona ^.^ A Pinkie w okularach słonecznych S Całkiem ładna, ale ten vector z Pinkie jakoś nie wtapia się w tło U Nie znam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 N:Mega Oryginalny <3 A:Nie mogę oderwać oczu ! Kocham ! S:Ciekawa :> U:Wygląda miło , chociaż nie miałam przyjemności bliżej poznać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 N:jedna z postaci MLP lubię ją ale nie moja ulubiona A:spokojny i różowy S: Różowiasta na maksa U: wydaje się miła ale osobiście nie znam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 N: Drzewo? Ponumerowane drzewo. A: Ale faaaajny S: Obrazka nie ma ale prawda w nim zawarta - U: Spoko user, parę razy mnie zbanował Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 N:Oryginalny A:Sweet ^_^ S:Palenie ludzi na stosie Takie sprawy U:Fajny user , aktywny w zabawach i dziale wyżal się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 N: Szlachecki i Pinkiemski A: Pinkie is cool S: Uśmiechnięta pinkie + szlachecki napis O: Nie raz ją widziałem na forum i widzę że to spoko pegasis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 N:Kubuś zwierzaczek :3 XD A:Chyba śmierć na koniu S:Epic and cute :3 U:Śmierć.Z tego co pamiętam ma konto na http://princess-luna.cba.pl/ .Miła osóbka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 N: Kojarzy mi się z malinami. A: Manga? S: Nie mam grzechu U: Nie znam ale wydaje się spoko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 N: Orginal A:Nice:megusta: S: Palenie ludzi na stosie:ming: Cos nas łączy U:Fajny user. Lubi palic na stosie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 N:Fajny ^_^ Już mówiłam z czym mi się kojarzy w innej zabawie A:Ciekawy i tajemniczy S:Eeee Pani granat pocałuj pana granat ? xD U:Nie znam ale wygląda sympatycznie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 N: Hehe uwielbiam, chociaż mało kreatywnie 8/10 A: Pinkie zawsze mile widziana, chociaż mogłeś znaleźć bez tego białego tła 6/10 S: Z podpisem no no 9/10 U: Spoko nawet udało mi się ją zapamiętać, a to już coś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 I znowu ktoś mnie ubiegł... N: Zawsze będzie mi się kojarzył z filmem A: Nie kucykowy. Nie wiem z czego, ale niezły. S: Umm... facet z pieczątką na czole? U: Nick kojarzę, usera nie za bardzo (pamięć szwankuje?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 N:Jak wpiszesz go w google to wyskakuje Triste Cordis wita Mlp i sporo jego postów xD A:Muzyczny ^_^ S:Ujęła mnie U:Nie znam ale chyba warto poznać :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Kwiecień 11, 2013 Share Napisano Kwiecień 11, 2013 N: Pinkamena Diane Pie A: Pinkie Pie S: Znów Pinkie. Widać, że ją lubi. U: Sądząc po reputacji jest znana na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 11, 2013 Share Napisano Kwiecień 11, 2013 N:Szarik Czterej pancerni i pies xD A:Rolf xD Uwielbiałam tą bajkę S:Rose <3 U: Nie znam ale podejrzewam że znany i lubiany Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 11, 2013 Share Napisano Kwiecień 11, 2013 N: Mówi sam za siebie. Pinkie <3 A: Również Pinkie <3 Wielbię ją więc jest super <3 I wygląda zajebiście w tych okularach~ S: RÓŻOWA MOC !!!!!!!! U: Nie znam, ale wnioskując że lubi Pinkie stwierdzam, że jest w porządku~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Kwiecień 11, 2013 Share Napisano Kwiecień 11, 2013 N: Ukeś, taki słodki. A: Ciekawy, choć nie gustuję w takich. S: Tanie wina . U: Szyje fajne pluszaki, jeszcze jej nie znam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Kwiecień 11, 2013 Share Napisano Kwiecień 11, 2013 N: Ktoś to już pisał ale mi także kojarzy się z językiem Suahili. A: Fajny. Kiedy nadejdzie zabawa? S: Me? Troll? Never? U: Sympatyczna userka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się