Cirth Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 Jasna sprawa, rozumiem. Poza tym, czy jest planowane umieszczenie ludzi nie na liście, a na mapce? Taka funkcja byłaby w sumie przydatna ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Kwiecień 19, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2015 (edytowany) Ciekawe... zaraz pokombinuję dlaczego... (błąd zlokalizowany i naprawiony) Co do mapki to może kiedyś, tylko nie wiem jeszcze jak to zrobić... Edit. Przed chwilą założyłem GG, więc ewentualne problemy proszę kierować właśnie tam (nie będziemy robić offtopu) ~ A z resztą podam: 53728070 Ewentualnie pozostaje wiadomość prywatna na forum Edytowano Kwiecień 19, 2015 przez Downdraught Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 Zapisywałem się dobre ileś dni prze aktualizacją i nie zostałem w niej uwzględniony. Jaki może być powód? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Kwiecień 23, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2015 Szybka informacja: do uzupełnienia została jeszcze wielkopolska A, nieobecny będę przez następny tydzień więc nie oczekujcie aktualizacji (ale zgłoszenia przyjmuję) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Kwiecień 24, 2015 Share Napisano Kwiecień 24, 2015 Dziwne. Wpisywałam się jakiś czas temu, a mnie nie ma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vabanq Napisano Kwiecień 25, 2015 Share Napisano Kwiecień 25, 2015 Ueeeeee.... Nikogo nie ma w pobliżu Jaktorowa :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Kwiecień 25, 2015 Share Napisano Kwiecień 25, 2015 Jak coś Skradacz jest w Gdańsku tylko jeden Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 Formularz wypełniony po raz DRUGI, aktualizacja nie uwzględniła mojej ankiety. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clicker Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 Ehh, nie ma mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 A mnie, jeszcze niema w Tarnowie :( A dodałem moją osobę :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3ICHU Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 Drogie kucyki, na poprzedniej stronie autor spisu napisał że nie będzie go przez tydzień. Czy tak trudno przeczytać informacje??? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trahall Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 Pod względem liczebności, Nowy Targ jest drugim najbardziej zawalony broniaczami miastem w Małopolsce <Propsy> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 Minął już tydzień a mnie nadal niema na liście :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Maj 1, 2015 Autor Share Napisano Maj 1, 2015 (edytowany) K***a... ludzie... chyba jasno napisałem, że mnie nie ma na tydzień (wielkie dzięki DaringDo za pomoc). Chwilowo listy nie uzupełnię, ponieważ jak patrzę za posty, to muszę zrobić zakładkę z odpowiedziami na skargi i ewentualne pytania (wszystkie się powtarzają)... Pragnę przypomnieć, że spis prowadzę dobrowolnie i nieodpłatnie... równie dobrze mogę wpisywać nowe osoby po połowie roku albo wcale, poświęcam na to swój wolny czas... dodaję nowe elementy (przez wielu niezauważalne) i naprawiam błędy... Jeżeli moja praca wam się nie podoba, proszę bardzo zróbcie nowy spis. Z chęcią zobaczę czy poprowadzicie go dłużej niż ja Edit: Wszyscy dodani, jeżeli kogoś niema skargi proszę kierować do Google xD Edytowano Maj 2, 2015 przez Downdraught Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Maj 2, 2015 Share Napisano Maj 2, 2015 Wow... Białystok, pustynia fandomowa, że tak to ujmę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkatePunk Napisano Maj 2, 2015 Share Napisano Maj 2, 2015 Mam pytanie, co jeśli nie mieszkam na stałe w Polsce? Czy podać lokalizacje w Naszym kraju czyy .. można wpisać dwie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Maj 3, 2015 Autor Share Napisano Maj 3, 2015 Mam pytanie, co jeśli nie mieszkam na stałe w Polsce? Czy podać lokalizacje w Naszym kraju czyy .. można wpisać dwie? Podaj jedno zgłoszenie i w uwagach napisz drugie miejsce zamieszkania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 8, 2015 Share Napisano Maj 8, 2015 Wow... Białystok, pustynia fandomowa, że tak to ujmę.Pustynia, ponieważ jeszcze mnie nie dodano. Żeby nie było: "poczekam, popatrzę, nie cofnę kijem Wisły" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Maj 8, 2015 Autor Share Napisano Maj 8, 2015 (edytowany) Dnia 8.05.2015 o 10:23, Triste Cordis napisał: Pustynia, ponieważ jeszcze mnie nie dodano. Żeby nie było: "poczekam, popatrzę, nie cofnę kijem Wisły" Coraz więcej problemów z tym formularzem Jedyne co mogę poradzić to ponowne wysłanie zgłoszenia... Edytowano Sierpień 15, 2019 przez Downdraught Prośba użytkownika Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Maj 8, 2015 Autor Share Napisano Maj 8, 2015 Wszystko w swoim czasie, jeszcze 2 lata temu nie powiem jak to wyglądało, aktualnie cała strona jest praktycznie javascriptem... php i msql dopiero zaczynam się uczyć, ale projektu nie porzucę Z wpisywaniem na listę był problem tylko na starcie (300 zgłoszeń w 3 dni + masa błędów do naprawy)... teraz dziennie mam w porywach do 4 osób, minuta wystarczy. Aktualnie pracuję nad systemem statystyk, które wyjdą na światło dzienne prawdopodobnie podczas "Vistulian"-u Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystal Dashie Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 Ja mieszkam w Niemczech w Vaterstetten (kolo Monachium/München),a w Polsce w Tarnawie Dolnej (ok. 20 km od Wadowic) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Czerwiec 21, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2015 * Ogłoszenia parafialne * 1. Dzisiaj (21.06) testowane są opcje zmiany podkładu oraz odtwarzanie dźwięku - jeżeli wszystko będzie działać, możliwe będzie zgłaszanie propozycji indywidualnych (np. na dany dzień lub kilka). 2. Zastanawiam się nad publikacją statystyk opartych na spisie (będą one przedstawione na jednym z paneli podczas Vistulian-u), czy chcielibyście dostęp do takich informacji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Lipiec 19, 2015 Share Napisano Lipiec 19, 2015 (edytowany) Zapisany. (Pod nick: Lucas) Dobrze, że coś takiego prowadzisz. Ułatwi to kontakt w wśród fandomu. Wygląda na to, że jestem sam jak igła w stogu siana w tym Bełchatowie. Edytowano Lipiec 19, 2015 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Lipiec 19, 2015 Share Napisano Lipiec 19, 2015 (edytowany) Generalnie super sprawaz tą mapą, ale mi samopoczucia nie poprawia... Najblizsza osoba ok50 km stąd... Wysłane z mojego ST21i przy użyciu Tapatalka Edytowano Lipiec 19, 2015 przez LeszyJLB Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Lipiec 31, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2015 Ktoś może ma ochotę jakieś spotkanie w Kołobrzegu / Ustroniu Morskim? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się