Maisha Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 N: Always This same, always good.C: A: Dawno go nie zmieniała. S: Obrazek skromny co czyni go ładnym. Maiszu apruvs. U: Ossom pipul. Bardziej ossom ode mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 N: Wciąż ten sam. I nadal przypomina jakąś indyjską boginię Av: :Uśmiech szaleńca, który być może właśnie obmyśla na ile sposobów pozbawić cię końćzyn zawsze umili ci dzień S: DŻEK SPAROŁ. INTERNET WYGRANY. U: Widuję tylko w tym wątku, szczerze mówiąc. Nie lubi animczów ;__; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 N: Spinwide, może jest to nazwa jakiegoś bohatera, ale spełnia swe zadanie jako nick. A: Odrobinę soku malinowego, i włosy z rodem z DragonBall S: Taki mały szpaner U: Mało widziałem, więc nie mogę za bardzo coś powiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 (edytowany) N:...mało oryginalny...widziałam za forum przynajmniej 5 wilków...ale przez to "U" wyróżnia się od reszty... A:Nie wiem czemu,ale przypomina mi psa(To przecież kucyk!Głupia,nieogarnięta Malinsuia!) S:Widzę zmianę... U:Nawet w porządku.Miły.Zauważył,że ostatnio się uspokoiłam...(te statusy...) Edytowano Październik 10, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 N:Słodki A:Nie ma to jak grzyby na włosach,czuje się jak w domu mody S:Kilka linków do demotów o animczach i sygnatura własnej roboty,not bad U:Myśli, że nikt jej nie lubi i, że jest emo co jest prawdopodobnie nie prawdą,ma niską samoocenę i ostatnio polubiła Vocaloidy,szczególnie Rin i Len`a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 N: Pochodzi od jednaj z moich ulubionych klaczy! A: Kojarzy mi się z jakimś anime. S: Podobnie jak awatar. U: Spoko pegasis, fajnie się gada w offtopie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 N: Na forum każdy zna, charakterystyczny, na pewno na + A: Naprawdę fajny rysunek Celesti S: Krótki, ukryty, pewnie po to żeby nie spamować gifami.Ale pozostał taki sam. U: Miły user , naprawdę równy gość, Jest Avatarem Scoo od tego samego dnia co są moje urodziny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 N: Nie znam pochodzenia, ale podejrzewam że może pochodzić od ewentualnego przezwiska A: Uroczy niczym język rosyjski. Naprawdę, uroczy. S: Od ostatniego razu zmeniona, ale wciąż przekazująca że właściciel lubi latadła. U: Uważa że jestem ponura, nie wybaczę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 N: Coś w stylu Nocne światło, no całkiem całkiem. daje radę A: A ja nadal uważam że długie włosy nie są dobrym pomysłem. S: Sympatyczny gościu !!!!!! U: Nie przebacza, to potwierdza moją teorię. x2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 (edytowany) N:Już mówiłam,ale powtórzę: <patrz post #2363 > mało oryginalny...widziałam na forum przynajmniej 5 wilków...ale przez to "U" wyróżnia się od reszty... A:Uroczy.A moja chora część uważa,że wygląda jak pies xD S:Widzę,że dodany napis...lepiej wyglądała wcześniej U:W porządku user.Miły widać,że kocha samoloty,helikoptery itp. Edytowano Październik 11, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 Nick: Słodko. Avatar: Słodziej. Vocaloid zawsze spoko. Sygnatura: Nie licząc błędów i bloga, który zaraz padnie - Jest dobrze. User: Nie licząc błędów - Jest dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 N Holender czy co?A Świetny, ale lepiej nie dostać zaproszenia na "tea party" od TinyS ARE WE THERE YET?U Niestety nie znam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 N: Nie mam bladego pojęcia skąd nick. Podoba mi się, bo fajnie brzmi i na pewno się wyróżnia A: Tavi i Vinyl - udany duet = udany avatar . S: Nonsensopedia . Słodki obrazek :3 i linki. Sygna estetyczna, więc jest dobrze ^^. U: Niestety poza tym, że lubi muzykę elektroniczną nie wiem o nim nic. Ale sprawia pozytywne wrażenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 N: Przerażająco dużo syren ostatnio na forum. Spisek? A: ładnie narysowany, bardzo nawet. Postać nie jest jedną z moich ulubionych, ale doceniam styl. S: Ten motyw trochę już się przejadł. W każdym razie mnie. U: Nie miałam okazji zamienić słowa, ale może kiedyś... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 (edytowany) N: Wszędzie syrenki. A: Aww, dat Sweetie Belle. S: Fajny gif, tylko trochę słaba jakość. U: Nie kojarzę, ale wydaje się być rozgarniętym człekiem. EDIT: Nocturnal mnie wyprzedziła. Edytowano Październik 11, 2013 przez Swahili Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 (edytowany) N: Swahaii, nie wiem co to, ale jako nick się sprawdza oryginalny. A: Pony red spy. nice ! S: Creeper no ! U: Spoko userka, czasem widuje. mocny + Edytowano Październik 11, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 N:Tak bardzo gangsta A:Jaki słodziak,omfg S:Od razu widać,że fan maszyn...i już wiadomo jaki jest jego fav kucyk :3 U:Często widziany w Off-topie,nie znam ale wydaje się być miły i ogarnięty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 Nie piszę tutaj, gdyż zmieniłem avka i nazwę, wcale Nick: Mrs.Octavia, ujdzie w tłoku. Przynajmniej osoba która niedawno założyła konto, od razu wie jakiej dana osoba jest płci. Avek: Z anime o nazwie Hetalia o ile mnie pamięć nie myli. Sygna: Ask, DeviantArt, chory link który całkowicie rozwalił mi resztki mózgu oraz zapytajka. Może jest tego dużo prawda, ale mi osobiście się podoba. Z drugiej strony mody na aska nie ogarniam User: Spotykana dużo razy w Off-topach, fanka ''chińskich bajek'', lubi yaoi i akurat za to ma plusa. Ogarnięta, po postach wydaje się spoko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 N: Wan Kenobi, co za szyderczy nick. oczywiście +] A: Czy ten wilk ma bokserki ? S: Trochę cennych cytatów, U: Nie wiem jaki nick miał wcześniej, więc nie moge za bardzo ocenić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 N: Fajny. :3 A: Moim zdaniem jest uroczy. Moim zdaniem wszystko jest urocze. S: Link do fajnej galerii i fajnego OC'a. :3 U: Nie znam dobrze, ale wydaje się ogarnięty i miły. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 N:Deszczowy,dropsowy ryś! A:Jaka ładna humanizacja S:Jakie to słodkie ;_; *heart attack* U:Bardzo fajna,iskrząca optymizmem użytkowniczka kochająca kapibary i rysie c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 N:Przeciwieństwo Vinyl Scratch... A:Uroczy.Długo nie zmieniany. S:Mam dziwne wrażenie,że po drugiej niewidocznej stronie sygnatury(tam gdzie patrzy Islandia) jest jakiś uroczy Maskonur :3 U:W porządku userka.Wykonuje bardzo ładne rysunki...pożycz mi talent na jeden dzień ;-;... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 N:Malinka,Kalinka~ :3 A:GEJmer Len,nad nim GEJmiąca Rin,czego chcieć więcej? S:Tak bardzo Vocaloid i ta schizowa piosenka ;3; U:Fajna użytkowniczka która myśli, że nikt jej nie lubi,lubi pisać "..." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 Nick: Octavia, ja bym powiedział że czasami bliżej jej do VInyl, ale co ja tam wiem. Avatar" Nie mam pojęcia kto to, ale miała już taki avatar. Sygnatura: Dziwne linki, aski, zapytajki, Dewiatrianty i jakiś facio. User: Sporo pisaliśmy swego czasu na PW, spoko dziewczyna,lodówka i opona., Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 Nick: Związany z czarnym ptaszkiem. Trudno mi cokolwiek powiedzieć. Avatar: Jeśli dobrze widzę to Rarity jako córka królowej jednorożców. Sygna: Obrazek nawiązujący do nazwy. Można się przerazić. Ale i tak ten kruczek jest słodki. User: Ostatnio bardzo go polubiłem. Często z nim rozmawiam i traktuję jak przyjaciela. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się