Szeregowa WW Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 Emi z Davem weszli do owego sklepu. - Tylko teraz się nie zgub bo ta hala jest ogromna a stoisk mnóstwo, ciężko będzie nam się znaleźć. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 27, 2015 Share Napisano Kwiecień 27, 2015 (edytowany) - Zack... zaprosił mnie dzisiaj.. na kolację - powiedziała niepewnie. - Przyjdzie po mnie wieczorem. Problem w tym, że nie wiem co na siebie włożyć - uśmiechnęła się lekko. Edytowano Kwiecień 27, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 27, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2015 - Biorąc po uwagę fakt że jestem ślepy to tak. Więc, dasz mi rękę? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 27, 2015 Share Napisano Kwiecień 27, 2015 Cindy wstała i poprawiła okulary by spojrzeć na Therę. - Na pewno coś na wysokim obcasie. Będziesz miała bliżej do jego klatki i ust. Hmmm... jak chcesz to rozegrać? - zapytała patrząc na dziewczynę z boku. "Jednak opłaca się czasem z kimś pogadać. To interesujące." - Jak go zaskoczysz wyglądem to będziesz panią sytuacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 27, 2015 Share Napisano Kwiecień 27, 2015 (edytowany) - Rozegrać? Panią sytuacji? - spytała zaskoczona. - Nie wiem, "jak chcę to rozegrać". Nie mam żadnej taktyki i szczerze nie wiem... czy zamierzam jakąś mieć... - powiedziała niepewnie. - To ma być miły wieczór, to wszystko... Edytowano Kwiecień 27, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 27, 2015 Share Napisano Kwiecień 27, 2015 -Po tym co dzisiaj się stało, powinnaś mieć jakiś plan. - powiedziała spokojnie - Chcąc nie chcąc chłopak będzie teraz bardzo ostrożny, bo się boi powtórki z rana. Tak myślę. - skwitowała - WWięc nawet jak nie chcesz nic robić to powinnaś się wystroić. Podkreśl to co najbardziej mu się w Tobie podoba. Nogi, włosy, oczy? Sama powinnaś wiedzieć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 27, 2015 Share Napisano Kwiecień 27, 2015 - Wystroić? - spytała niepewnie. - Emm.. często mówił mi, że mam ładne włosy... - powiedziała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 27, 2015 Share Napisano Kwiecień 27, 2015 -Włosy, tak? - zdecydowanie powiedziała Cindy. - To chodź, zrobimy Ci jakiś niezły fryz. Masz lokówkę? Mówię Ci - jak się spotkacie to będzie wniebowzięty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 27, 2015 Share Napisano Kwiecień 27, 2015 - Em... mam.. - powiedziała niepewnie. Poszły do łazienki, a dziewczyna podłączyła lokówkę do prądu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 27, 2015 Share Napisano Kwiecień 27, 2015 ((Powiedzmy że coś tam zrobiły, nie znam sie na fryzurach)) I jak? - zapytala Cindy, patrzac na piekne wlosy Thery - Chyba mam ukryty talent. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 27, 2015 Share Napisano Kwiecień 27, 2015 Thera stała przed lustrem nie wiedząc, co ma powiedzieć. - Jest... ślicznie - powiedziała cicho. - Ale nie mam się w co ubrać - dodała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 27, 2015 Share Napisano Kwiecień 27, 2015 - Oczywiście~ - powiedziała z uśmiechem i chwyciła go za rękę. Wzięła wózek i włożyła do niego wszystkie siatki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 27, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2015 Dave uśmiechnął się lekko, - Co chcesz kupić? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 27, 2015 Share Napisano Kwiecień 27, 2015 -No to otwieraj szafę. Zobaczymy co tam masz. - Cindy założyła ręce patrząc z satysfakcją na swoje dzieło - Dobrze czasem wyjść do kogoś. - Dodała do siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 27, 2015 Share Napisano Kwiecień 27, 2015 Dziewczyna westchnęła cicho i razem z Cindy przeszły do pokoju. Thera otworzyła dużą szafę i odsunęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 27, 2015 Share Napisano Kwiecień 27, 2015 -Hmmm. Przymierz to. - Cindy wskazała na białą, elegancką sukienkę kończącą się trochę powyżej kolan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 27, 2015 Share Napisano Kwiecień 27, 2015 - Nieee wiem w sumie ale ściany bym chciała pomalować i w ogóle~ - powiedziała z uśmiechem chodząc między stoiskami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 27, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2015 - Ja nawet nie wiem jaki kolor mają obecnie. - zaśmiał się cicho. - Ej, a jaki mają kolor te u mnie w pokoju? - zapytał (są niebieskie, jak niebo ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 27, 2015 Share Napisano Kwiecień 27, 2015 Thera wyszła do łazienki z sukienką w ręce. Przebrała się, poprawiła włosy i wyszła do Cindy. Okręciła się niepewnie dookoła własnej osi. - I.. jak? - spytała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 27, 2015 Share Napisano Kwiecień 27, 2015 -Hmmm...uśmiechnij się. - ppowiedziała Cindy mrużąc czujnie oczy i obczajając Therę z każdej strony. - Ale tak szczerze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 27, 2015 Share Napisano Kwiecień 27, 2015 Dziewczyna spojrzała na Cindy jak na wariatkę. W końcu poddała się i uśmiechnęła się lekko, bez przesady. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 27, 2015 Share Napisano Kwiecień 27, 2015 -No. Idealnie. - Skwitowała dziewczyna z lekkin uśmiechem - Nie patrz tak na mnie, to Ci wyjdzie na dobre. Teraz pozostaje czekać do wieczora, zobaczysz, będzie wniebozwięty. Nie przesadź tylko z makijażem, on raczej ceni naturalność. Na takiego wygląda, z resztą Layl...no w każdym razie będzie zadowolony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 27, 2015 Share Napisano Kwiecień 27, 2015 - Dobrze, dobrze - pokręciła głową z rezygnacją. Usiadła na swoim łóżku, a ponownie słysząc imię "Layla" posmutniała. Miała przeczucie, że jest to coś bardzo istotnego. Spojrzała po chwili na Cindy, próbując ukryć smutek. - Pomożesz mi jeszcze wybrać jakieś buty? - spytała jej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 27, 2015 Share Napisano Kwiecień 27, 2015 -Jasne. - uśmmiechnęła się do niej - Jakie masz? ((Panowie, co z wami? Rekonesans czeka)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 27, 2015 Share Napisano Kwiecień 27, 2015 ((No ja tam nie wiem, reszta się nie odzywa jakoś specjalnie w tej kwestii więc jak to tak pisać bez nich )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts