Dean Ambrows Napisano Kwiecień 25, 2015 Share Napisano Kwiecień 25, 2015 Chłopak zaczął się śmiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 25, 2015 Share Napisano Kwiecień 25, 2015 Emi chwyciła rękę Dave'a i spuściła wzrok. - Bo... Bo ja ci chciałam powiedzieć że.. Że ja cię kocham... Jesteś jedyną osobą która we mnie nigdy nie zwątpiła i jesteś najlepszą osobą jaką znam. - powiedziała cicho. - Kocham cię... Naprawdę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 25, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2015 Dave zdziwił się, mocno się zdziwił. Siedział tak z lekko rozchylonymi ustami, po chwili jednak zacisnął dłoń na dłoni Emi. - Ja ciebie też... - powiedział do niej cicho. - Od dość dawna. - dodał dotknął jej twarzy jedną ręką. - K...kocham cię Emi. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Kwiecień 25, 2015 Share Napisano Kwiecień 25, 2015 Podirytowany słowami Isseia Almur gapił mu się w oczy, nie okazując na twarzy żadnych emocji. "Tobie go jak widać nie starczyło..." - zalążki ciężkich inwektyw formowały mu się w głowie. Już miał się odezwać, ale zdołał się opanować. Chciał się jakoś otrząsnąć, pacnąć w twarz, albo cokolwiek podobnego. Wyglądałoby to głupio, więc pozostawał nieruchomo. - Jasne - powiedział bez cienia emocji w głosie. - Widzimy się później? - powiedział do towarzyszki, na siłę próbując nabrać przyjacielskich emocji. Mechanizmy obronne oparte na negowaniu uczuć udało się w końcu stłumić. Almur uśmiechnął się, wszystko w jego dziwnej głowie wróciło do normy. "Czemu akurat teraz?" zapytał siebie w myślach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 25, 2015 Share Napisano Kwiecień 25, 2015 Gdy szli Issei spojrzał na Almura.-Wiem co sobie o mnie myślisz. I uwierz żałuję tego ale tak jest lepiej dla Thery.- powiedział do kumpla. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Kwiecień 25, 2015 Share Napisano Kwiecień 25, 2015 (edytowany) - Jasne, rozumiem - powiedział, spoglądając na niego. Nie był pewien, co powiedzieć. Teraz trochę gryzło go poczucie winy za wcześniejsze myśli. Tyle dobrego, że nie powiedział ich na głos. "Całe szczęście." - Jak dla mnie, sprawa jest jasna. Nie ma się co nad tym rozwodzić. Edytowano Kwiecień 25, 2015 przez Lepus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 25, 2015 Share Napisano Kwiecień 25, 2015 Teraz można było zobaczyć jego załamanie.-Ja na prawdę przepraszam. Wiem, że mną gardzisz ale to nie jest zależne ode mnie.- powiedział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 25, 2015 Share Napisano Kwiecień 25, 2015 Emi oczy zaszły się łzami, tak normalnie ze szczęścia. Uśmiechnęła się i przytuliła się do Dave'a. - Nawet nie wiesz jak się cieszę... - powiedziała z uśmiechem i pocałowała go delikatnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Kwiecień 25, 2015 Share Napisano Kwiecień 25, 2015 - Ej, no, stary. Słuchaj, żeby była jasność - spojrzał mu w oczy. - Skąd pomysł, że tobą gardzę? - mówił najłagodniej jak mógł. - Cokolwiek udało ci się wywnioskować z ostatnich dziesięciu minut, zapewniam, że nie jesteś moim wrogiem - nie był pewien, jak Issei doszedł do takich wniosków. Czyżby Almur nie zauważył własnego złego zachowania przez ostatnie miesiące? - I doskonale wiem, przez co... - urwał. "Za daleko, za daleko!" - Przez co przechodzisz - zignorował własne ostrzeżenia. - Każdy popełnia błędy - zamyślił się na chwilę. - To czyni nas ludźmi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 25, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2015 Dave odwzjamnił pocałunek, objął dziewczyne. Gdy się od siebie od siebie uśmiechnął się. - Emi. Chcesz zostać moją dziewczyną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 25, 2015 Share Napisano Kwiecień 25, 2015 Zack wyszedł ze szkoły. Felix był gdzieś w tyle to miał czas dla Thery. Uśmiechnal sie i usiadl obok niej, obejmując ją. - Jak się czujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 25, 2015 Share Napisano Kwiecień 25, 2015 Thera widząc Zacka ożywiła się. - Jest w porządku. Trochę mnie wtedy poniosło. - powiedziała z uśmiechem. - Chyba będę musiała ją przeprosić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 25, 2015 Share Napisano Kwiecień 25, 2015 -Jest bardziej wyrozumiała niż Ci się wydaje. To właśnie mi nie pasuje. - przytulił ją do siebie i pogłaskał po włosach - Nie wiem w końcu jak robimy z tym rekonesansem, Keana nie widać, a Almur poszedł z Isseiem z tego co widzialem. - Chłopak zaśmiał się - Więc nie wiem czy zapraszać Cię na obiad czy na kolację. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 25, 2015 Share Napisano Kwiecień 25, 2015 - No cóż.. - mruknęła zawstydzona. - Jak ci wygodnie - zaśmiała się patrząc na niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 25, 2015 Share Napisano Kwiecień 25, 2015 -Kolacje są...romantyczniejsze. Jakkolwiek to brzmi - podrapał się nerwowo po brodzie. Ponownie pogłaskał ją po włosach. - Hej, hej. Jak Ty to robisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 25, 2015 Share Napisano Kwiecień 25, 2015 - Jak już to nie romantyczniejsze, tylko bardziej romantyczne - zaśmiała się. - Jak co ja robię? - spytała zdziwiona i lekko zawstydzona czując rękę chłopaka na swoich włosach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 25, 2015 Share Napisano Kwiecień 25, 2015 - No oczywiście że chcę~ - powiedziała z uśmiechem i wtuliła się w niego. - Mówiłeś, że kochasz mnie od dawna... Od jak dawna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 25, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2015 - Około dwa lata krócej niż się znamy... - powiedział cicho i dotknął twarzy dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 25, 2015 Share Napisano Kwiecień 25, 2015 - Naprawdę? Czemu nic mi nie mówiłeś? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 25, 2015 Share Napisano Kwiecień 25, 2015 -Jostem Oustrolijskim Buszmonem, wium jok sie mowi, c'nie? - przesadzonym akcentem australijskiego wieśniaka powiedział Zack, po czym się zaśmiał i normalnym głosem odpowiedział. - Twoje włosy. Są śliczne, a prze de wszystkim naturalne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 25, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2015 - No, jestem ślepy, a ty byłaś przez większość czasu moją jedyną przyjaciółką, bałem się że to jakoś popsuje nasze relacje. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 25, 2015 Share Napisano Kwiecień 25, 2015 (edytowany) - Cóż.. takie są - wzruszyła ramionami poprawiając swoje włosy. - Dużo osób mysli, że je farbowałam. Ale dziękuję za komplement - dodała z uśmiechem. Edytowano Kwiecień 25, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 25, 2015 Share Napisano Kwiecień 25, 2015 -Naprawdę mi się podobają. Jest w nich coś takiego czystego, szczerego, nieskalanego. -uśmiechnął się nienahalnie - Wiem że to brzmi dziwnie bo mówię tylko o włosach, ale no...bredzę od rzeczy, prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 25, 2015 Share Napisano Kwiecień 25, 2015 (edytowany) Thera słuchała słów chłopaka. - Nie, oczywiście, że nie bredzisz. To jest... naprawdę miłe... - powiedziała z nieśmiałym uśmiechem. Edytowano Kwiecień 25, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 25, 2015 Share Napisano Kwiecień 25, 2015 -Takie ma być. - uśmiechnął się smutno i wolną pogładził się po brodzie. Przez chwilę myślał nad czymś i panowała cisza. Zackowi zaczęła drgać lewa noga, zawsze tak miał gdy się stresował. W końcu wypalił. - Thero? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts