Shine Star Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 - Nie chcę, żebyś wydawał na mnie tyle kasy.. - powiedziała nieśmiało. Zawinęła kosmyk włosów za ucho i spojrzała na niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 -Ale ja chcę. - uśmiechnął się przy okazji drapiąc się po bródce. - Mówisz jakbym miał wiele wydatków. - dodał z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 - Nie, nie o to chodzi - powiedziała nieśmiało. - Mam wrażenie... jakbym się wykorzystywała... - mruknęła rozglądając się. - Głupie, wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 -Nie filozofuj tyle kochana tylko mów co chcesz. - Zack oparł się na krześle. Był szczęśliwy, chociaż nie było to szczęście w pełnej okazałości. Wciąż miał gdzieś blokadę z powodu Layli. - Bo będzie mi smutno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 (edytowany) - No dobrze... - uśmiechnęła się do Zacka i wzięła w ręce menu. - Mają tu Crème brûlée ! - powiedziała zadowolona. - Mm... jak ja dawno tego nie jadłam... niech będzie. - zdecydowała. Edytowano Maj 3, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 Zack rozszerzył oczy i otworzył usta. Złapał się za brodę. - Creme bru..co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 (edytowany) - Crème brûlée - powiedziała z francuskim akcentem. - Taki deser, a na wierzchu przypiekany karmel... - rozmarzyła się i spojrzała na Zacka. - Francuski deser, bardzo słodki. Edytowano Maj 3, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 -Yhm. Wierzę. - mruknął Zack i zaczął długo myśleć nad tym deserem. Nie nad tym co robi francuski deser we włoskiej knajpie, nie. Myślał nad jego...wymową. - Krime Brile? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 (edytowany) ((Hehe Ale wiesz... ja byłam kiedyś w angielskiej restauracji-knajpie i było tiramisu xd)) - Nie, nie. Zmiękczone "r" - powiedziała z uśmiechem. - To nie jest takie trudne. Edytowano Maj 3, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 -Khrime Bhrille? - Zack nieskutecznie próbował sobie poradzić z wymową. W końcu machnął ręką.- Porca Puttana! Mam to gdzieś, wolę Włoski. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 3, 2015 Autor Share Napisano Maj 3, 2015 - Nie jestem słodziutki. - powiedział Dave opuszczając okulary na policzki, na ogół robił to jak się rumienił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 - Khreme Bhrule - powiedziała powoli i zaśmiała się. - Jeśli jesteś z pochodzenia francuzem, to wcale nie jest trudne - powiedziała wesoło i złapała go za rękę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 -A ja, jako rodowity Australijczyk...mówię po angielsku. No tak. - Zack zrobił wesołą minę widząc rękę Thery. - Ale umiem uciekać przed rekinami. I krokodylami. I waranami. I Dingo. I kangurami. A także uciekać przed pająkami i skorpionami. Ciekawie mieszkać w Australi. Jedyne co nie chce Cię tu zabić to powietrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 Dziewczyna słysząc o skorpionach i krokodylach wzdrygnęła się. - Jesteś bardzo odważny - powiedziała cicho i złączyła ich palce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 Zack uśmiechnął się do niej pobłażliwie. - To nie ja. Każdy w australii tak ma, też byś taka była jakbyś tam mieszkała. To normalne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 - Ja? Odważna? Może, ale widząc krokodyla chyba bym zemdlała - zaśmiała się. - To nie dla mnie. Nie nadaję się. - dodała już mniej wesoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 Zack roześmiał się pocieszająco. - Wiesz, gdy krokuś Cię goni to adrenalina robi swoje, uwierz. - uśmiechnął się do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 Thera wymusiła uśmiech. - Taaaa... - mruknęła rozglądając się. - A ty co chcesz na deser? - spytała szybko zmieniając temat rozmowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 -Ja nie jem. - chłopak się uśmiechnął i pogładził po brodzie. W myślach miał to że ostatni raz palił przed lekcjami, ale no nie zapali przy niej. - Najadłem się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 - No proszę... głupio mi będzie tak samej jeść - powiedziała z uśmiechem. - Zaaack... - poprosiła patrząc na niego dużymi oczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 Zack postanowił się jeszcze trochę podroczyć. - No nie wiem Thero. Boję się że to za dużo. Co jeśli umre? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 - Umrzesz z przejedzenia? - zaczęła się śmiać. - Oj... daj spokój.... - powiedziała rozbawiona. - Prędzej możesz umrzeć z głodu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 "No. Fajkowego głodu." pomyślał Zack i zaśmiał się. - No skoro nalegasz. To ja też mogę zjeść tę Twoją kremówkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 - Kremówkę? - zaśmiała się. - Jesteś wredny! - powiedziała patrząc na niego. - Jeszcze mi za to podziękujesz. - mruknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 Dyro nas złapał.-powiedział lekko załamny. - Ale ogólnie było spoko. A jak u ciebie?- zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts