The Valkyrie Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 N: Sympatycznie brzmi. A: Szary kucu z wesołym wyrazem pyszczka. Może być. S: Linki, helikopter, nic specjalnego. U: Nie znam, to się nie wypowiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Nick: Walkiria. Tytułowa postać w dramacie muzycznym Wagnera, chyba model helikoptera. Stereotypowo coś jak amazonka. Niezłomna, mimo, że niby słabsza płeć. Plus. Avatar: Kobieta z plakatu. Socjalistycznego plakatu. Pracująca ku chwale swojej ojczyzny i dla siebie samej mieszkanka kołchozu. Plus. Sygnatura: Nie ma, lecz czasem lepiej nie mieć, niż pisać głupoty. Bez plusa, ale nie znaczy to, iż źle uczyniłaś. Użytkowniczka: Czasem widuję ją w offtopie, czasem poza. Osobiście nie znam, więc nie mogę ocenić rzetelnie, choć z postów zdaje się być rozsądną osobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 N: Taki prosty, tak po prostu Tomek, w każdym bądź razie zwyczajnie, choć oryginalnie A: Koleś trzymający czerwoną flagę- oryginalnie, nigdzie się z takim nie spotkałem S: Prawdziwa prawda U: nie miałem okazji poznać bliżej, poprzez to, że go często nie widuję, ale nie wydaje się złem wcielonym więc na plus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 N: Taki drewniany nick Ha-ha-ha.... A: Nie lubię anime ale to jest ciekawe S: Bezpośrednio pokazuje że jest wielkim fanem Spitfire. U: Czasem się widujemy na forum, ogólnie fajny user. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 N: Wilku, wilku, wilku. A: Ossom. S: U: Spoczko user. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Nick: Nie płacz Maisza bo tu miejsca brak, na twe babskie łzy. Avatar: Całe życie na psychodelicznym stworzonku, bardzo plus. Sygnatura: That Jack Sparrow is da best, kocham. User: Nie lubi się rozpisywać w tej zabawie, spoko userka, lubię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 N: Nowy nick bardzo mi się podoba A: No jaki nick taki avatar S: he he heh fajne. U: Zmienił styl ale i tak pozostanie Daffym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 N: Ten sam, znajomy. Spoczko. A: Fufny. S:Ten obrazek jest taki genialny. U: Spoczko user, czasami ma fajne pomysły. Nie mam zastrzezeń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 N: Maisza - skojarzenie z bardzo ładnym, rosyjskim imieniem . A: Kosmiczny pies jest świetny . S: Linki, Jack Sparrow, bezcenna mina Scouta w spoilerze . U: Na offtopie wydaje się być sympatyczną użytkowniczką . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 N:Kojarzy mi się z "img" lub jakimś programem do muzyki A:Jaaaaaka słodka Sweetie!!! *tiki ręki i lekkie rzyganie tęczą* S:Trochę rozpikselowany gif z luną,not bad U:Wydaje się być ogarnięty i sympatyczny,lubi SB Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 (edytowany) N:...za pewne miała fazę na Octavię kiedy się rejestrowała na forum..równie dobrze mogła się wzorować na nicku Mrs.Scratch... A: Nie jestem pewna,ale to chyba Szwacja...nawet ładny... S:Widać,że nowa sygna od Chief'a...nawet...nawet U:Co tu mówić...lubi Hetalię..za pewne wciąż yaoistka... Edytowano Wrzesień 21, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 N:Hmmm...słodko. A:Yh,Ciel S:Gif z Oz`em z jakiegoś dziwnego AMV,not bad U:Super-duper pezymizm mode on,myśli,że nikogo nie obchodzi i,że wszystko robi źle i ogólnie jest bee.Wielbi Demono-Ciela i Oz`a z anime o krwiożerczy królikach (?),pewnie nadal hejci Yaoi itp Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 N: Taki kulturalny nick A: On coś czuje do tej pocztówki S: Fajnie wygląda ale nie wiem o co chodzi i może to lepiej U: Fajna userka, najwidoczniej na pewno lubi anime ale nie w ten drażniący sposób Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 (edytowany) N:...szczerze widziałam tu już kilka nicków z "wilk" A:Ładny...nawet na swój sposób uroczy S:To samo co wyżej...te światełka są ładne... U:Jeszcze nie wiem za dużo nim...uwielbia samoloty,helikoptery itp. Edytowano Wrzesień 21, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 N: Dal mnie za bardzo przesłodzony... A: Strzelam że chłoptaś z jakiegoś anime S: No cóż, grunt że ukryte w spoilerze U: Rzadko widuję na forum, niczego o Pani nie wiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 N: Pawlex - z hurtownią mi się kojarzy , ciekawy. A: Uri Boyka, dobrze widzę? ciekawy, męski . S: Bardzo ładna :3 U: Na SB widuję, chyba w porządku człowiek . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 N: Imesh - Reklama nowego proszku do prania + A: Słodka Belle, nice. + S: Typowa Luna + U: Fajny user którego jeszcze nie znam, prawdopodobnie jest nowy na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 N: Może cierpi na bezsenność Jako nick spisuje się dobrze A: Fajny, a pod pewnym względem -ciekawy S: Fajna i miła dla oka sygna U: Mało widziałem, ale na pewno nie należy do grupy tych ''złych'' userów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 N: Ostatnio wszędzie widuje wilki ;_: A: Spoko, to jeden z takich obrazków na które mogę gapić się bez przerwy S: U: Trochę z nim popisałem i złego słowa nie powiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 Nick: Taki program na Discovery Science, lubię ten program. Avatar: Zgaduję że jakiś typek z Call of Duty, fajnie się prezentuje. Sygnatura: Cod i cytat pana Jobsa, nie przepadałem za nim, ale mądre. User: Kojarzę, aktywny user, da się z nim żyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 N: Uwielbiam daffiego A: Daffy S: Daffy U: nie mieliśmy okazji żeby się bardziej poznac ale wydaje się ok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 N: Mój najukochańszy program który został zastąpiony Pogromcami Mitów! A: Screen z COD'a. S: Luna w COD? Niee, błagam tylko nie to.. U: Nie znam więc się nie wypowiem w tym punkcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 (edytowany) N: Insomniaaa, już tak mi znana. A: Celestia ze świetnej animacji. S: Celestyna zawsze spoko. U:Bardzo fajna userka. Edytowano Wrzesień 22, 2013 przez Maisha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 N:Namaste A:Schizo zwierz w kosmosie S:Jedno wielkie Wut? U:Ossom pipul który pinknie rysuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 (edytowany) N:Ładny,ale za czasów mojego nierozgarnięcia nie za bardzo oryginalny. A:Uroczy...Islandia...(dobrze pamiętam?) S:Ciekawa,ale niestety nie znam oryginału.(całego filmiku) U:W porządku osoba.Chyba nie lubi Ciel'a,ale nie przeszkadza mi to(bo ja Ciel'a tylko lubię,a Oz'a miłuję).Jak zawsze yaoistka. Edytowano Wrzesień 23, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się