1stChoice Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 Ciekawa aplikacja od Microsoftu, która określa nasz wiek po twarzy Powiem, że nawet precyzyjnie, ponieważ moim 2 znajomym trafiło idealnie, mi wyszło, że jestem dwa lata starszy ( wynik 21 lat), co jest dziwne bo niektórzy mówią mi, że wyglądam młodziej. Jak macie jakieś zdjęcie swoje na komputerze to, próbujcie i chwalcie się wynikiem w komentarzu. Link do aplikacji: http://how-old.net/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 Ta apka nieźle "trafia" w mój wiek. Użyłem zdjęcie z zakończenia gimnazjum, kiedy brody nie miałem: Dla porównania z tego miesiąca i niewielkim zarostem: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ChrisEggII Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 (edytowany) Mówcie mi "dziadku". I dlaczego do ciężkiej cholery uznało mnie to za kobietę? :| Edytowano Maj 3, 2015 przez ChrisEggII Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoffner Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 Odmłodniałem... Chciałbym mieć znów tyle... 16 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 Mogłem się spodziewać. 20 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 Hymm... 20 letnia kobieta... "Trochę" się aplikacja pomyliła... Co jest o tyle ciekawe, że niektórzy ludzie oceniają mój wiek właśnie na tyle... Idę się nad tym zastanowić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 Eee 38 lat xD. Dosyć poniosło te aplikacje jeśli chodzi o mój wiek xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 hmm... tego wyniku się nie spodziewałem 20 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Feather Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 (edytowany) Mężczyzna lat 23. Okej, te osiem lat do przodu to niewielka pomyłka. Ale! Na drugim zdjęciu aplikacja uznała, że mam 40 lat, czyli aż dwadzieścia pięć lat ponad normę! Chciałoby się, aby podobny zakres miały kasjerki w biedronce. Edytowano Maj 3, 2015 przez Dark Feather Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 (edytowany) Wyszło mi 19.Trochę mnie postarzało Edytowano Maj 3, 2015 przez MysterFajna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 Dwie próby - 20, później 27 lat. Co tam, 4 czy 11 lat można pominąć Wysłano przez Tapatalk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 Na dwóch zdjęciach prawidłowo, na jednym jakimś cudem 21, A jak założyłam okulary to nagle 30. Jestem młodsza niż wyglądam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 27...? Serio? ;-; Z charakteru jestem stary dziad, ale żeby z twarzy? ;_____; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 27, na podstawie zdjęcia sprzed trzech lat... ja pierdziu, ciekawe ile by mi dało z brodą aka "Gandalf". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 (edytowany) 32... załamałam się ;__; Tak jakby wyglądam staro... a może to kwestia fryzury? Ale i tak smutam... Edytowano Maj 3, 2015 przez Velvet Orchid Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4Rajt Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 Fajnie wiedzieć że mając 13 lat wyglądam na 33... xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 Kobieta, lat 17 mi wyszło W sumie tylko jakiś rok z groszami różnicy, więc nie jest źle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkKlownPL Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 Wygryw Tylko 20 lat starości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozia Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 25 lat. 10 lat więcej, milutko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 54 Huehuehuehue get on my lvl newfags. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Maj 4, 2015 Share Napisano Maj 4, 2015 Ok... 36 Ale przynajmniej jak daje zdjęcia moje, znajomych i rodziny to wszystkich zawyża, więc jakby wyciągnąć średnią o ile i odjąć to byłoby w miarę dobrze. Ale co się dziwić. Toż to twór Microsoftu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Maj 4, 2015 Share Napisano Maj 4, 2015 (edytowany) 27 letnia kobieta xD Jestem 18 letnim facetem ;-; Boje sie co by było gdybym miał zarost .-. Edytowano Maj 4, 2015 przez Sajback Gray Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Maj 4, 2015 Share Napisano Maj 4, 2015 23, chociaż mam 18. Wszystko dzięki brodzie tym kudłom pod podbródkiem i żydowskimi pejsami. Już się bałem, że poprzez długie włosy weźmie mnie to za kobietę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się