Dean Ambrows Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Lepiej mieć fretkę za mistrza niż ciebie.- powiedział spokojnie. Fretka ze śmiechu zaczęła łaskotać dziewczynę wąsami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 -Nie dąsaj się. Bylibyście zgranym duetem. Serio. - Zack uśmiechnął się szeroko - U mistrza i broni najważniejsza jest współpraca, a to macie jak widzę nieźle opanowane, duży props dla was panowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 - Chłopaki, dosyć - mruknęła stanowczo Thera. - Zachowujecie się niepoważnie! Nawet nie macie powodu do kłótni - dodała kładąc sobie fretkę na ramieniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 -My się nawet nie kłócimy. To taka kumpelska wymiana zdań, co nie Kean? - opowiedział zack z uśmiechem, klepiąc Keana w ramię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Ta.- mruknął Kean. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 - Nie wydaaje mi się - mruknęła sprawdzając godzinę w telefonie. - O nie, jak późno!Muszę wracać - powiedziała oddając Keanowi zwierzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 -Ja raczej też. Felix mnie chyba zabije. - Zack zaśmiał się nerwowo i podał rękę Keanowi na pożegnanie. Uśmiechnął się przy tym. - Wyluzuj stary, za bardzo się spinasz. - po czym dodał do Thery - Idziemy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Kean wzruszył ramionami i wrócił do pokoju.- Do jutra.- powiedział. Gdy wszedł do pokoju wyciągnął nóż myśliwski i rzucił nim w ścianę zły. Fretka weszła na szafę i zasnęła. Chłopak wziął przykład ze zwierzaka i sam też poszedł spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Dziewczyna poszła razem z Zackiem w stronę mieszkań. Stojąc przed swoimi drzwiami uśmiechnęła się do niego. - Dziękuję za cudny wieczór - powiedziała do niego. Już miała otworzyć drzwi, jednak zawachała się i pocałowała go delikatnie w policzek. Spojrzała na niego z uśmiechem i zniknęła za drzwiami. - Almur! Jestem! - krzyknęła wgłąb mieszkania z rumieńcem na twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 -Ja też dziękuję. - zdążył krzyknąć za nią Zack i ruszył do pokoju. Otworzył drzwi i widząc że Felix słucha muzyki zakradł się od tyłu i popukał go delikatnie w potylicę. - Jestem. - Powiedział wciąż uśmiechnięty, otworzył drzwi na balko i zaczął palić papierosa. - Kilka godzin bez peta...jak tam zakupy partnerze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 21, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Dave przytulił Emi, lubił ją, nawet jak była psychopatką. - Ja też się ciesze. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Kean nie mogąc zasnąć wstał i wyszedł do parku. Usiadł na ławce oświetlonej lampą i wyciągnął małą czarną książkę. Zatopił się w lekturze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 - Pójdę wziąć prysznic~ Tylko uważaj, nie wywróć się o nic. - powiedziała z uśmiechem i poszła do łazienki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 21, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2015 ((Tam wanny są)) - W porządku. - powiedział Dave i zdjął okulary które położył na stole. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 (( Okokok x33 )) Emi wykąpała się i po jakimś czasie wyszła z łazienki owinięta w ręcznik. Dave tak czy siak nie mógł jej zobaczyć więc mogła nawet spokojnie bez ubrania chodzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 21, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Dave siedział zamyślony więc nie zauważył wyjścia Emi z łazienki. W sumie i tak by jej nie zobaczył więc jej chodzenie nago byłoby dla niego czymś o czym nawet by nie wiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Emi podeszła do Dave'a od tyłu i przytuliła go. - Nad czym tak rozmyślasz? - zapytała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Felix zdjął słuchawki na szyję i spojrzał na swojego mistrza z wyrzutem. - Zakupy w porządku, choć samotne - podkreślił to słowo. - A miały być wspólne. Zresztą, o której to się wraca, ha? I nie rozumiem czemu nie zapaliłeś podczas powrotu, tylko już w domu. - Westchnął, podciągając nogi do góry i siadając na kanapie po turecku. - Niech zgadnę, zarywałeś do tej lasi z naszej klasy? - Uniósł brew patrząc na niego uważnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 21, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Dave poczuł dotyk Emi, ale jakiś taki inny. - A tak mi się różne rzeczy przypomniały. - powiedział, po chwili poczuł, Emi miała na sobie tylko ręcznik, w sumie on i tak jej nie widział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 -No, powiedzmy. Ładna jest, nie jest głupia, z resztą znasz mnie. Dobrze wiesz że jak z kimś znajduję wspólny język to coś znaczy. - Zack zaciągnął się papieriosem i poprawił wciąż mokre włosy. - Robiłeś coś ciekawego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 - A wyjaśnisz powód dlaczego jesteś taki mokry? - Zauważył chłopak. - Zadawaj się z kim chcesz, twoja wola w sumie. - Wzruszył ramionami i zamknął swój notatnik. - W sumie to poza zakupami nie zająłem się niczym specjalnym. To co zawsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Głos Thare, roznosząc się nagle po pomieszczeniu, brutalnie wyrwał Almura z lektury, której poświęcił całą swoją uwagę. To było uczycie, jakby śpiący człowiek zderzył się nagle z ziemią po wypadnięciu z wieżowca. - H-hej, Thare! - odpowiedział jej, orientując się, że istnieje coś takiego jak świat rzeczywisty. Wziął leżący na biurku długopis i użył go jako zakładki. Spojrzał na zegar, nie mogąc uwierzyć, że tyle czasu spędził na czytaniu. - Jakiś czas cię nie było. - Właściwie, ciężko powiedzieć, że Almur też tam był. - Co tam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Dziewczyna weszła do pokoju, gdzie znajdował się Almur. - Co tam czytałeś? - spytała siadając na łóżku. - I zgaduję, że wybrałeś sobie ten pokój? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 -Ah no tak. Szukałem muszli pod wodą. - Zack uśmiechnął się zakłopotany - Jak wyglądają łazienki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Emi objęła Dave'a mocniej i uśmiechnęła się. Nagle przypomniała sobie takie bardzo miłe wspomnienie. - Pamiętasz może jak byliśmy dziećmi i obiecaliśmy sobie że kiedyś, jak będziemy duzi weźmiemy ślub? - zapytała śmiejąc się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts