Szeregowa WW Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 Emi wzięła Dave'a pod ramię. - Do widzenia~ - powiedziała jeszcze do nauczycielki gdy wychodzili z klasy. - Pamiętaj Dave, że zawsze możesz na mnie liczyć~ - powiedziała do niego z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 19, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2015 Dave jedną ręką dotknął jej twarzy. - Uśmiechasz się. - powiedział i sam się uśmiechnął. - Cóż, z tobą będzie będzie mi łatwiej. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 Dziewczyna wyszła z klasy z Almurem, wcześniej żegnając się z nową wychowawczynią. - Może pójdziemy najpierw coś zjeść? Umieram z głodu - zaproponowała patrząc na niego błagalnym wzrokiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 Pozwolicie że zabiorę się z wami?- zapytał Kean Almura i dziewczynę która wspomniała o jedzeniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 (edytowany) Thera spojrzała na chłopaka. - Kean, mam rację? - spytała go z uśmiechem. - Cóż, ja nie mam nic przeciwko. - dodała patrząc na Almura. - A ty? - zwróciła się do swojego "kompana". Edytowano Kwiecień 19, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 - Będę ci pomagać na tyle ile będę w stanie i jeszcze więcej. - powiedziała patrząc na niego. - Lubię jak się uśmiechasz~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 19, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2015 - Nie mam pojęcia jak wyglądam gdy się uśmiecham, - stwierdził żartobliwie. - Chciałbym móc kiedyś cię zobaczyć. - powiedział do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 - Może kiedyś będziesz miał okazję~ - powiedziała z uśmiechem. - Nigdy nic nie wiadomo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 - Mnie się nigdzie nie spieszy - powiedział. - Poza tym, i tak zostałbym przegłosowany - uśmiechnął się. - To, dokąd chcecie iść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 Proponuję kebab albo pizze.- powiedział Kean i pierwszy raz od trzech lat uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 19, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2015 - Było by miło... w końcu wiedział bym jakie masz oczy, jakie masz włosy... - westchnął. - Ale już trudno, tak też jest dobrze, o ile pozwalasz mi dotknąć swojej twarzy, przynajmniej tak mogę cię widzieć. - uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 - Pizza jest okey. Nic dzisiaj nie jadłam. - powiedziała z uśmiechem. - Almur? - spytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 - Nie jestem jakoś specjalnie głodny. Ale, z drugiej strony pizzą nie pogardzę - zgodził się. - Jakaś dobra pizzeria w pobliżu? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 Ta. Riposta za rogiem.- powiedział Kean. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 - Świetnie się składa. Idziemy, Thare? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 - Jasne - odpowiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 - Tak, idziemy - zwrócił się do Zacka, gdy tylko zamknął notatnik po przepisaniu planu zajęć. Po tym jak zabrał się z miejsca wziął swoje kluczyki i pożegnał nauczycielkę, by przed salą poczekać na swojego mistrza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 Emi uśmiechnęła się i pogłaskała Dave'a po policzku. Gdy doszli do budynku i znaleźli mieszkanie dziewczyna otworzyła drzwi i wpuściła Dave'a do środka. - Jesteś głodny albo coś? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 19, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2015 Dave po wejściu do środka zaczął stukać laską na około żeby wszystko ocenić, będzie musiał nauczyć się wszystkiego o tym mieszkaniu. - W sumie trochę jestem, nie zjadłem śniadania bo się śpieszyłem, a wiesz że ja chodzę bardzo powoli. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 - No to wio - Almur ruszył z pozostałymi w stronę wskazaną przez Keana. - Widzieliście opaskę na oku wychowawczyni? - zapytał po drodze. - Chyba zna się na rzeczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 Emi zaczęła się zastanawiać czy nie pójść zrobić zakupów ale nie chciała zosawić Dave'a samego w nowym mieszkaniu. Przytaknęła na to co powiedział. - Tak wiem... Co ty na to żeby zamówić pizzę? - zapytała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 19, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2015 - Jeśli chcesz. Ja i tak muszę tu pochodzić i wszystko obstukać laską żeby ogarnąć. - uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 Zack wyszedł z sali i podszedł do Felixa. - Chodź, trzeba obczaić to mieszkanie. Potem skoczymy do miasta coś zjeść czy coś, pasuje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 - Spoko, mi pasi taki plan - odpowiedział. - Chodźmy więc zobaczyć w jakich warunkach będziemy skazani mieszkać - dodał rozbawiony, przeciągając się i zaraz wychodząc z budynku z Zackiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 Gdy dotarli do mieszkania było ono ładniejsze niż można było się spodziewać. Środek stanowił salon z aneksem kuchennym, po prawej i po lewej były dwa osobne pokoje. Niewielki balkon od razu spodobał się Zackowi. Otworzył drzwi do niego, stanął w futrynie i odpalił papierosa, dym wydmuchując na zewnątrz. - Całkiem przytulnie. Spodziewałem się co najwyżej niewielkiej klitki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts