Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 *w którą nie grałam N:Princess Celestia...Tia...Celcia...Celestyna...not bad A:Łakoma Księżniczka na brzydkim,białym tle S:Dziwny gif celestii,szczególnie grzywa dziwna jest .-. U:Nie znam,rzadko widzę,widać że jest fanką Celestii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 To ja tu jestem największym fanem N: Mrs? Powinno być Mr! To w końcu jest mąż A: Znów ustawione zdjęcie Mariana z monopolowego... Wy coś razem knujecie S: Nie ładuje mi się. U: Skoro to jest mój mąż to jak bym go mogła nie kochać? Ślicznie wymusza uśmiechy na rodzinnych zjazdach i ma cudnego szczurka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 N: Insomnia znana w offtopie już dobrze. A: Spoko ta dziewczyna na nim, tylko nie wiem z jakiej "parafii" jest. S: Celestia bije wszystko co możliwe. U: Jest spoko Pegasis, najczęściej spotykaną prze zemnie w tym temacie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 17, 2013 Share Napisano Wrzesień 17, 2013 Nick: Bronies i Pegazis, nie przypominam sobie żeby był zmieniany, dobry i kojarzący się przyjaźnie. Avatar: Podobnie jak Insomnia, zapewne lubi Celestię. Sygnatura: No cóż, jedna z najlepszych na forum, czarne czasy nadejdą powiadam dla forum, gdy BiP zmieni sygnę. User: Dobry kolega z forum, ochroniarz, człek o złotym sercu, miły dla niemal wszystkiego co na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 17, 2013 Share Napisano Wrzesień 17, 2013 (edytowany) N: Ciągle się zastanawiam czym jest ten Cartman, ale nigdy nie chcę mi się pytać wujka google. A: Super historia - super avatar S: Zgadzam się w 100% U: To jest Daffy i Daffym będzie, Edytowano Wrzesień 17, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Wrzesień 17, 2013 Share Napisano Wrzesień 17, 2013 N: Wilk. Lubię wilki. A: Bardzo mi si podoba. Uwielbiam gogle. S: Kilka linków i helikopter. Not Bad. U: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 17, 2013 Share Napisano Wrzesień 17, 2013 Nick: Maisha. Trochę jak mieszać, może innym w głowach. Ciekawy nick. Avatar: Nie mam pojęcia co to może być. Na pewno zwierzę. Ogólnie rzecz biorąc wolałbym tego nie spotkać. Chyba, że to tylko takie wrażenie. Sygnaturka: Trzy linki, dwa stampy, bardzo fajne, jeden obrazek z TF2, już nie taki fajny i ukryte przesłanie o mnie. Userka: Nie znam jej osobiście, a i raczej na forum rzadko się widujemy. Może kiedyś poznamy się lepiej, na razie ten punkt zostaje otwarty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Wrzesień 17, 2013 Share Napisano Wrzesień 17, 2013 N: Po prostu Tomek A: Avek taki zwycięzki, ale tak jakoś źle mi się kojarzy ;d S: Cytaty, ciekawe. U: Nie znam, nie wspominam go niemile, więc chyba dobry z niego człowiek . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 17, 2013 Share Napisano Wrzesień 17, 2013 (edytowany) N:IMESZ A:Jaka słodka ta Sweetie Belle,pewnie fanart z tej przeróbki piosenki Katty Perry z Button Mashem S:Jeden z najsławniejszych cytatów Luny w gifie,why not? U:Nie za bardzo znam jednak wydaje się być miły :3 Edytowano Wrzesień 17, 2013 przez Mrs.Octavia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 N: Myszter Łoktavien Niesamowicie niesamowity. A: Marianek zawsze na topie! Nice. S: Nadal mi się nie wyświetla U: Utalentowana kobita z charakterkiem, lubię to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 N: Bezsenność, to na co obecnie cierpię (dajcie mi w końcu te studia...), fajny. A: Princess Mi Amore Cadenza - ładny . S: Wow, strasznie mi się podoba :3 . U: Nie znam bliżej, ale na pewno ma świetny gust do awatarów i sygnatur . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 Nick: Wiem że mesh znaczy zazębiać, niestety nie wiem co znaczy to słowo + i na początku. Awatar: Średni. Nie podobają mi się oczy. Sama Sweetie Belle... Ją bardzo lubię. Ale rysunek ogólnie trochę zbyt prosty. Sygnatura: Motyw bardzo znany i bardzo popularny, jak Luna ostatnio. Niemniej - z oczywistych przyczyn - podoba mi się. User: Nie znam, ale tytuł sugeruje dużo... dobrego. Odwiedziłam profil, który niestety nie daje zbyt dużego pola do popisu... Muzyka, muzyka... Ale jaka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 N: światło nocturnu podoba mi się A: wciąż ta sama świetna czacha S: płonące auto widywało się takie obrazki w grach U: nie miałem okazji bliżej poznać czy choćby pogadać na SB ale wydaję się dość ogarnięta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 Nick: Dużo lepszy bez tych numerków które były tam kiedyś. Podoba mi się. Avatar: Nie lubię/oglądam anime więc nie wiem kto to. W każdym razie nieźle się prezentuje. Sygna: Userbary m.in. ze Spitfire. User: Kojarzę dość dobrze, jednak nie miałem okazji pogadać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 Nick: Kojarzy mi się ze Sknerusem Mc Kwaczem. :3 Bardzo pozytywnie. Avatar: System of a Down, nie przypadli mi do gustu, ale skoro ich lubisz, to się tego trzymaj. Sygnatura: Idealnie się zmieściła z wyskością, a już puush leciał żeby zgłosić. W każdym razie fajna ^^ User: Nie znam, częsty użytkownik offtopu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 N: Hybryda kaczora Daffy'ego i Erica Cartmana zawsze mi się będzie podobała A: On zginie chyba jeden z lepszych gifów jakie widziałem, oczywiście duży plus. S: Garfield i stara, życiowa prawda ;d. Też fajny. U: Stale widuję na SB. Nie trolluje, nie obraża, czyli porządny użytkownik . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 N: Oryginalny, wcześniej nie spotkałam się z takim. A: Wolałabym żeby miała czarne a nie zielone źrenice... S: Soł macz fan. U: Nie widzę za często. Jak na razie nic nie powiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roześmiany Jacek Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 Nick: Trudno ocenić. Plus taki, że nie jest to coś w stylu "RarityxDe" Avatar: Cżyżby Smile.dog? Jeśli nie, to i tak fajny :3 Sygnatura: Co by o niej powiedzieć...? Uży(d)tkownik: Mało o niej wiem, jednak fajnie rysuje :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 (edytowany) N: Nie wiem kto to, ani co to znaczy ale na nick pasuje, fajny A: Ahhh.... te stare czasy. Kiedy kreskówki były jednak rysowane. S: Opis osobowości, niezły rozrzut. U: Nie znam, ale sprawia dobre wrażenie. Edytowano Wrzesień 18, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 N:Wilczek :3 Ładny i oryginalny A:W wersji png był by lepszy ale tak jak jest teraz też nie jest zły S:Helikopter,pewnie wojskowy ale co ja tam wiem? U:Widuje w Off-topie jednak nie znam,mogę jedynie powiedzieć że ma ładne OC,bardzo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 N: Octavia zawsze spoko. A: Dat oczy. S: http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2013/09/0edf28531864330b93ceaf8617df1b74_original.gif?1379587290 U: Ossom human. Nie wiem co jeszcze powiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Nick: Maisha, fajny, taki wiejący oryginalnością. + Avatar: Psychodeliczne stworzonko, zdające się obserwować każdego przechodnia. Sygnatura: Ten Jack Sparrow jest epicki ! Oprócz tego parę linków. User: Lubi sobie zaktualizować status, ma epicki avek, lubię ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Nick: Szop Pracz. Chmmm, nietypowy. Avatar: D'awwww, taki słodki szopek Jak można go nie lubić? Sygnatura: A ty mały złodzieju xd Ciekawa, nie powiem. User: Reprezentuje wysoki poziom inteligencji wypowiedzi. Widać, że ogarnięty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 N: Damikkos kojarzy mi się z greckim imieniem podoba mi się. A: Patrząc na grzywę chyba Dashie z aviatorkami, prosty, ale ciekawy . S: Dużo małych, ale wygląda to schludnie + linki. U: Nie znam, brak opinii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 (edytowany) N: Fajny krótki i konkretny ! A: sweetie belle nie wiem co ja zrobiłem ale przepraszam S: The fan has been Doubled U: Przyjemny i miły user byle tak dalej ! Edytowano Wrzesień 20, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się